D53A9742

D53A9662

D53A9691

· A new shelf for the bathroom ·

Untitled Export

.. It’s getting organized!

D53A9763  D53A9660

...

En av de ’10 tingene jeg ville gjøre i oktober’ var blant annet å finne en fin måte å oppbevare håndklærne på badet på, som også skulle være litt dekorativt. Dette har jeg grublet på lenge, så jeg tok meg en tur på Ikea for å se om jeg kunne bli litt inspirert der. Jeg havnet igjen i tv- og mediamøbler avdelingen (her jeg kjøpte skoskapet mitt i gangen), og da jeg fikk øye på denne glasshyllen med svarte rammer var jeg ikke i tvil. Jeg liker den industrielle men samtidig dekorative stilen, og den rommer både håndklær og annet dill helt perfekt! Badet er langt ifra ferdig, men dette gjorde mye allerede. Veldig fornøyd!

// One of the things on my to-do list in October, was to find a nice shelf or something where I could store towels and such in the bathroom. A couple of days ago I went to Ikea, and I found this really simple but still cool shelf in the tv- and media department! I love how simple it looks, glass shelves with a black frame. It’s perfect for storage, and I gotta admit, I believe it fits just perfect in the bathroom! Can’t wait to show you everything when it’s done in there.

Previous Post
Next Post

45 thoughts on “· Ha det på badet ·

 • Susannecasandra
  Så fint ?Hvor er hånklene fra ?:)

  • De er fra H&M home 🙂 Kjøpte de faktisk for ett og et halvt år siden når jeg kjøpte prospektet til leiligheten, har lagt ubrukt i kartonger til innflytning her! Veldig glad jeg gjorde det!

 • Helene
  Så utrolig fint! Står i stil med resten av huset 😀 Helt imponert over din sans for interiør, du er dyktig Eirin 🙂 Hvor har du kjøpt håndklærne dine? Likte mønsteret godt, gir liksom litt liv til badet 🙂

  Klem!

  • Tusen takk Helene 😀 Det er så gøy å høre! De er fra H&M Home, kjøpt for ett og et halvt år siden. Usikker på om de selges enda :O Klem!

 • Charlotte
  Så fint det ble! Du har virkelig sansen for interiør, stor inspirasjon?
  Hvordan føler du toalettmappen fra Malene Birger er? Får du plass til alt du trenger og litt til? Så elegant!
  Ha en super søndag, Eirin

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør hvor den stripete kurven er fra ?:)

 • Caro
  Åå så utrolig fint, du er så flink og har et superfint hjem. Et spørsmål – du skal ikke tilfeldigvis selge balenciaga city vesken din? Den er så utrolig fin <3 Hihi, ønsker deg en fin søndag 😉

 • Hedda
  Så fint du har det! Fikk plutselig behov for å pusse opp badet mitt, hehe. Hvor har du fått tak i sorte q-tips? Er det noe man finner på en vanlig butikk?

  Blir alltid så inspirert når jeg klikker meg inn her!

 • Nora
  Så utrolig fin hylle! Har lett etter noen lignende lenge, vet du hva modellen heter? ?

  • Det vet jeg sannelig ikke, men den er lett å få øye på hos Ikea 😀

  • KamillaM
   Hyllen heter Vittsjö ?Hilsen en overivrig IKEA handler, haha !! ?

   Var utrolig lekkert Eirin 🙂 Fikk inspirasjon til hva jeg vil ha selv når jeg får et større bad ? Har samme hyllen, bare i lavere. De er så enkle og rimelige, men såå fine ! Du er så flink, og jeg blir så inspirert av deg ?

 • Imponert 🙂 Fine fliser med sjatteringer 😉 Mønsteret på H&M håndklene sto i stil med By Malene Birger toalettmappen. Siden du har god plass var det ganske fint at du ikke skjulte håndklene. Lett tilgjengelig når du trenger dem. Hva står Q og P for? Quiet and Peace?

 • Jeanette
  Såå fint! Hvor er flisene ifra??

 • Kristine
  Fantastisk fint! Elsker elsker elsker flisene – akkurat slik jeg vil ha i min men vet ikke om økonomien tillater det med det første. Uansett, nydelig! Jeg kjøpte også håndklær (fra missoni) da jeg fikk prospektet for 1,5 år siden, hahaha. Overivrig!

  • Tusen takk! Haha, vittig det med håndklær! Men det er så gøy med den glede-seg-prosessen 😀 Angrer ikke på at jeg kjøpte dem!

 • Men åh va fint det blev!! Önskar jag hade ett litet större badrum så man kunde inreda det så fint haha!

 • Linn
  Hvor er flisene fra? Vett du hva de heter? De var så fine <3

 • Merete
  Kjempefint. Er det Bolina butikk i Bergen? Hvor er de koppene med bokstaver kjøpt?

 • For et lekkert bad (det man kan se i allefall ;-))! Veldig fin og samtidig enkel hylle – du har virkelig sansen for interiør altså! Synes du er superdyktig og veldig inspirerende <3 Ha en nydelig søndag videre <3

 • Celine
  Stilig! Likte koppene med Q og P, SÅ smart! Jeg har begge deler kun i plastemballasjen jeg kjøper de i… ser jo ikke så fint ut, hehe!

 • Karoline
  Så utrolig stilig! ?

 • Hilde
  Så fint du har det! Alltid inspirerende interiørinnlegg 🙂 Siden du nevner skoskapet i gangen, har du vist dette tidligere? Nysgjerrig på hvordan du ordet det med IKEA-møbler? Vurderer det her også 🙂

 • kaja
  Utrolig fint! Gleder meg til å se resten av badet når den tid kommer! Du er utrolig inspirerende Eirin! 🙂 Hele huset ditt er så fint! Så at du skulle selge sofaen din. Hva var grunnen til det? Og hvordan sofa skal du ha nå? 🙂
  Klem <3

  • Tuusen takk, Kaja!! 🙂 Jeg ønsket å selge sofaen fordi jeg har veldig lyst på en i blå, fløyel fra Bolia. Men det er ikke sikkert jeg gjør det likevel 😀

 • Marte
  Hei! Ser noen har spurt om det tidligere, men du har ikke igjen noen pappesker eller kvittering som sier hva denne hylla heter? den var så nydelig!

 • Anne Marie
  Hei, husker du hva modellen på hyllen fra Ikea heter?:)

 • Julie
  Hei 🙂 gidder du å måle hvor dyp hyllen er? Det står ikke på ikea.no.. Lurer på om jeg får plass til den på badet mitt 😀

 • Natalie
  Hei! Hvilket merke er blandebatteriet/armaturen på vasken fra? Kult med bronsje-farget armatur, jeg leter etter sort matt, tenkte kanskje at de som leverte dine armaturer også leverte sort. Hilsen Natalie (:

 • Julie
  Husker du hva benken heter? 😀 Jeg klarer ikke finne den på IKEA sine hjemmesider.

Comments are closed.