ad for own book
D53A9332

D53A9279

D53A9305

.. If you remove the cover it’s even prettier

· Get my book here or in the book stores ·

Nå er det leenge siden jeg har snakket om min lille stolthet, boken min «Miss Independent» som ble bestselger over natten. Her jeg sitter og skimter bort på den lille haugen med bøker på kontoret, kjenner jeg at jeg blir helt varm inni meg av stolthet – men samtidig klarer jeg enda ikke å forstå at det er mitt verk. Slik er jeg med det meste, og faktisk er det ofte en god egenskap til en viss grad kjenner jeg. Det får meg til og alltid holde beina godt plantet på jorden, og aldri ta ting for gitt. Hardt arbeid gir resultater, og det er så mye mer enn flaks her i livet. Nå som det nærmer seg jul tenkte jeg å skyte inn at denne boken kan være den perfekte gaven til den som har alt. For er det noe man ikke kan få nok av så er det nettopp tips, triks og inspirasjon! Og visste dere at boken er nesten enda finere om man fjerner det ytterste coveret? Det synes i hvert fall jeg. Med sort omslag og skrift i gull, sklir den rett inn i interiøret! Klem

// It’s been a long time since I’ve been talking about my bestselling book and pride «Miss Independent» on the blog. Sitting here at the office looking at the books next to my computer makes me smile and I feel really really proud. But still it’s like I don’t understand that it’s mine and my work! I’m like that with almost everything I accomplish, but I believe it’s a good quality as well because it makes me stay grounded and thankful for every little thing in life. Hard work pays off, and feels better than luck! Christmas is right around the corner and if you ask me this could be the perfect gift for that special someone ‘that has everything’. You can never get enough of tips and inspiration in life! If you remove the cover I believe it’s even prettier with the black and gold details..

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “.. Did you know

Comments are closed.