D53A0410

D53A0330

· Weekends are for relaxation & doing whatever you want ·

.. Og i dag ville jeg ha croissant til frokost, med rykende varm kaffe til! Helger er til for å slappe av og nyte, slippe taket på ukens utfordringer og oppgaver.. Rett og slett bare være og utnytte ‘fridagene’! Jeg hadde overnattingsbesøk av en venninne til i dag, og om litt skal vi en liten tur til byen for å gjøre noen ærender, men også utnytte lørdagen ved å gå på café, drikke kaffe og kakao, kikke litt.. Bare kose oss ♥ Hva er deres planer for lørdagen?

// .. And today I wanted croissants and black coffee for breakfast in bed! Weekends are for unwiding and realxing, letting go of the past weeks challenges and tasks.. Simply just do whatever you feel like! I had one of my friends over for sleepover and some real quality girl time yesterday, and our plans for today is to take a little trip to the city to do some errands and have coffee and cocoa at our favorite café.. I love Saturdays! What’s your plans for the day? Xx

D53A0412

D53A0321

.. Mmm!

D53A0379

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Croissant & coffee in bed

 • Det ser ut som om du har hatt en deilig start på morgenen, og det høres ut som om resten av dagen kommer til å bli fin også 🙂 Jeg elsker sånne dager hvor man bare skal nyte og gå å titte litt i butikker og nyte bylivet.
  Vi har faktisk allerede rukket en kafèdate med både croassaint og sjokoladekake 😛 Deilig når man rekker å gjøre sånt før lørdagsrushet begynner! Kos dere i dag 🙂

 • Susannecasandra
  Å dette så godt ut 🙂 hørtes ut som en fin lørdag 🙂

 • Linn
  Hei, Eirin! Takk for inspirasjon hver eneste dag og at bloggen din utelukkende er «good vibes»! Den er genuint gjenomført og det er herlig å klikke seg inn. Jeg bare lurte på hvilken app du bruker for den lille, tynne, hvite rammen du har på Instagram-bildene dine? Det syns jo ikke på feeden omtrent, men på selve profilen ser det dritbra ut! Har ikke funnet noe tilsvarende. Squaready har jeg, men får ikke samme effekt. Ha en fin lørdag <3 stor klem

  • Hei Linn <3 Takk for fin og oppløftende kommentar. Veldig snilt av deg :* Rammene legger jeg ikke på, feeden blir automatisk sånn for alle hvis du klikker deg inn på andre og ser. Jeg har sluttet helt med rammer. Stor klem tilbake <3

 • nam, så digg det så ut !

 • Har du TV på soverommet? Ha en fin lørdag 🙂

 • Etter et stygt fall på jobben jeg hadde på mandag. Skal jeg la såre på foten min gro og se filmer denne helgen.
  The Recruit, The Hobbit: The Battle of the Five Armies og Star Wars: Episode VII – The Force Awakens.

 • Sunnova
  Hvor kjøpte du croissanten?:-)

 • M
  Når skal du legge ut ting for salg på Tictail? Kan du nevne noe av det du selger annet enn vesker? 🙂

 • Turid
  Hei! Når kommer den videoen med svar på spørsmålene fra spørsmålsrunden ut?

 • Ida
  Utrolig inspirerende blogg du har Eirin! Bor du og kjæresten din sammen?

 • Haha today is my second day of 21 days without candies and sweets so enjoy it instead of me haha :))
  Love croiassants!

  http://listiration.com

Comments are closed.