I samarbeid med Yoplait

D53A4719

Uansett hvor jeg går, har jeg alltid med meg små nødvendigheter i vesken for å holde meg refreshed både på innsiden og utsiden. Om det så er ut på tur, flytur, togtur, biltur, kontoret, på vei hjem fra treningssenteret… You name it! Så fort energien daler og huden skriker etter fuktighet og touch ups, er det fint å være godt rustet. Jeg har alltid med meg sunn snacks som proteiner fra yoghurt (Yoplait Double 0% er liten og nett, perfekt å hive i seg på farten – kommer også i en variant med ekstra proteiner, Double 0% Gresk Type), sunt fett fra nøtteblanding, Quick Fix fuktighetsmist, leppepomade og håndkrem.

D53A4628

· All you need to get through the day ·

Nude nails-001

...
D53A7975

Favorittsmakene mine fra Yoplait er for øyeblikket vanilje og kirsebær.. Så gode! Hvilken er din favoritt?

D53A4791

· Wish you a great day ·

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Pick-me-ups

Comments are closed.