Reisen er sponset

D53A0493

D53A0505-001

D53A0489

D53A0453

.. A little sneak peek of my first day in Hong Kong

Det er ganske uvirkelig å tenke på at jeg ligger i en hotellseng på andre siden av kloden, og oppdaterer dere fra selveste Hong Kong hvor jeg skal være til lørdag. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi forestilt meg at jeg skulle hit med det første! For de av dere som lurer på hvorfor jeg er her, så reiser jeg altså med Huawei i forbindelse med deres nye Mate 9 Pro smarttelefon som er totalt overlegen på fotofronten, og som er et smykke i seg selv. Mer om det senere! Da vi landet i morges var det enda natt hjemme i Norge, mens her var det rett på ny dag klokken 07:00 (vi ligger 7 timer foran dere). Derfor har vi med andre ord allerede fått mye ut av mandagen og opplevd mye, og minnekortet på kameraet er fullt av kaprede øyeblikk som jeg veldig gjerne vil dere med dere. Akkurat i kveld får det holde med en liten sneak peek, for nå faller virkelig øynene mine igjen her jeg sitter.. ♥ Vi sjekket ikke inn på hotellet før på kvelden, og da hoppet jeg rett i badekaret fylt med deilige aromaer for å kure jetlagen.. Nå klarer jeg rett og slett ikke å holde meg våken lengre, jeg. Natta! Xx

Next Post

13 thoughts on “Hello from Hong Kong

Comments are closed.