D53A1177

D53A1085

D53A11681

· Peaceful morning before checkout ·

Roomservicee-002        D53A1066

.. Mmmm

D53A1039-001

Jeg drømmer meg nesten litt bort av disse bildene.. De ble skutt midt i morgenstunden på hotellet i Shanghai i morges, etter en svett treningsøkt, og før avreise. En fin start på dagen. Solen skimtet inn gjennom vinduene og lyste opp hele rommet, gardinene blafret lett i brisen fra utenfra, og det luktet ferske pastries på hele hotellrommet. Det er sjelden jeg unner meg roomservice på reise, men med tanke på at det var siste morgenen min så synes jeg det var vel fortjent. Nå kribler det i hele kroppen og ut til fingerspissene etter å komme hjem. Jeg lander natt til søndag, og så fort jeg får spent av meg skoene i gangen, skal jeg hoppe rett i sengen omringet av fluffy dyner og puter, i armkroken til ♥, og med Billy i min. Borte bra, hjemme garantert best. Alltid. Jeg er så lei meg for at jeg ikke rakk det fine julebordet Cath har stelt i stand i dag – jeg har virkelig gledet meg i evigheter. Men vi får ta det igjen.. Skrives fra Bergen!

// I almost get a little bit dreamy just by looking at these photos.. It kind of looks like the perfect morning. I shot the pictures today in the hotel room in Shanghai, right after my morning workout / right before we checked out. A really nice start to the day. The sun was breaking through the windows brightening up the entire room, the curtains where blowing in the wind and the smell of freshly baked pastries filled the air. It’s rarely I do roomservice when I travel, but today I really felt like it. It was like the perfect soft start to a long day with traveling. I can’t wait to get home tonight, falling asleep with ♥ and B..

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “One last roomservice

  • Susannecasandra
    Ååå dette så kjempe deilig ut , kjipt at du ikke rakk juleborde men dere tar det sikkert igjen 🙂 god tur hjem 🙂

  • V
    Åå hørtes herlig ut! Jeg er enig i at det er aller best hjemme 🙂 litt off topic, men har du noen julefilmfavoritter? Leter etter noe koselig å se på, også så jeg på snapchat at du skulle se en julefilm, haha!

Comments are closed.