D53A1365

W e l c o m e  D e c e m b e r

.. Bedre sent enn aldri? Innlegget med 10 ting jeg vil gjøre denne måneden ble litt forsinket med tanke på reise, men nå er det endelig ute! Desember er i mine øyne og i mitt hjerte den beste måneden gjennom hele året. Jeg har alltid vært et skikkelig julemenneske! Jeg ferier alt jeg kan og suger inn hvert minste inntrykk gjennom hver dag i desember, mens jeg tviholder på den deilige julestemningen som fylles opp sterkere og sterkere for hver dag vi nærmer oss julaften. Lukten av kanel og nelliker som bestandig ligger i luften i leiligheten, uendelig med julebelysning både inne og ute, brennende lys og glitrende juletre.. Julen er virkelig vakker. I år får jeg også krysse av to punkter på livets bucket list – nemlig å feire både jul OG nyttår i selveste New York ♥ ..

Paris for en1

d5f44ac812822acfdac8464d094d9762

D53A1866-001

· 10 things I want to do in December ·

1. Lage pepperkakehus i tradisjons tro med hele familien, inkludert de firbeinte. Hvert år samles vi hos mamma, pynter pepperkakehus (spiser halve pynten før den kommer på..) drikker deilig gløgg og hører på den faste juleplaten av Dolly Parton & Kenny Rogers. Virkelig ingen jul uten ♥

2. Jeg vil invitere familien på gløgg og hjemmelagde kakemenner! Det er morsomt hvordan det er når man flytter hjemmefra, da er alle disse familiesammenkomstene plutselig så uendelig mye mer verdsatt. Jeg har gledet meg til å invitere familien på julegløgg og kakemenner i en liten evighet, jeg. Sistnevnte er allerede bakt, og i morgen kommer besøket! Håper ikke de er så alt for tørre.. Haha! Noomnomnoom. Wiiih.

3. I desember vil jeg finne den perfecte teddy kåpen! Jeg har fått totalt dilla på dette, og har letet i flere uker. Kanskje jeg finner den i New York..

4. Se alle julefilmene jeg elsker, og hvilke det er kan dere se i dette innlegget. Jeg gleder meg faktisk til selve flyturen til New York også jeg – i fjor desember så jeg nemlig julefilmer en etter en på flyet, inntullet i pledd og nakkepute. Det var faktisk riktig så koselig, og denne gangen har jeg i tillegg hele familien og ♥ ved min side. Blir ikke hyggeligere enn det! Og etter lange dager til fots på Manhattan blir ingenting bedre enn å hoppe i joggisen, smøre føttene inn i fotkrem, sige under dynen å se på julefilmer fra New York (Miracle at 34th Street, Elf, Home Alone 2 – lost in New York).. Da kan jeg virkelig leve meg inn!

5. Tidlig i desember vil jeg få opp og på plass så mye utelys jeg bare kan. Får ikke nok! Jeg elsker kveldsturene med Billy – blir helt varm i kroppen når jeg ser leiligheten fra sikt med det store, lysende juletreet som skinner gjennom vinduet. Egentlig i alle sine vinduer! Folk kan å pynte i dette nabolaget.

6. Julemiddager i form av ribbe og kalkun med familien står høyt på ønskelisten min i desember. Jeg hååper vi rekker dette før avreise, siden det mest sannsynlig blir noe helt annet til julemiddag i New York. Er spent på hva det blir! Hør på matentusiasten dere.. Hahaa ♥ I år står kun øyeblikk og opplevelser på ønskelisten min generelt. Istedenfor å gi hverandre julegaver ble New York en eneste stor fellesgave til alle. Jeg synes det er HELT topp!

7. Stå på skøyter og drikke hot chocolate i Central Park. Need I say more?

8. Jeg vil dra til juleavdelingen på Macy’s i New York å kjøpe med meg én vakker julekule hjem som minne. Dette har blitt til en liten tradisjon for min del, og på treet begynner det å bli en del julekuler fra ulike reiser. Det er med andre ord mange gode minner på treet! Gleder meg også veldig til å dra til Christmas in New York julebutikken som man finner i Little Italy. Den er helt insane, og det oooser av julestemning så langt øyet kan se..

9. Finne den perfekte julekjolen! Eller antrekket.. Jeg eier ikke kjoler da jeg trives best i bukse, dress eller jumpsuit. Men i år tror jeg sannelig jeg skal grave dypt etter den feminine siden i meg og jakte på en ordentlig fin julekjole. Ser for meg svart eller gull med paljetter eller glitter ♥ .. Oioi!

10. Sist men ikke minst, prøve å lage hjemmelaget gløgg. Det har jeg aldri smakt før, men jeg har veldig lyst til å prøve!

XX

Previous Post
Next Post

39 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i desember

 • Susannecasandra
  Her var det mange punkter jeg også vill gjøre i desember 🙂 kan du linke til jule kjolen vis du finner en 🙂
  Ha en fin onsdag 🙂

 • camilla
  Elsker at du er så positiv! Det smitter ♡

 • Maya.D
  Hei Eirin 🙂 når du har vært i New york kan du da lage et guide innlegg i New York om vinteren? 🙂 skal til New York om to år og gleder meg utrolig mye allerede. Gledet meg i mange år faktisk haha, vært drømmen siden jeg var liten! Kan du også skrive et innlegg om hva du har kjøpt der nede.. Hvor masse penger du reiste med! Foresten reiser dere first Class, jeg bare lurer siden det er ganske lang flyreise.. Ha en fin dag 🙂

 • Pernille
  Hva med den røde lange kjolen du kjøpte for noen år tilbake som du ikke visste hva du skulle bruke til? Var jo evig dyr…https://eirinkristiansen.no/2014/11/29/the-red-dress/

 • Heldige deg som skal til New York! Desember er virkelig den koseligste måneden ♡

 • En del av det samma jeg vil i desember. Men jeg også ønsker meg sterkt en teddy kåpe. Og nå som jeg har falt så i vekt så må jeg nesten ønske meg en eller få investert i en. De er jo så søte.
  Kos deg mye i desember hvertfall. Det er en fantastisk måned. Og spesielt med tanken på at det snart er 2017.

 • Vilde
  Hjemmelaget gløgg er så utrolig godt!

  Anbefaler hjemmelaget eplegløgg 🙂
  Har en oppskrift jeg anbefaler:
  1 liter eplejuice
  1 vaniljestang (skrap ut frøene og ha i kjelen sammen med stengene)
  2 ss nellikspiker
  2 stk kanelstenger
  1 ss honning
  3-5 skriver ingefær
  2 sitronskiver
  Kok alt sammen på lav varme i ca. 20 minutter!

  Lukter jul i hele hjemmet og smaker vidunderlig 🙂 Er som om man skulle puttet julen i en kopp 🙂

 • Elsker disse innleggene! Skal mye av det samme, og gleder meg til tiden fremover 🙂 Må ærlig innrømme at julen er litt så som så i år, men da er det ekstra viktig å nyte de små tingene – julefilmer, kosesokker, baking og annet julekos <3

  • Det skjønner jeg, Charlotte.. Håper du finner glede i de små tingene og fokuserer på dem <3 .. Sender mange klemmer og gode ønsker til deg og dine.

 • Hege
  Hvordan går det med badet ditt? Fått på plass dusjvegger og blandebatteri??

  • Det går SAKTE 😀 Klikker snart for meg… Neida, joda.. Har endelig fått opp dusjveggen i glass, det eneste som gjenstår nå er speilet jeg har ventet på siden mai. Jippi! Men fikk beskjed om at det kom før jul, så det er jo bare til å krysse fingrene 😀

  • Hege
   Gleder meg til å se det!!?

 • Ihh. Älskar din blogg, det är verkligen min absoluta favorit. Och dessa inlägg tycker jag så himla mycket om! Gillar att du lyfter upp både små och stora saker och önskningar. Känns så himla äkta och fint! I november gjorde jag min egna lista över mina önskningar inför månaden, hoppas inte du tar illa upp över att jag kopierade ditt koncept! Stor kram, hoppas du hinner med allt du vill göra! <3

 • Therese
  Hei, hvor ser du sesong 12 av ungkarskvinnen med Jojo? Linken du har linket til i tidligere innlegg virker ikke…

 • Rannveig
  Å ble så glad da jeg kom over dette innlegget <3 Hadde satt så stor pris på om du la ut oppskriften på kakemennene du la ut på snapchat, de så så gode ut! Du er så inspirerende Eirin♥

 • Lisbeth Bach
  Jofama har skikkelig fine teddykåper! Modell Ruby

 • Linn
  Når kommer svar på spørsmålsrunden du hadde for lenge siden? Eller har du lagt det ut uten at jeg har fått det med meg? 🙂

 • Susanne
  Heii! 🙂 Hvor har du kjøpt julestjerna som du la ut på snapchat!? Utrolig fine! ??

 • Victoria
  Så lekkert du har det Eirin! Du er virkelig en stor inspirasjon 🙂

  Lurte på en ting, hvilken fargetone har du på håret? Har du bleket det eller er det en naturlig beige farge?

  Elsker bloggen din!
  Stor klem Victoria

 • Anne
  Åh, Eirin, du slutter ikke å inspirere! Alt du deler er åpenlyst gjennomtenkt fra start til slutt og bildekvaliteten din blir bare bedre og bedre. Du er råflink og ikke minst strålende vakker. Stå på videre! Ønsker deg er herlig førjulstid!

 • Stine
  Du har fått det så utrolig fint hjemme hos deg Eirin. Kunne jeg ha spurt om hvor du har kjøpt stolene dine? De er bare så lekker!

 • Natalia
  Kan jeg spørre hvor de sorte spisebordet ditt er fra å ikke minst stolene jeg har helt forelsket meg i de . Elsker stilen din❤️

 • julie
  Gløgg laget av solbærsirup, eplejuice og vann (smak deg fram), kokt opp med kanelstenger, fersk ingefær, nellikspikre og sitron er en klassiker her i huset. Smaker skikkelig digg! Husk å la drikken trekke i minst 15 min for å få frem alle smakene! Jeg pleier å lage den hver lillejulaften.

Comments are closed.