D53A0988

D53A1103

D53A1194

I usually don’t wear a lot of jewelry, but …

Da jeg var innom Ganni noen uker før jul for å finne meg en fin topp til julebord, så jeg noe som lå og glitret på disken. Jeg eier ingen statement smykker, i grunn svært lite av alt som har med tilbehør å gjøre. Jeg liker å holde det enkelt med kanskje en gullenke rundt håndleddet og det klassiske gullsmykket dere ofte ser! Men disse øredobbene bare måtte jeg ha.. De passer like godt til fest som til hverdags, stylet med en chunky strikkegenser. God helg ♥

// When I stopped by Ganni a couple of weeks right before Christmas, I spotted something sparkling on the desk. When I walked closer I saw this beautiful pair of earrings and I knew right away that I just had to buy them! I almost don’t own any statement jewelry, only classic and simple bracelets and necklaces in gold. These earrings can be worn to both parties or events with a cute dress, such as everyday life styled with a chunky knit. Happy weekend ♥


D53A0964

D53A1188

D53A1094

Earrings from Ganni, Knit from Zara

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Make a statement

Comments are closed.

Translate