Bag: Chanel
Tie waist shirt: H&M
Boots: Stuart Weitzman
Sunnies: RayBan
Jacket: Zara

· In my favorite Stuart Weitzman boots ·

Another day, another outfit.. Jeg siklet lenge på over-knee-boots trenden, men jeg fant aldri det perfekte paret. Enten var skoene for høy eller for lav, eller så var de for trang eller for slapp. Når man skal investere i et par med boots som dette er det viktig å ikke nøye seg med første og beste – men heller prøve seg frem. Jeg endte til slutt opp med å kjøpe meg et par fra Stuart Weitzman da jeg var i New York, og det er kanskje den beste investeringen jeg har gjort! Bootsene sitter som støpt, og med gummisåler i front kan jeg gå med dem hele dagen uten smerter. De er tidløse og fine, til alt fra jeans og kjoler. Hælen er akkurat perfekt til hverdags, og jeg blir bare mer og mer glad i dem for hver dag som går! Også den prikkete Chanel vesken da.. Jeg bruker den ikke så ofte, men den er virkelig unik og det elsker jeg.. Det tok meg et halvt år å få tak i den, og det var vel verdt det. Håper dere nyter søndagen, fine 

// Another day, another outfit.. I remember loving the over-knee-boots trend for a long time, but I just couldn’t find the perfect pair. Either the boots were too tight or too lose, or the heel to high or too low. When you’re investing in a pair of boots like these, it’s important to be selective and try on different models and brands before you decide! I ended up buying mine at Stuart Weitzman back in New York. They stay up all day, and with a good sole I can walk in them all day without any pain. Love them! And the Chanel bag of course.. It took me half a year to get it, but damn it was worth the wait.. Happy Sunday!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Over knee crushing

 • Susannecasandra
  Dette antrekke var kjempe fint 🙂
  Kan jeg spør når hemmeligheten din blir avslørt ? Gleder meg sån til å få vite om hva du har holdt på med 🙂

 • Benedikte
  Du ser alltid så smashing ut! 🙂 Jakken var veldig fin, er det lenge siden du kjøpte den? Fant den ikke på nettsiden til Zara.

 • Nydelig antrekk, elsker vesken og skoene! Og så må jeg si jeg elsker gaten du har tatt litt bilder i den siste tiden <3 Fargene!! Nyt søndagen videre, Eirin!

 • Martine
  Hei. Jeg vil bare gi beskjed om at de siste dagene har jeg hatt problemer med at bildene dine ikke vil laste opp, de står bare og laster liksom. Har ikke problemer med dette på noen andre blogger. Tenkte det er greit å si ifra, kanskje det er flere som har samme problemet når de er inne på bloggen din :/

 • Så herlige bilder – og eelsker vesken din !

 • Ingrid
  Hei.
  Kan jeg spørre hva solbrillene dine heter? Hvilke type ray ban, og hva farge?

 • Kristine
  Heii, skulle si at jeg får sjelden opp bildene dine for tiden, ser at en annen har kommentert det også. Har heller ikke problemer med dette noen andre steder enn din blogg – forøvrig så kommer jeg 7/10 ganger ikke inn på bloggen din på mobil, fordi det står at det er et gjentakende problem med nettsiden! 🙁 <3 Regner med det er greit å vite så du kan si fra til teknisk :*

 • Amalie
  Hei! Ja, enig med Martine. Bildene bare står å laster og dukker ikke opp.. dumt når du har så inspirerende bilder 🙁

 • Lily
  This whole outfit ? Eirin you look so stunning an chic <3

Comments are closed.