D53A9791

D53A9619

• • •

D53A9693

But first I’m gonna enjoy a comfy, cozy, no-makeup Sunday with coffee and Friends.

D53A9726

D53A9579

· Thanks for now, Christmas. See you again in 11 months ·

I dag er dagen kommet, og i motsetning til årene tidligere er det litt vemodig føler jeg. Julen skal pakkes bort, og kunne jeg, hadde jeg hatt den enda litt lengre! Det er jo så koselig og lun stemning i leiligheten nå, og jeg kjenner jeg blir helt varm inni meg hver gang jeg skimter bort på det fine juletreet. Men heldigvis, på en annen side føles det nok godt når alt er pakket ned også. Det blir på en måte som en ny start, og forhåpentligvis vil leiligheten føles åpen istedenfor ‘tom’! Det gjenstår å se. Har dere pakket bort julen? Godt eller litt trist? Heldigvis har vi forhåpentligvis mange flere år igjen å feire ♥

// Today it’s time to pack away Christmas, and unlike the past year I don’t feel like I’m ready for it. I wish I could keep the spirit of Christmas a little bit longer! Every time I throw a glance at the beautiful Christmas tree I get all warmed up in my heart. But luckily we hopefully have a lot of more years to celebrate in front of us. Packing it all away will hopefully make the apartment feel more open and clean, rather than empty and depressing. Crossing fingers!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Packing away Christmas

 • Amalie
  Er det kjæresten din som tar alle bildene av deg eller bruker du kamerastativ? 😀

 • M
  Fine bilder! Får vi forresten se hva du skal selge før du åpner salget? 🙂 Det var i dag, var det ikke?

 • Susannecasandra
  Det er litt trist å ta vekk jula så føler med deg <3

 • Kari
  Elsker leiligheten din! Hvor er det nydelige gulvteppet fra? 🙂

 • Ida
  Så fine bilder! Jeg har et lite ønske til et innlegg denne uken: ny skrivebordsbakgrunn for det nye året! Du er så flink til å lage inspirerende bakgrunner, og jeg tviholder på den herlige julebakgrunnen du lagde i desember, men pcen skriker etter en ny haha. God søndag og klem til deg fine Eirin <3 Du er veldig veldig dyktig i alt du gjør, en ordentlig hverdagshelt!

 • Julie jensen
  Hei! Jeg lurer på om du har vurdert å
  Kjøpe den klassiske chanel doubleflap vesken! Hva tenker du om den modellen?

 • Andrea Olivia
  Hei Eirin!

  Ville bare si at jeg elsker bloggen din, også lurte jeg på om du kunne lage et innlegg om hvordan du styler håret ditt og hvordan du får det fine fallet i det (som du har på disse bildene).
  Har ganske lik lengde på håret og syns du er så flott på håret alltid 🙂

  Klem

  • Andrea Olivia
   Hehe, mente bildene i forrige innlegg 🙂

 • Sol
  Hei! Hvor er sofaen din fra?

 • Sarah
  Husker du la ut sofaen din på finn for en stund siden. Ville du ikke selge den likevel? 🙂

Comments are closed.