D53A0239

D53A0258 D53A0226

D53A0301

D53A0234

· Say hello to Brooklyn ·

God kveld, søte! Denne dagen har rett og slett bare gått til det nye familiemedlemmet og Billy, og det har virkelig vært koselig. I går ettermiddag hentet vi hjem vårt nye familiemedlem som er en nydelig Goldendoodle med den skjønneste personligheten. Jeg har bestemt meg for å gi han navnet Brooklyn, både fordi jeg synes det passer han perfekt når jeg skimter bort på han, og fordi jeg synes det er tøft med noe som er litt utradisjonelt og annerledes!

Da vi skulle hente Brooklyn sørget jeg for at Billy ble med fra start. Han ble med til familien vi hentet han oss, og de fikk hilst på hverandre før vi kjørte avgårde. I starten ble det som jeg fryktet, litt knurring og sjalusi fra Billy sin side men jeg lot dem finne ut av det selv! Billy er veldig opp og ned med den nye valpen, men jeg ser allerede en enorm forandring siden i går kveld. Da ville han bare lukte litt på han, men ellers ble valpen totalt ignorert og satt på plass et par ganger. Jeg får helt noia inni meg, men jeg prøver å la det gå litt av seg selv og sørger for at Billy får minst like mye oppmerksomhet som alltid! I dag måtte jeg bare le litt av lettelse da de endelig begynte å leke sammen, og da var det full rulle. Valpen turte å ta litt igjen for første gang, og Billy ble enda mer revet med. Det ser ut til at det går rette veien, og jeg krysser alt jeg har for at de blir glade i hverandre! Nå har begge to fått seg et bad, og de ligger og sover ved føttene mine. Valpen har kun hatt ett uhell inne siden han kom, og er SÅ flink allerede. Er helt imponert, han gir lyd når han vil ut! I motsetning til Billy som sov gjennom hele natten fra start, sto jeg opp to ganger med Brooklyn i natt. Jeg nyter hvert sekund av valpetiden før den ‘poff’ er over! ♥

// Good evening sweeties! Sorry about the late update but I have basically been hanging out with Billy and our new family member all day. We picked up our little puppy last night and I’m totally in love with him already! Billy on the other hand is very up and down about this whole new situation, but I totally respect that and I will let him take the time he needs, making sure he feels comfortable all the way. Today they played together for the first time and my heart seriously melted, it was so cute (and revealing!) to see them both having fun together. They both got so dirty and I just gave them a bath. Now they’re sleeping by my feet.. I decided to name the new puppy Brooklyn! Just looking at him it feels right, and I love that name. It’s quite special and un-traditional ♥

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “Puppy love

 • Hanne
  Åå, så utrolig fin! Har veldig lyst på goldendoodle selv:) Hvor mye kostet han og er den allergivennlig?

 • Anna
  Næmmen, for en nusselig liten tass<3 Nydelig og kreativt navn også!!

 • Susannecasandra
  Åå så skjønn valpen var 🙂 bra det går greit med han og billy 🙂
  Gøy med en til hund i hus da 🙂

 • Kathinka
  Er ikke det en labradoodle? Veldig søt:)

 • Emeline
  Spørsmål helt utenom posten, men hvor er genseren din fra :)?

 • Regine
  Så nydelig valp! <3 Gleder meg til flere bilder av nykommeren.
  Kom over en bruker på Etsy som lager skjønne bilder, kunne det kanskje vært noe for deg siden du har fått to søte hunder nå? Hun heter 'animcphee' og lager de herligste portrettene 🙂

 • Det er den søteste valpen jeg har sett!!

 • Camilla
  Så utrolig nydelig?

 • Sandra
  Hvor er genseren din fra? ? Veldig fin valp og lykke til ?

 • Så herlig! Vi fikk også en valp for 5 uker siden og det er fantastisk!
  Sover de begge inne på soverommet egentlig? 🙂

 • Nommen, så utrolig søt! Herlig at det går den rette veien, det gleder!

 • Men åh, så himla gosig!!

 • SÅ fin! Og for et morsomt og kult navn 😀

 • Anniken
  Er det mini goldendoodle? Eller blir den på str. Med en retriever?:-)

 • perfect pics, …so adorable! 🙂

 • Herlig! Har sikkert kommentert på alt du harlagt ut av valpen i dag, men hvor kjøpte du han? Jeg smelter<3

 • Vårild
  Å herregud! Så utrolig pent navn, jeg elsker det! Håper du koser deg mye!
  – Vårild

 • Helene
  Bor du med kjæresten din? Mtp at du skriver «vi» hele tiden!

 • Julie
  Åh så utrolig nydelig! 😀
  Lurer litt på hvilken str du har i Fleischer couture jakken din og vil du anbefale den?

 • Those eyes!! Gratulerer med en helt nyydelig valp <3 GLEDER meg til masse bilder fremover!

 • Herregud så vakker <3 Smelter helt her jeg sitter 🙂

 • Ååå han er jo helt utrolig nydelig! Smelter jo! Og Brooklyn var jo et perfekt navn:)

  Klem fra Silje

 • Å, så utruleg skjønn – dei augene!! <3
  Elsk på navnet, det passa perfekt.

  Godt å høre at det gjekk bedre allerede på dag nr 2 med Billy og Brooklyn,
  ser ut som dei kosa seg på snap då dei leika, så kjekt å følge med 🙂
  Kos deg med kvalpetida, det går så alt for fort!!

 • Lene
  Så søt! Nyt valpetiden 🙂

 • Marie
  Så nyydelig valp!! Kunne du sagt noe om valg av oppdretter og eventuelt pris?
  Familien tenker å skaffe seg en labradoodle eller goldendoodle og hadde vært å fint med litt informasjon rundt dette og hvordan du opplever hunderasen 🙂

  Klem

 • Stine
  Så nydelig liten valp! Hvor har du kjøpt han? Synes rasen er så fin, men vanskelig å finne seriøse oppdrettere. Lykke til med ny valp!

 • For et nydelig vesen!! Kjenner jeg klør i fingrene etter å få meg en firbeint kamerat jeg også! Synes denne rasen er superskjønn.. Kos deg masse med den nye tilværelsen <3

 • L
  Så skjønn! Jeg fikk valp for 5 mnd siden og har allerede cravings etter en liten en til! Det er sååå herlig (og krevende) med en liten en:) Nyt tiden!

 • Rikke
  Å, jeg smelter!

Comments are closed.