D53A0530

D53A0579-001

· Did you know it’s only 9 Wednesdays left until Christmas (!!) ·

Riktig god morgen fineste dere! Tenk at det bare er 9 onsdager til jul.. Nesten litt uvirkelig! Jeg titter støtt og stadig innom Illums Bolighus i Bergen, mest fordi det er her jeg kjøper de svarte stearinlysene fra By Lassen som ikke drypper (take note), men også fordi jeg elsker å dra dit bare for inspirasjonen sin skyld. Forrige uke da jeg var der fikk jeg øye på denne nydelige lysestaken fra Rosendahl Copenhagen, og jeg tenkte med en gang at den måtte jeg bare ha til jul. Jeg tror aldri jeg har sett en finere adventsstake! Den kommer også i sølv, og faktisk så synes jeg den kledde svarte stearinlys denne også. Jeg brenner ikke annet om dagen, det gir et så stilig inntrykk! Hvite lys gir et litt mildere uttrykk – det er nå fint det også, men det er hyggelig å variere litt synes jeg.

// Good morning sweeties! I can’t believe it’s only 9 Wednesdays left until Christmas. That’s crazy! When I stopped by Illums Bolighus last week as I often do when I need to refill my black candles from By Lassen or simply just want inspiration, this beautiful candlestick caught my attention. I believe it’s perfect for advent and it also comes in silver. The brand is Rosendahl Copenhagen, and they have som many pretty things! I like to use black candles for this as well.

D53A0557  D53A0546

...

I går kveld hadde jeg besøk av Cath og Julia, og det ble nokså sent som vanlig. Lett for når man koser seg! Derfor passer det fint at jeg skal til Brow Rehab Bergen nå, der kan jeg ligge å slappe av mens de får kontroll på brynene mine! Jeg har gått der hver fjerde uke de tre-fire siste månedene, og jeg er så fornøyd med dem. De vokser og styler, gir tips til hvordan jeg bør spare med Castor Oil, og holder rett og slett brynene i sjakk. De deler salong med Beauty London hvor jeg også fikser vippene mine, og det er helt supert at begge deler kan gjøres på ett sted. Nina selv som driver Beauty London er helt rå på vipper! Et lite tips i Bergen, om dere lurer på hvor dere skal dra. Jeg er så heldig som får det sponset, men det forandrer ikke meningen min ♥

// Cath and Julia visited me last night and they didn’t leave until late, like always. We’re having to much fun with each other! I’m a little bit tired today, but that’s fine because I can rest when I arrive Brow Rehab in an hour. I’ve been going there for the past few months and they’re amazing with brows. They shape, wax and color them just the way I like it! Beauty London who do my lashes shares saloon with them which suits me perfect. Two in one!

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Årets adventsstake

 • Therese
  Den var superfin! Er på jakt etter adventstake, så må nok innom Illum og se på den?

 • Susannecasandra
  Denne var bare helt nydelig 🙂 hvor ellers tror du vi som ikke bor i Bergen kan kjøpe den ?:)

 • M
  Hvorfor fikser du ikke også brynene dine ved Beauty London (av de ansatte der)? Er det dyrere?

 • Ingrid
  Denne skal jeg ABSOLUTT ha! Elsker, elsker stilen din. <3 Direktelink?

 • Anonym
  Hei,

  Jeg vet dette kan være et merkelig spørsmål – Men håper allikevel at du kan svare på det 🙂

  Når noen fjerner bloggen sin fra blogg.no, så kommer det opp «denne bloggen eksisterer ikke lenger». Men når du slettet din blogg fra blogg.no kom det bare opp at «Siden eksisterer ikke» Også, Vi kunne desverre ikke finne siden du etterspurte osv. Jeg lurte på hvordan du fikk til at det kom opp i stedet etter at du slettet bloggen din? Siden jeg skal selv slette bloggen min.

 • Takk for tips ang stearinlys. Det trengtes;)

 • perfect pics 🙂 !

 • Herlighet, så nydelig adventsstake! Illums Bolighus i Bergen har så utrolig mye fint. Hver gang jeg er der får jeg lyst til å hamstre med meg halve butikken hjem.. Det er forresten en veldig god idé med sorte lys, det har jeg aldri tenkt på før. Tusen takk for tips! Ha en kjempefin dag videre i solfylte Bergen 🙂

 • Merete
  Er det koks eller mørk grå melert fargen på garnet? Jeg fant ikke koks melert som du skrev. Fargen ser ihvertfall fin ut?

 • Kristin
  Hei fine Eirin! Først og fremst vil jeg bare si at jeg liker interiørstilen din veldig, veldig godt, og jeg synes du har det veldig fint. Men det er en ting jeg lurer på, og det er ikke ment slemt, men jeg lurer på om du selv synes det er lite personlig når «alle» (bloggere/instagrammere spesielt) har så og si de samme møblene, teppene, lampene, plakater på veggene og interiør-nips. Det er liksom ingenting som gjør leiligheten personlig, tenker f.eks på bilder av famile/venner/kjæreste osv. Det er utrolig stilig, ikke misforstå, men jeg får litt sånn katalog-feeling og synes det er litt koselig når man «ser» hvem som bor der. For all del, vi er alle ulike og takk og lov for det 🙂 Jeg er bare nysgjerrig på hva du synes 🙂

  • Hei Kristin! Jeg skjønner tankegangen din og jeg er nokså enig, men så lenge man har noen personlige preg flettet inn i det som er trend så synes jeg det er veldig fint 🙂 Klem

 • Sofie
  Når skal du svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden ? 🙂

 • Hilde
  Hei, har nylig flyttet til Bergen og lurte om du har noen restaurant-tips å dele?

 • Astrid
  Vet du hva modellen heter (jeg tenker på lysestaken)? Den var rålekker!

 • Out of words med den adventsstaken den var bare rå! Er det gull eller kobber farge?
  Passet veldig fint med de svarte stearinlysene til den hvite TV-benken og veggen.

  Skulle likt og sett samme adventsstaken og stearinlysene på et svart bord eller benk ?
  Det hadde blitt Star Wars ?

  Kristin: Jeg liker katalog-feelingen hennes for det om det er de samme tingene som mange andre bloggere har. Hun har sin egen stil og får det til å se annerledes ut ?

  No clutter på bildene og det liker jeg ?

 • Isabelle
  Kan du skrive litt om castor oil og når du bruker det/erfaring osv?

 • Natalia
  Kan jeg spørre hvor tv benken er fra er på jakt etter enn slik ❤️

Comments are closed.