❥ A whole new atmposphere

• • •

· 2nd floor Welcome to the relaxation zone ·

Dere husker kanskje den store, svarte daybeden som sto plassert i andre etasje? Jeg likte den godt og synes den var fin, men bare ikke hjemme hos meg likevel. Den var litt upraktisk når jeg hadde gjester, og trakk til seg mye støv – akkurat som en svart bukse.. Jeg fikk solgt den så fort jeg la den ut for salg, og da dro jeg enkelt og greit til Ikea og kjøpe en 2-seter som jeg har sett på en stund. Nå er det mye mer åpent og romslig i øvre etasje føler jeg!

// Do you remember the black daybed I had upstairs? I still think it’s beautiful, but just not in my home. It stole a lot of space, and was quite unpractical when I had guests over. It also collected a lot of dust, just like a pair of black jeans! So annoying.. I put it up for sale and the next day it was gone already! I went to Ikea and bought a simple two-seat sofa. Now it’s much more spacious upstairs! I think it turned out much better than before.. So light and bright!

Det deilige ullpleddet fra Hermes kjøpte jeg i New York, og det husker jeg sto på ønskelisten min i hvert fall ett år. Jeg fikk det siste de hadde på hele Manhattan! Putene i velvet derimot, de kjøpte jeg på en søt interiørbutikk i Sandnes da jeg besøkte besteforeldrene mine på nyåret..

// The beautiful wool blanket from Hermes I remember was on my wishlist for over a year, and when I got my hands on the last one they had on Manhattan right before Christmas I just had to buy it! The pillows in velvet I got from a cute little interior shop when I visited my grandparents in Sandnes..

Etter at jeg gjorde den lille forandringen har jeg i motsetning til før brukt øvre etasje hver eneste dag, og det er så deilig. Jeg tenner lys på kveldene og koser meg med film, og på morgenen tar jeg med glede kaffen med meg opp og jobber fra sofaen. Det er åpent og lyst med store vinduer i andre etasje, og da jeg våknet i morges og åpnet vinduene fylte hele leiligheten seg med fuglekvitring fra skogen rett utenfor. Så utrolig idyllisk og bedriende.. God søndag 

// Before I sold the daybed I rarely used the second floor, byt after I did the little change I’m there all the time! In the mornings I enjoy my coffee in the couch with work, and in the evenings I lighten candles and watch series or movies with friends.. When I woke up this morning I went upstairs and opened the big windows, and the entire apartment got filled with beautiful bird chirps from the woods right outside. So idyllic and liberating! Enjoy your Sunday ❥

Previous Post
Next Post

28 thoughts on “Changes on the 2nd floor

 • Charlotte
  Hvor er den sorte magasinholderen fra?

 • Susannecasandra
  Gud hvor fint 🙂 likte denne sofaen 🙂
  Men hvor er den røde skjorta på snap fra ?

 • Ingvild
  Så utrolig fint det ble! 🙂 Hvor er magasin holderen og lysestakene fra?

 • Julie
  Fy søren, så sinnsykt fint!! Gjett om jeg skal bruke økonomitipsene dine fra boken din for alt det er verdt så jeg også kan skape et like vakkert hjem i fremtiden <3

 • Susannecasandra
  Var det denne bukse du brukte med skinn jakka i Oslo ?:)

 • J
  Må bare spørre, hvor er den gulvlampen fra? Den er bare så lekker!

 • Marte
  Så utrolig fint det ble! Hva heter modellen på sofaen? 🙂

 • Såå nydelig innlegg! Vil bare si at jeg har lest boken din i dag. Jeg blir i bedre humør for hver gang jeg leser boken din faktisk, så derfor sier jeg at du er helt fantastisk<3 Ha en finfin søndag. STORKLEM

 • Johanne
  Hei! Ser det står en iMac i kroken på det ene bildet. Har du to eller har du flytte hjem den du hadde på kontoret? Har du ikke kontoret lenger?

  Klem!

 • Så fint det ble! Jeg likte bedre denne sofaen enn den mørke daybed’en. Det ble liksom mer åpent og luftig nå synes jeg! Du har et godt øye for detaljer og interiør, det må jeg si. Du er bare helt rå – på alle mulige måter!! Digger deg <3 Håper du har hatt en superfin helg, fine!

 • Hvor er gulvetteppet du har nede i stuen fra? ?? det hvite og svarte! Hele huset ditt er så sykt perfekt!

 • Stine
  Har du vurdert å kjøpe Oslo lampen, den er sååå fin ?

 • såå fin det ble da 🙂 !

 • Det hørtes virkelig ut som en helt fantastisk start på søndagen! Jeg synes virkelig lyse toner på møblemang er det fineste, god smak har du ! Hva slags serie er sofaen i forresten? <3 Ha en fin start på uken i morgen fine deg! klem <3

 • Så elegant og stilrent! Hjemmet ditt er rett og slett helt nydelig. Jeg ønsker deg en nydelig uke Eirin <3

 • Silje
  Så kjempefint! Jeg må også bare spørre om lampen, den var helt nydelig! Hvor kan man få tak i den? Håper du har en veldig fin uke videre =)

 • Sandra
  Hvor er bordet fra?

 • Veronica
  Hvor er lysestakene fra? 🙂

 • wow it looks sooo beautiful

 • Ingrid
  Hei! Er de putene fra butikken som ligger ved siden av Villarosa i Sandnes? Den som heter smak og små?

Comments are closed.