W e l c o m e  M a y

God solskinnsmorgen, fine dere! I dag inntrer vi første dag i mai måned, og jeg kan ikke si annet enn at det gjør meg uendelig glad. Sånn skikkelig! Endelig er våren her for fullt, og jeg ble helt varm i kroppen da jeg våknet til fuglekvitring og skinnende sol i morges, og så at det sto 1. mai på kalenderen min 

// Good morning sweethearts! What a beautiful sunny morning. I can’t believe were entering the month of May already.. When I woke up this morning to bird chirps, clear blue skies and sun I almost had to pinch myself! Especially when my calendar showed 1st of May.. I’ve been waiting for this moment!

.. This is the month to fill your home with beautiful flowers!

• • •

Tenk, neste måned er vi i sommermåneden allerede. Personlig elsker jeg mai, og denne måneden forbinder jeg med sosiale sammenkomster, feiring av nasjonaldagen, sende kvelder på terrassen, reker og vin, lettere sommerplagg, hjemmelaget pavlova (haha), deilige turer i friluft.. Listen er lang! Og ikke minst så begynner blomstene å springe ut for fullt – selv i butikkene. Nå er nemlig peonsesongen i gang, og endelig kan man finne peoner selv på den nærmeste dagligvaren. Det er definitivt favorittblomsten min, og for øyeblikket er alle rom i leiligheten frisket opp med vakre, fargerike blomster.

// Imagine, next month were entering June already, and summer is here! It’s been a damn long winter and I think that’s why I’m so excited for this season. Personally May is one of my favorite months, and I associate it with a lot of social gatherings, celebrations, late evenings on the balcony, shrimps and wine nights with friends, hikes in the woods, homemade pavlova (haha).. The list goes on! Not to mention the beautiful flowers coming to life everywhere. Even in the stores! Peony season is here, and it’s my favorite flower. I have filled every room in my apartment with it, and it makes me sooo happy!

 · Enjoy your first day of May ·

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Den vakreste måneden

 • Susannecasandra
  Disse blomstene var fine:) elsker mai selv selvom det blir mye reising denne måneden 🙂
  Ha en fin mandag 🙂

 • Anonym
  Kan du lage en «10 ting jeg vil gjøre i Mai» video?<3

  • Sandy
   Slenger meg på -bra forslag! Har selv begynt med listene etter inspirasjon her inne, og eeelsker det x

  • V
   Hadde vært kult å se en annen vri på det istedenfor å få det skriftelig! Håper du føler for å lage flere videoer! Er så koselig å se den siden av deg en gang i blant også 🙂
   Ha en fin kveld! Xx

 • Marie
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den høye glassvasen? Har sett etter en slik en 🙂 Utrolig fine bilder! Skikkelig gledesspredere så flotte blomster!

 • Er selv veldig glad i Mai føler det er en veldig positiv måned. Neste måned er første sommer måned. Ofte så opplever vi mye sommer denne måneden også. Og ikke minst blomstene som kommer og nasjonaldagen. Elsker Mai måned.

 • Ingrid
  Savner videoene med Cath? Blir det en «sesong 2»? 🙂

 • såå herlige bilder <3 Elsker å ha blomster i hus! Mai blir bra !

 • Rikke
  Hei 🙂 Når skal du avsløre det store prosjektet du har jobbet med? Klem

 • Rikke
  Hei 🙂 Når skal du avsløre det store prosjektet ? Klem

 • Yvonne
  Mai måned er en kjempefin måned med masse feiring og blomster og forhåpentligvis varme 🙂 Synes rosa peoner er så vakkert, bare synd de er så dyre ? Nærmeste blomsterhandler hadde 3 stk til 99kr?

 • L
  Så nydelige blomster! Jeg tenker å kjøpe meg en moccamaster og er litt usikker på hvilken jeg skal gå for. Er du fornøyd med modellen du har eller ville du kjøpt en mer avansert og «bedre» modell om du skulle kjøpe nå? Ville du valgt en annen farge i dag eller liker du blank sort best? 🙂

  • Hei! Jeg er superfornyød med min, kommer ikke til å bytte den ut før jeg MÅ 😀 Jeg ville gått for svart igjen, synes den er så fin!

Comments are closed.