D53A1361

· Get rid of summer piecesmake room for fall pieces ·

I helgen bestemte jeg meg for å gjøre hjemmet klar for høst og vinter. Jeg gikk gjennom skuffer og skap i alt fra kjøkkenet til klesskapet! Mandags morgen våknet jeg med en deilig, renset følelse i hele kroppen. Nå er jeg klar for den kalde, koselige sesongen! La oss fokusere på klesskapet i dag..

// This weekend I decided to get my home fall ready by cleaning out everything I don’t need for the season. I went through everything from the kitchen to the closet. When I woke up this Monday morning I felt totally cleansed! Now I’m super ready for winter and fall. Here’s a few tips to clean out the closet..

D53A1380

3 piles│Get your wardrobe organized so that it’s fall ready!

Lag 3 hauger på gulvet: behold – kast/doner – selg. Dra alt du har ut fra klesskapet i en stor haug. Ikke tenk på rotet, det blir bra til slutt! Gå gjennom haugen plagg for plagg og sorter i de tre ulike haugene. Er det sommerlige plagg du kan se for deg vil passe til neste sesong og ikke er trendbasert, brett det sammen og pakk det pent bort for sesongen. Jeg har organisert sommerklærne mine i disse geniale baggene som rommer mye, til kun 49,- per stk. Når du er ferdig skal det bare henge igjen plagg til høst og vintersesongen, som du VET at du kommer til å bruke. Jeg lever etter less is more på dette punktet, og liker å ha full oversikt over alt jeg eier, med luft mellom hengerne. Er jeg i tvil, kvitter jeg meg med plagget. Jeg har aldri angret på denne metoden!

// Make three piles: keep – toss / donate – sell. Throw everything you own out of the closet in a large pile. Clean the closet, and start the process going through piece by piece, organizing them in one of the three piles. If you have summer pieces you can see yourself wearing next year that is timeless and not trend based, store them away folded, clean and organized. I use these genius bags! When you’re done, make sure there’s only fall and winter pieces left on your hangers that you 100% know you’re gonna wear this season. I live for less is more in this situation, and if I’m in doubt I throw it out!

D53A1436-001

.. When in doubt, throw it out!

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “Fall cleaning the closet

Comments are closed.