Annonse

Jeg er glad i både kaffe, juice og te, men har hele livet fått klar beskjed om at det er noe jeg bør holde meg unna hvis jeg vil bevare det fine og hvite smilet mitt. Vel, det er mye som er godt her i livet og enkelte ting vil jeg rett og slett ikke velge bort på bekostning av utseendet. Nesten som sukker – jeg vet det ikke er bra for meg, men jeg kutter det ikke ut i helgene. Man skal jo leve også! Heldigvis finnes det hjelpemilder til å holde smilet hvitt og fresht.

Jeg har i det siste følt at det har vært på tide å friske opp smilet, og har testet ut Mange synes gjerne det er skummelt å gjøre tannbleking selv, og det kan jeg forstå. Swiss Clinic bruker det samme tannblekingssystemet som man får hos tannelegen, men fordelen er at man kan gjøre det hjemme til en brøkdel av prisen. Et hvitt smil er viktig for meg, enkelt og greit fordi det får meg til å føle meg mer komfortabel og freshere.

• • •

· Slik bruker du enkelt hjemme ·

I pakken får du to tannskinner som du kal forme etter tennene dine. Dypp skinnen i nesten kokende vann i ca. 4-6 sekunder til den begynner å myke seg opp, og press den mot tennnene i ca. 15 sekunder. Når skinnen har formet seg og du er fornøyd, tar du den ut og ‘fryser’ den i iskaldt vann.

Ready set go! Påfør en stripe med blekegele midt i skinnen, og ta den på tennene. Pass på å ikke bruke for mye! Ha skinnen på i opp til 60 minutter, men start gjerne med 40 minutter de to første gangene. Prøv å holde deg unna mat og drikke med sterke farger samme dagen du bleker tennene.

· En rabattkode til dere ·

Om dere kunne tenke dere å teste ut Swiss Clinic, kan dere benytte dere av rabattkoden ‘EIRIN200’ å få 200,- i rabatt på bestillingen 

er enkelt, effektivt og sikkert. Det sies at man får resultater etter 3-7 dager med bleking, men jeg så forskjell allerede etter første behandling. Av erfaring trenger jeg ikke bleke tennene mer enn 1-2 ganger i året, men jeg frisker gjerne opp smilet med en behandling innimellom for å bevare det hvitt og pent. I pakken følger det med en fargeskala hvor du enkelt kan se fremgangen din. Det er lett å bli blind på resultater, som med alt annet.

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “A bright and healthy smile

 • Susannecasandra
  Du har et så fint smil 🙂 denne vill jeg prøve:)
  Men et spørsmål hvor er den svarte buksa du hadde på deg i dag på snap fra ?:)
  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 • Vilde
  Hvor mange behandlinger rekker pakken til tror du?:)

 • Elisabeth
  Så vakker du er!!! Hvor er genseren din fra?

 • Maja
  Hei!
  Et lite spørsmål om noe helt annet;
  bruker du fortsatt huawei pro mate 9 eller har du gått tilbake til iphone?
  Skal kjøpe meg ny telefon, og har vært iphone-bruker i alle år, men lurer på å prøve noe nytt. Er det verdt det?

 • Madeleine
  Heii! Lurte på om du kunne lage en sminkevideo snart, syntes du alltid ser så fresh ut;)

  • Det kan jeg 🙂

   • Maria
    Jaaa?? Det ønsker jeg meg og! Du har veldig fin sminke og glød! Vet at du har laget innlegg om hvilken produkter du bruker for å få gløden din, men jeg er ganske grønn på sminke så trenger å lære hva du bruker hvor og hvordan du legger det? Så jeg ønsker med sminkevideo for noobs med navn på produktene ?
    Hilsen kravstor sminkenoob?

    PS: huset ditt ser smashing ut?

 • Tannlegestudent
  Hei Eirin. Jeg er snart ferdig utdannet tannlege og tenkte bare å informere deg om at det er veldig viktig at man har blitt undersøkt hos tannlege før man begynner å bleke tennene. Det kan nemlig være veldig skadelig for tennene om man har hull i tennene når man bleker. Dette kan gi store konsekvenser da blekemiddelet kan trenge inn i tannen og skade nerven. Synes du burde nevne dette for leserne når du reklamerer for et blekemiddel. En annen ting er at SwissClinic sine blekeprodukter ikke er lik de man får kjøpt hos tannlegen. Disse er veldig svake – inneholder mindre enn 0,1 % virkestoff. I følge norsk lov er det nemlig forbudt å selge tannbleking i butikk med mer enn 0,1% blekemiddel, mens tannlegen har lov til å bruke sterkere midler (opp til 6 %). En konsentrasjon på 0,1 % har minimal effekt, og store delen av effekten skyldes at tennene «tørkes ut» under blekeprosessen – noe som går tilbake etter en tid. Tannbleking hos tannlegen gir derimot permanent endring i fargen av tennene pga. spalting av store fargede molekyler.
  Jeg skjønner det er vanskelig for deg å skulle kunne alle fakta om tannbleking, men det er viktig at folk ikke gjør ting som kan skade tennene og i verste fall føre til at man må rotfylle tenner pga. bleking.

  • Hei! Takk for god informasjon, det er god og ikke minst viktig informasjon du kommer med som sikkert mange inkludert meg selv finner nyttig 🙂 Ønsker deg en fin uke!

 • Mia
  http://www.tv2.no/a/8620193/

  Skulle likt å sett før/etter-bilder fra deg som ikke et redigert? 🙂

  • Jeg har aldri redigert tennene mine hvitere, det har jeg ikke hatt behov for 🙂 Derfor bruker jeg tannbleking.. Jeg tar troverdigheten ovenfor dere på alvor, og hadde jeg redigert tennene mine hvitere i et innlegg som dette hadde det gått totalt i strid med mine verdier og det jeg står for. Såpass håper jeg dere stoler på meg. Jeg har utallige ganger trukket kampanjer og sendt produkter i retur, fordi de ikke har levd opp til forventningene.

 • Hej och god morgon från Zurich! Gud va snyggt, härliga med vitt leende! önskar dig en underbar start på veckan! Titta gärna in pa min blogg om du vill ha lite inspiration. Kram //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

 • Lene
  Så fine tenner du har! Har du kun brukt dette eller har du bleket hos tannlegen også? 🙂

  • Hei Lene! Takk 🙂 Jeg har aldri prøvd Swiss Clinic før nå. Tidligere har jeg brukt strips fra Crest som jeg har kjøpt i New York. Edith: jeg HAR bleket tennene hos tannlege for noen år tilbake med airflow. Det hadde jeg rett og slett glemt siden det er så lenge siden :O

 • K
  Så fine bilder! Hvor er genseren fra? 🙂

 • Hendrika Debora
  Hei! Lurte på hvor ringen din er fra? Den er så kult!!

 • Emma
  Du er bare så nydelig du!! 😀 elsker bloggen din og blir så inspirert av deg:) solgte du den svarte daybeden din forresten? Ha en suuperfin uke:D

 • Camilla
  Et nydelig smil på ei nydelig jente 🙂 Jeg elsker håret ditt!!! Kunne du være så snill og vist i en video hvordan du styler det med krølltang og varmebørsten?

 • A
  Den grønne jakken du hadde på snap i går, hvor er den fra :-)?

 • Kari
  Hei! Hvor er marmorplaten du har på kjøkkenbenken fra? Kan ikke finne en i samme størrelse som din….
  Ha en fin uke!

 • Anette
  Hei Eirin! Jeg må bare slenge meg på tannlegestudenten sin kommentar her oppe, og vil poengtere igjen hvor viktig det er at du informerer leserne dine om at en grundig undersøkelse bør utføres først! All informasjon vedkommende skrev stemmer, så jeg trenger ikke gjenta det. Hilsen ferdigutdannet tannlege.

 • Kristine
  Hei fine deg!
  Vet du hvor lenge hvitfargen varer? klem <3

 • Cecilia
  Du svarer ovenfor at du aldri før har bleket tennene hos tannlege, men husket du delte en slik opplevelse for en god stund siden, hvor du sier du utførte tannblekning..? Fikk du ikke veldig hvite tenner etter det?

  https://eirinkristiansen.no/2015/08/06/stor-blekekampanje-hos-dentalia/

  Hvor lenge brukte du Swiss Clinic nå for resultat? 🙂 Klem

  • Herregud, det hadde jeg rett og slett glemt siden det er 2 år siden! Har endret kommentaren min 🙂 Takk for at du passer på. Jeg har testet Swiss Clinic i 1 måned 🙂 Klem

 • Kristine
  ..Kan jeg også spørre deg om du bruke Word Press og hvilket Web Hotel du bruker? 🙂

 • Lena
  Hvilken leppestift bruker du her? Og fargenummer? Så fin!

Comments are closed.