Shirt: Zara
Furry jacket: Mango
Leather pants: Selected Femme
Bag & sunglasses: Céline
Sweater: BikBok
Shoes: Adidas

· The local flower shop is my happy place ·

Jeg finner meg selv alltid inspirert og fascinert av vakre ting, spesielt blomster. Det gjør meg rett og slett glad! Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg tidligere kjøpte meg en fredagsbukett nesten hver uke. Vel, jeg må innrømme at de dagene er nok over. Life kind of happened, jeg tredde inn i ‘voksenlivet’, og det er ikke alltid det er en prioritet å dra på blomsterjakt lengre i en travel hverdag. Ikke bare med det, men det er også ganske dyrt med nye blomster hver uke, og jeg klarer heller ikke holde live i dem lengre enn over helgen uansett. Haha! Jeg har med andre ord gått over til grønne kaktuser som nærmest er udødelige, men også veldig fine og stilfulle på en og samme gang. Men det skal sies at når jeg først tar turen innom den lokale blomsterforhandleren, da koser jeg meg litt ekstra, kjenner jeg! Nå gleder jeg meg til det blir sesong for peoner igjen.. Da vet man at varmere tider er like rundt hjørnet 

// I find myself inspired and fascinated by pretty things, especially beautiful flowers. It simply makes me happy! For you who have followed me for a while, you might remember when I used to buy fresh Friday flowers every week? Well, sorry to say but these days are over. Life kind of happened, I ‘grew up’, and in a hectic everyday life that’s just not a priority anymore. It’s quite expensive as well, and especially when I couldn’t keep the flowers alive for more than through the weekend haha. Now my home is filled with (almost) immortal cactuses instead, and if you ask me I think they’re super fancy! But I gotta admit, when I first find time to go to the local flower shop and buy myself a boquet, I really enjoy it. Can’t wait till it’s peony season again! It’s my favorite flowers..

Previous Post
Next Post

36 thoughts on “My happy place

 • Maria
  Hei!

  Åh, det er så koselig med blomster, men ja, det blir fort dyrt! Et tips om du er glad i grønne planter er å kjøpe en fredslilje 🙂 Den krever lite stell, og når den ser pjusk ut er det bare å vanne godt og den våkner til liv igjen. Får den litt døde blader, er det bare og klippe de av og det skyter nye på null komma niks!
  Synes bloggen din er fin om dagen 🙂

  Klem fra fast leser over et par år 🙂

  • Fredslilje! Takk for at du deler, Maria 🙂 Det skal jeg huske på neste gang jeg er på Plantasjen. Ha en fiin torsdag, og takk for at du enda titter innom <3 Klem tilbake :*

 • Vikki
  Så fin jakke du har på deg. Er det fra den nyeste kolleksjonen eller en tidligere en? 🙂

 • Susannecasandra
  Så fine bilder og antrekk:)
  Er det denne skjorta ? https://m.zara.com/no/no/dame/mid-season-%7C–50/babydollskjorte-c818525p4155583.html

 • Linn
  Bruker du noe fake blomster? Hvor kjøper du det da evt? 🙂

  • Støvsamlere mener du? Ha ha ha.. Neida 😉 Jeg hadde før, de kjøpte jeg på Soria Moria! Men det er noe med friske blomster 😀

 • Åå, blomster er noe av det fineste jeg kan få, eller å kjøpe til meg selv, hah! Men det er som du sier, det blir fort litt dyrt i lengen. Fikk noen utrolige fine (og store) liljer i gave etter jeg hadde holdt et foredrag i forrige uke, og de er like fine enda! Utrolig kjekt, og det gir mye glede i en ellers hektisk hverdag <3 Stor klem

  • Det er så sant Charlotte! Finnes ikke finere :* Så spennende med foredrag! For hvem? Du er rå! Klem

   • Veldig spennende! Bestemte meg for at i år er året jeg skal gå litt mer ut av komfortsonen (det er mye takket være deg altså!), og takket ja til å snakke foran hele ledelsen, butikksjefer + eierne for Mani (skokjeden jeg jobber i). Veldig skummelt, men veldig gøy! Snakket om trendene som er denne sesongen, og hvordan kombinere dette til skoene vi har i sortimentet. Veldig gøy! Man får mersmak når man faktisk får ting til altså, hah <3

 • Oda
  Synes det er så fint å kjøpe seg blomster en gang i blant <3 Og jeg er veldig enig med deg- peoner er utrolig vakre <3

 • Maren
  Hvor er det fine hjerte armebåndet ditt fra? 🙂

 • Madeleine
  Hei 🙂 Vil bare si at bloggen din er herlig og full av inspirasjon! Bare lurer på om du har solgt den lyse Phillip Lim vesken din? Eller om du tenker å selge den?

 • Tina
  Herregud, du er så fin!

 • Karen
  Heeei! Har du link til teppe ditt fra h&m home? ??

 • Anniken
  Det er noe med friske blomster i hjemmet, uansett om det er grønne planter eller roser, blir så glad! Jeg gleder meg også til sesongen for peoner, de skal pryde både lokalet og brudebuketten min i sommer! <3

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør hvor den grønne genseren er fra ?(den på snap 🙂 Hehe ?

 • malin
  Hei! Kan du linke til eller skrive modellen på brillene din? tror du de an kjøpes nå? <3

 • Rebecca
  Hei! Mange typer blomster burde egentlig vare i en uke. Spørs litt hvor varmt du har det hjemme da selvfølgelig… Men husker du å vaske vasene dine skikkelig etter hvert bruk? Skrubbe dem med såpe? hvis ikke ligger det igjen bakterier i vasen som kan drepe de neste blomstene du legger i den. Bare et tips 🙂

  • Jeg tror jeg har det litt for varmt hjemme. Når jeg (orker) å sette dem ut om natten holder de seg ganske lenge 🙂

 • helene
  Jeg har så lyst til å investere i et par skinnbukser. Har du noen tips til meg da? Du er så flink til sånt<3

 • Alexandra
  Hei! Digger skinnbuksene dine, og bare lurte på hvem du ville anbefale av de fra Mango eller det parret fra Nelly? Du stråler, ha en fin kveld<3

 • Silje
  Hei Eirin!
  Finner ikke jakken på mango sin nettside, er det lenge siden du kjøpte den? Den var kjempe fin.

Comments are closed.