It's taco friyaaay

Mmm..

I dag er det den store taco-fredagen, så da tenkte jeg det var fint med et lite tilbakeblikk på tacobordet her hjemme som jeg delte med dere i vår. Ikke minst på engelsk til mine utenlandske lesere! Jeg hadde som nevnt pappa på besøk i dag, og til tross for at han aldri hadde smakt hverken mangosalat eller avocadomix, så elsket han det! Vi spiser alle tacoen vår forskjellig, og jeg har sett mye rart. Alt fra banan og druer i den – spiser dere det? Det ‘verste’ er at det sikkert smaker godt! Hver gang jeg poster taco på snap, får jeg spørsmål om hva jeg har i min og oppskrifter på diverse. Derfor tenkte jeg å dele alt med dere i dag! Slik ser spisebordet mitt ut når det er dekket for taco. Her er alt jeg MÅ ha av tilbehør i tacoen min for at den skal være on point. Yums!

// Friday is the big taco day, especially in Norway. Today my dad came over for tacos, and it was the first time he tasted my kind of tacos. He loved it! At least he said so haha.. We all have different ingredients in our tacos and I’d love to share mine. I hope you will share yours back for inspiration! I know some Norwegians eat it with everything from banana to grapes, but I haven’t tried that yet. It sounds weird if you ask me, but who knows, maybe it’s yummy! This is how my taco table looks like. I’m also sharing my avocado and mango salad recipe! Hope you like it. For me it’s like the ultimate must have ingredients..

It's taco friyaaay

· Mango salad ·

1 moden mango / 1 ripe mango
1/2 hakket rød chilli / 1/2 choppet chili
En liten neve koriander / A little bit coriander
1 finhakket hvitløksfedd / 1 chopped garlic clove
Saften fra en 1/2 lime / Juice from 1/2 lime
1-2 ss olivenolje / 1-2 ss olive oil
Salt & pepper / Salt & pepper

It's taco friyaaay

· Eirín’s Taco must haves ·

Rømme og salsa / Sour cream and salsa
Hjemmelaget mangosalat / homemade mango salad
Store tacolefser og skjell / Large tortillas and taco shells
Karbonadedeig med tacokrydder / Ground beef with taco seasoning
Salat med mais, agurk, rødløk, og tomat / Salad with corn, cucumber, red onion, tomato
Tortillachips med Chilli fra Old El Paso / Tortilla chips with chili (love the one from Old El Paso)
Jalapenos på glass (i massevis!!!) / Jalapenos from glass jar (a loooot)
Hjemmelaget guacamole / Homemade guacamole
Revet Norvegiaost / Grated cheese

It's taco friyaaay

· Guacamole ·

Litt salt & pepper / Salt and pepper
To modne avokadoer / Two ripe avocados
Saften fra en 1/2 lime / Juice from 1/2 lime
1/2 finhakket sjalottløk / 1/2 chopped shallot onion
En liten neve koriander / A small handful of coriander
1 hakket hvitløksfedd / 1 chopped garlic clove
3 minitomater / 3 mini tomatoes

It's taco friyaaay

How do you make your tacos?

Tortillachips med Chilli fra Old El Paso, mangosalat og jalapenos er et MUST! Jeg fyller alltid tacolefsen min så mye at det er en kamp å få den igjen hver gang, og det metter mildt sagt veldig godt. Og når jeg er ferdig å spise men klarer liiitt til, da danderer jeg litt chilli chips med guacamole og mangosalat på fatet som jeg «snacker». Jeg elsker å sitte lenge med bordet og spise, drikke, mase og fjase. Det er det hyggeligste! Hvordan spiser du tacoen din? Har du noe spenstig innhold i den som kanskje ikke alle andre har? Det hadde vært morsomt å høre om! Håper dere nyter fredagskvelden.. Jeg er helt stappet!

// Tortilla chips with chili, mango salad and jalapenos is a MUST! I always overfill my tortilla so much that I barely can’t close it, but it’s sooo good. And when I’m finished I like to make a snack plate with guacamole and mango salad with chili chips. How do you make your tacos? Please share with us! Xx

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “It’s taco friyaaay

Comments are closed.