M o n d a y

Da var mandagen her, og det er duket for en ny uke. Til tross for at influensaen enda henger igjen i kroppen og hosten går på repeat, så kjenner jeg i hvert fall at humøret og energien er litt nærmere normalen enn hva den var hele forrige uke.. Så utrolig kjedelig! MEN, er det en ting som holder motivasjonen min oppe og i sjakk, så er det den fine agendaen min fra Kate Spade som jeg kjøpe i New York rundt juletider. Den er rett og slett inspirerende å eie!

// Monday is here, and I’m ready for what the new week as to offer. Despite the fact that my flu isn’t totally gone yet, I feel much better than what I did the last week. At least my mood and energy is better! If there’s one thing that helps me staying motivated and inspired, it’s my beautiful agenda from Kate Spade.

Jeg liker å skrible ting ned med penn og papir fremfor elektronisk. Som om vi ikke bruker nok tid av dagene våre på telefonen og datamaskinen! Dette er min andre agenda fra Kate Spade, og den er et smykke i seg selv. Med gulldetaljer og puderrosa sider er den rett og slett vakker, og veldig fin å ha.

// I love writing things down on paper by hand, rather than tapping everything on my devices. Like we don’t spend enough time on the techs during the day! This is my second agenda from Kate Spade, and I think it’s a treasure itself with the gold and dusty pink details. I’s so beautiful and nice to have!

❥ This is the month to . . .

Imagine the possibilities
Push your luck
Turn on the charm
Be first at the flower market
Swap winter boots for ballet flats
Learn something new
Take a Yoga class

For hver måned er det listet opp en liste med inspirerende ting du burde gjøre for måneden. Det er også egne sider for notater og feiringer! Agendaen kommer i ulike design, og i år gikk jeg for en med gull dots. I fjor hadde jeg en turkis agenda med gullskrift ‘she is quick and curious and playful and strong’.

// For each month there’s a list with things you should do. There’s also pages for notes and celebrations! The agenda comes in different designs, and this year I went for the white one with gold dots. Last year I had one in turquoise with a gold sentence that said ‘she is quick and curious and playful and strong’.

♥♥

Jeg kjøpte min agenda hos Barnes & Noble, men dere kan også bestille den på nett. Hvis ikke regner jeg med at Kate Spade i Oslo har noen inne i butikk. Et lite mandagstips fra meg til dere! De har forresten også mye fint til hjemmekontoret.. Ønsker dere en fin og inspirerende mandag ♥

// I bought my agenda at Barnes & Noble, but I guess you can also order it online. If not, I’m sure the Kate Spade flagship stores have them in stock as well. Just a little Monday motivational tip from me to you! And by the way.. Kate Spade also have a lot of pretty stationary stuff for the home office.. Xx

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “I love my weekly planner

 • Åå, denne var superfin! Takk for tips <3 Håper du får en strålende mandag, og at forkjølelsen gir seg snart. Dessverre har jeg mottatt denne fine forkjølelsen i løpet av natten, så denne uken starter treigt. Sånn er det bare av og til. Lytte til kroppen <3 Stor klem!

 • Åh, jeg elsker denne! Var selv på jakt etter den når jeg var i USA i julen, alle kate spade butikkene jeg var innom har utsolgt og det med god grunn. Men jeg fant den til slutt og nå klarer jeg meg ikke uten ❤️ ønsker deg en fin fin mandag!

 • T
  Hei! Har du tenkt til å selge den lange, hvite kjolen din? Den her: https://instagram.com/p/BIcTLcBBhAZ/

  Veldig interessert!

 • Elsker koppen i Terrazzo, det var den jeg la merke til 😉

  Fin ettermiddag til deg.

 • Cute post Eirin! I know it was just on the side but I love that mug, haha! The splatter, and the cup and saucer is really nice 🙂

 • Susannecasandra
  Denne var kjempe fin 🙂
  Sist jeg var i Oslo leita jeg etter Kate spade men fant den ikke. Hvor ligger den ?:)

 • Karen
  Hvor er den kule koppen fra?

 • åj, ja denne var skikkelig fin!

 • Anja
  Hei Eirin!
  Utrolig fin bok – må skaffe meg denne til høsten 🙂
  .. Også et litt annet spørsmål. Den jeansen du la ut på snapchat (i dag) med genseren fra Ganni, er den også derfra eller en annen butikk? Veldig fin iallefall 🙂

  • Alexandra
   Jeg lurer på det samme! 🙂 Jeansen så veldig fin ut!

 • Kristin
  Hei 🙂 Jeg har et par spørsmål ang. mat og trening. Hvor lenge før en treningsøkt spiser du? Og spiser du alltid noe rett etter trening, isåfall hva? 🙂 Og hvor lenge etter en treningsøkt venter du med å spise et ordentlig måltid? 🙂

  Takk for svar og ha en fin uke 🙂

 • Vårild
  De kalenderne der er så utrolig pene! Så bra at du føler deg bedre, er alltid så utrolig kjipt å være syk, man har jo egentlig aldri tid til det! Håper du får en strålende tirsdag 🙂
  – Vårild

 • Rikke
  Hei Eirin! Fra en organisator til en annen;) hadde vært supergøy med innlegg type «min koffert for; strandferie, byferie, festival» osv! Litt pakke-hacks om du vil!:):) Liker bloggen kjempegodt! Ha en fin dag 🙂

 • Helene
  Hei! Lurer på hvor den megafine jakken du hadde på deg i helgen er fra? militærgrønn med blomster osv. SUPERFIN! Du er rå! 😀

 • Veronica
  Hei Eirin!

  Jeg leser ikke så mange blogger lengre, fordi det ikke er så mye som interesser meg lengre rett og slett. Men jeg følger deg på Instagram og Snapchat og klikker meg inn på bloggen din hvis jeg ser et interessant innlegg (på Bloglovin) og syntes du er helt nydelig! Jeg liker virkelig godt stilen din innen interiør, jeg blir utrolig inspirert! Stå på 🙂

 • Solveig
  Hvor er kaffekoppen fra? Holder på å skifte ut alt av servise i skapene, og denne var så søt!

 • Nydelig bildet av deg det nest siste bildet hvor du holder i boken. Ser ut som du stråler av lykke 🙂

Comments are closed.