Annonse
D53A0897

Aldri i min villeste fantasi hadde jeg forestilt meg at jeg skulle avslutte noen av de siste dagene i 2016 på andre siden av jorden. Invitasjonen til Kina kom like raskt som jeg var der nede, og jeg tror enda ikke at det har gått helt opp for meg at jeg har vært der. Derfor elsker jeg jobben min! Jeg ble invitert av Huawei i frobindelse med deres nye toppmodell, Mate 9 Pro, og jeg tror aldri jeg har tatt inn så mange inntrykk på en snau uke i hele mitt liv. Jeg reiste ned med influencers og fotografer fra andre land, og det var rett og slett ordentlig hyggelig til tross for at jeg ikke kjente noen. For en utrolig fin gjeng!

// Never in my wildest imagination I would see myself spending some of the last days in 2016 in China. I mean, come on! I’ve always wanted to go there and boom all of a sudden I was. Before I knew it the airplane hit the ground, and I had 6 days in front of me with a great group of people. I got invited by Huawei to try out they’re new Mate 9 Pro smartphone, and I met influencers and photographers from different countries. Seriously miss them already!

D53A0609

Vi bodde først på et hotell i Shenzhen, og deretter gikk turen videre til Shanghai. En liten svipptur innom Hong Kong fikk vi også, og det var kanskje det beste med hele turen. Det var helt spesielt å få oppleve kulturen og menneskene så tett på. Og hotellfrokosten? Den glemmer jeg nok heller aldri…

// At first we stayed at a hotel in Shenzhen, and then we traveled to Shanghai. We also got a few hours in Hong Kong and I think that was the best part of the whole trip! It was so fascinating with the new culture and the people. And the hotel breakfast? Haha.. Let’s say that I won’t forget that either…

Roomservicee-002

· A quick Huawei Mate 9 pro review ·

D53A0770

Jeg var skeptisk til å teste ut en ny telefon da jeg er veldig trofast til min gamle. Men med min interesse for foto og vakre bilder med god kvalitet, ble jeg nysgjerrig da jeg fikk vite at modellen hadde andregenerasjons Leica-kamera. Leica er kjent for kvalitet! Tenk så deilig å slippe og dra med seg et stort kamera overalt? Kvaliteten på bildene er overlegen, og man kan filme i 4K videoformat. Jeg tror jeg tok hundrevis av bilder og videoer gjennom uken!

// I’ll admit that I was quite sceptical when it came to trying out a new smartphone because I’m so addicted to my old one. But with my interest in photography and shooting great pictures, I got curious right away when I heard that the Mate 9 Pro had built in second generation Leica camera. Imagine not having to carry the big heavy camera everywhere! The photo quality is amazing, and you can also record 4K videos with the phone. It’s amazing!

D53A0832

. . .
Uten_navn_–_Melding

· Charges the device for a full day’s power in 20 minutes ·

En annen ting jeg virkelig likte med Mate 9 Pro, var at batteritiden var helt insane. Den byr på long lasting battery og ultra fast charging. Den gikk aldri tom for strøm følte jeg, uansett hvor mange bilder jeg tok, eller videoer jeg filmet! Den ene dagen fikk jeg litt panikk når den til slutt var tom og vi skulle dra om en snau time, men på under en halvtime var den vipps fulladet igjen. Og ja, det er ikke til å stikke under stol at den er ekstremt fin å se på også!

// Another thing I really liked about the Mate 9 Pro was the extremly long lasting battery and not to mention the ultra fast charging. No matter how much I used it through the day, it never went out of battery! And it re-charged for like 30 minutes.. Not kidding! That’s something I really appreciate, because usually I have to charge my phone several times a day.. And yeah, it’s not a secret that it looks stunning as well! Especially in rose gold..

D53A0783

Xx

Previous Post

7 thoughts on “About my trip to China

Comments are closed.