img_4670.jpg c8a5db49-378f-4992-9360-5df394bab2e9.jpg

· Donut worry be happy ·

På nyttårsaften i New York ble pinnekjøttet og riskremen byttet ut med takeaway pizza og Dunkin’ Donuts. Det var helt awesome! Vi bestilte det rett nedi gaten og fikk det levert på rommet. Jeg tror jeg kan telle på over to hender hvor mange jeg spiste i løpet av turen, haha. Er man på ferie, så er man på ferie! Vi alle tilbragte nyttårsaften sammen inne, mens vi så the ball drop fra Times Square og skjøt konfetti. Jeg kunne gitt mye for å oppleve det øyeblikket med familien om og om igjen! Over midnatt gikk alle hver til sitt, mens lillesøsteren min sov over på rommet med meg. Vi fjernet sminken og testet ut flere ansiktsmasker og produkter til langt på natt. Skikkelig, skikkelig koselig! Jeg unnet meg alt mulig godt gjennom alle tolv dagene totalt, og nå kjenner jeg at jeg er veldig, veldig klar for å komme tilbake til gode og sunne matrutiner. Men en donut i ny og ne, det skader ikke! Ønsker dere en riktig god helg ♥

// On New Year’s eve the classic holiday food was exchanged with takeaway pizza and Dunkin’ Donuts. It was awesome! We ordered from the pizza place down the street, and got everything delivered to the hotel a few hours later. I can’t even count how many donuts I had through the vacation, but that’s how vacations should be if you ask me! For New Year’s eve we all spent the evening together at the hotel, watching the ball drop from times Square on TV while shooting confetti and eating junk. I could give a lot to get back that moment! New York was lit, but now I’m excited for healthy habits and routines!

1ef8ae6d-da46-48bb-bfb3-d962e23d03c7.jpg

51a5080e-915e-48f9-8716-9f8f23e7fde3.jpg

Boston créme and glazed are my favorites!

img_4671.jpg

Xx

Previous Post
Next Post

28 thoughts on “Sweet New Year’s treats

 • Siri
  Hei fineste Eirin!
  Så på snapchat at du fikset vippene dine her k Bergen, vet du hvilken type volum og lengde du har? Er sååå fint!

 • Cam
  Dine New York tips kom i grevens tid ? Er der nå for første gang og håper du fortsatt har litt å skrive om turen din dit. For en by!

 • Susannecasandra
  Disse så kjempe gode ut 🙂
  Høres ut som dere hadde en fin nyttårsaften 🙂 lenge var typen med dere på tur ?
  Ha en fin dag i Ålesund 🙂

 • Victoria
  Et spørsmål litt utenom innlegget; hva ser du for deg når du tenker en perfekt/idealkropp i forhold til størrelse og former (syltynn/formfull etc)? 🙂 Ikke at du nødvendigvis bare syntes en type kropp er fin, en om du tenker på det første som dukker opp i hodet ditt når du tenker idealkroppen 🙂

  • Faktisk så synes jeg det er vanskelig å si at jeg har en konkret fasit på hva en idealkropp er i mine øyne. En flott kropp har alt å si hvordan man bærer den etter min mening 🙂 Formfulle kvinner som oser av selvtillit er det fineste jeg vet, akkurat som med slanke. Som mamma alltid sa – synes du selv du er fin, da blir du fin!

 • Sandra
  Er du ikke lenger sammen med typen..?:/

 • Hvorfor ha den standar nyttårs feiringa vært år? Den kommer igjen om 359 dager.

  http://www.josefine.blogg.no

 • Åååh, donuts 😀 Det er SÅ godt! Man skal kose seg litt ekstra i jula, så får man heller være litt flinkere resten av året 😉
  Og gratulerer så mye med finalistplass i Vixen, vel fortjent 🙂 Jeg håper virkelig du stikker av med prisen i denne kategorien, for steike ta for ei dame du er 😀 Utrolig dyktig og målbevisst – det er gode egenskaper!
  Ønsker deg en riktig god helg, nyt den til det fulle 🙂

 • Emma
  Hei Eirin! Er det mulighet for å få oppskrift på sjokoladekaken og frostingen fra snap? 🙂

 • Vilde
  Hei! Så koselig! Du er virkelig til en inspirasjon for meg! Men var ikke kjæresten din med til NY?

 • M
  Så du skrev at du skulle legge ut ting for salg på Tictail. Hva er det du skal selge? Skal du selge den svarte og hvite FWSS pelsjakken? 🙂

 • Looks sooo delicious! ?

 • karen
  Hjelper nattkremen fra Kiehls mot poser under øynene? 😀

 • Mia
  Heeei Eirin! Så utrolig koselig å høre om turen til New York med familien! Høres utrolig gøy ut! Har utrolig lyst til å reise dit selv snart, men første turen min i nærmeste tid blir til Oslo. 😉 Jeg er ikke så utrolig godt kjent i Oslo og det begynner å bli en stund siden sist jeg var der nå, men jeg vet du har vært en del i Oslo. Så jeg lurer på om du vet om noen koselige kaffeer eller noen plasser/ butikker som man bare MÅ besøke mens man er der?
  Klem♥

  • Mia
   Hahah innså nettopp at jeg hadde skrevet «utrolig» i fire setninger etter hverandre! Hahah noe så flaut!!! Jaja får vell bare være 😉 ♥

  • Martine Dorthea
   Jeg har noen tips til deg: gå på Creperie de Marie ved Thorvald Meyers gate (altså Løkka, gå av på trikkestoppet Schous Plass). Gode middagssteder er Dinner og Janoe (dog litt dyre begge deler, men ABSOLUTT verdt pengene). Anbefaler deg å handle på Fretex på Løkka og den i Universitetsgata, som ligger i enden av Karl Johans gate. Andre butikker jeg liker er Høyer Eger, Steen og Strøm for sminke og hudpleieprodukter etc. For GUDS skyld, hold deg unna Starbucks, Espresso House etc. etc. Anbefaler virkelig kaffebaren Fuglen, Oslos, om ikke Norges, beste kaffe!! God tur 🙂

  • Hei Mia <3 Jeg er nok ikke den rette å spørre om Oslo, jeg er overraskende lite kjent til at jeg er der så ofte. Går liksom til de samme plassene mellom slagene 😀 Ingen spesielle som er sånn wow.. Kanskje du skulle spurt noen av dem som bor der? Klem <3

Comments are closed.