D53A1654

D53A1694

D53A1645

D53A1612

D53A1642

D53A1685

D53A1606

· Fresh air is the best medicine ·

Breathe it all in, love it all out 

Når man slår opp rullegardinen og ser at hele nabolaget er dekket i hvit snø, er det ikke annet å gjøre enn å kle seg godt, få på seg gode sko, å sette ut på tur. Jeg blir glad som et lite barn når snøen faller, og det er så forfriskende for kropp å sinn å være ute i frisk natur! Da tror jeg at jeg snakker for både Billy og meg selv. Hadde bare snøen kommet litt tidligere rundt juletider, ville det vært perfekt. Billy spratt rundt i skogen som en hare, og jeg etter. Elsker at jeg har skog, hav og mark rett utenfor døren min! Hele uken har vært mye preget av forkjølelse, og nå som den enedelig begynner å ta av var det godt å komme seg ut på tur igjen. Nå sitter jeg inntullet i ullpleddet, og nipper på en stor kopp med kakao. Ordentlig søndagskos ♥ Håper dere har hatt en deilig helg! Xx

// When you wake up and see the whole neighbourhood covered in snow, you have to embrace it. Get up, get dressed and go for a hike! I’m like a child when I see snow, and it’s so refreshing to both body and mind. When I say that I think I speak for both Billy and myself! Wish the snow fell a little bit earlier for Christmas though.. Billy were jumping around in the snow like a little bunny, while I was trying to keep up. I love that I have woods, ocean and nature right outside my door! It really is the best medicine. Now I’m back home sipping on a big mug of hot cocoa, enjoying my Sunday. Hope you had a great weekend!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Sunday stroll in the snow

 • Susannecasandra

  Åå dette så deilig ut !:)
  Snøen kom til Kristiansand i går 🙂
  Kan jeg spør hvor skoene dine er fra ?:) du har så mange fine sko. Ha en kjempe fin søndag 🙂

 • Snøen gjør faktisk Norge magisk! <3 Må bare si at jeg elsker måten du redigerer bildene dine på, aldri et stygt bilde her inne! Jeg håper søndagen din er fin <3 Klem

 • Margrete

  Så vakre vinterbilder! Godt å høre at du er på bedringens vei – fortsatt god bedring <3 Hvor har du kjøpt selen til Billy? Er det str. S han har? 🙂

 • Emma

  Hei! Drar til New York i slutten av måneden – har du noen få tips som vi MÅ gjøre/spise/shoppe? 😀 Hilsen Oda

 • Herlige bilder! Her på sørlandet er det ingen snø enda 🙁

Comments are closed.

Translate