· Great friends, yummy food & a little bit of work and pleasure ·

Riktig god lørdag, håper dere nyter helgen so far! Da begynner det å nærme seg tid for hjemreise, og jeg har hatt to fantastiske dager i Oslo. Jeg føler jeg har opplevd mer enn hva jeg ville gjort på en hel uke! Kort oppsummert har jeg spist mye god mat, møtt både gamle og nye fjes, danset til føttene ble såre, jobbet litt, dratt på morsomme eventer og rett og slett bare hatt the time of my life! Til tross for mye moro, kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem til meg selv, hente Billy hos mamma, og bare nyte en helt rolig lørdagskveld. Om fire dager går turen videre til Paris, og jeg gleder meg til å ta dere med 

// Happy Saturyay! I hope you’re enjoying the weekend so far. My time in Oslo has come to an end, an I’ve had two amazing days in the city! I feel like I have experienced more than I normally would do through a whole week. Briefly summarized I’ve shared a lot of great meals with even greater friends, met both new and old faces, worked, been to fun events, danced till my feet got sore and simply had the time of my life! Despite the fact that I’ve had a great time, I’m ready to go home to Billy and my apartment to spend a quiet Saturday night at home before the new week kicks in. In 4 days I’m going to Paris! 

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Oslo through my lens

 • Linnea
  Hvordan får du den fine løkkeskriften på Instagram storyen din?

 • Susannecasandra
  Har følgt med på snap å det ser ut som du har kost deg kjempe masse i Oslo 🙂
  Når kommer filmen ut ?:)
  Å hvor er t- shorta fra ?:)
  God tur hjem

 • Ingvild
  Høres ut som en herlig helg! Hvem er denne kjekkasen da? 😀 tihi! Hva het stedet dere dro ut på, på torsdag, fredag (?). Så så gøy ut! Klemmer

  • Jaa, har storkost oss! Det er nok KUN en gammel kompis som har hjulpet meg med jobb i Oslo 😀 Han har kjæreste altså! Vi var ute på Mabou på Majorstuen og det var så gøy! Klem

 • Lene
  Hei skjønne <3 Jeg lurte på om du aner hvilken sang det er dere danser til (den Julia Nyland har ute på storyen sin)? Har spilt av snappen hennes typ 121546 ganger og døøør etter å vite hvilken sang det er, haha! Hadde vært supert om du kunne svaret meg 🙂 P.S. jeg leser blogger din hver dag, og synes du virker som en utrolig snill og jordnær person. Kunne ønsket jeg kunne kjenne deg i virkeligheten hihi <3 Ha en fin lørdag videre, stor klem til deg

  • Hei Lene! Jeg skulle så gjerne hjulpet deg, men jeg har faktisk ikke peiling. Har ikke sett snappen :O Tusen takk for fine ord, forresten. Du er god <3 Klem

 • Linn Viktoria
  Fine Eirin! Du er en stor inspirasjon? 🙂
  Er det kjæresten din på bildene over? 🙂
  Klem!

  • Hei Linn! Det er absolutt IKKE kjæresten min, nei. Han er bare en god og gammel kompis som har hjulpet meg med vlog osv :* Han har kjæreste altså 😉 Hehe! Klem

 • Kristin
  Hei flotte Eirin! Jeg lurer på hvilket objektiv du bruker for å ta de fine bildene dine?

 • Laura
  Din nye røde Balenciaga taske er SÅ FLOT! Hehehe.
  kommer der et outfitpost med den?

 • Kristine K.
  Fine Eirin! Hvor har du kjøpt t-skjorta? 🙂

 • Lisa
  Hvem er det som passer Billy når du er borte? Du reiser jo ganske mye.,

 • Vikki
  Så fine bilder du tar! Hvilket filter bruker du??

  • Takk Vikki, her har jeg brukt F2 i VSCO på det ene bildet med corissanten. De andre er bare redigert i Lightroom 😀

 • Julie
  Hei! Elsker vesken din, vet du hva fargen heter? <3

Comments are closed.