D53A0920

D53A0866

D53A0818

D53A0925

· Spent my morning at the hair salon ·

Til tross for at jeg er så heldig og har en mamma som er frisør, så er jeg skremmende sjelden hos frisøren. Det er faktisk over tre måneder siden sist! Vanligvis tar jeg litt striper i etterveksten for å vedlikeholde hårfargen min som den er, men i dag dro vi på med ekstra mye lyse striper helt ut i lengdene, samt en kortere frisyre. Jeg er SÅ fornøyd, og det er så deilig med litt forandring. Ingenting er som følelsen etter et besøk til frisøren! Etter at jeg var ferdig møtte jeg Dagbladet for bilder til et intervju som kommer ut i morgen, deretter spiste jeg en bedre lunsj ute i høstsolen med ♥, og nå er jeg hjemme hos meg selv igjen. I kveld kommer pappa på taco og det blir så koselig! Det er på tide å lære han hvordan en ordentlig god tacolefse skal fylles. Vi snakker avocadomix, mangomix, you name it.. Oppskriften på tacoen min har jeg delt før, men jeg gjør det igjen siden det tross alt er taco-fredag. Riktig god helg, skjønne!

// Despite the fact that my mom owns a hair salon, I really don’t go that often to fix my hair. It’s actually over three months since the last time I was there! Usually I do the same thing every time – highlights and a classic haircut. Today on the other hand I wanted to do something different for a change, so we did a lot of highlights and shorter hair. I looove it! The feeling after a visit at the hairdresser is amazing. I feel so fresh haha! After I finished I met the newspaper for an interview, and then I went out for lunch with my boyfriend. Now I’m back home, and my dad is coming over for taco’s tonight. It’s time to show him how real tacos are made haha (no but seriously)! I’ll share my recipe with you tonight if you’d like. Enjoy the weekend sweeties. Talk to you later! Xx

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Shorter hair and highlights

Comments are closed.