D53A7971

D53A8074

D53A8008

D53A8061

D53A6883-001

D53A7717

D53A7991

D53A7914

D53A6881

D53A8053

D53A7706

D53A8004

D53A8067

· This was a truly magical day ·

I går leide vi den søteste cabrioleten dere kan tenke dere, en nydelig Volkswaagen Beetle. Jeg har bare en ting å si – JEG ØNSKER MEG EN SÅNN! Ææææh. Vi kjørte rundt hele dagen på ulike steder, og alle var like breathtaking. Jeg ble litt sur på meg selv for at vi ikke leide bilen flere dager, men da har vi lært til neste gang. Det ble knipset over 4000 bilder, så dere kan bare glede dere til innleggene fremover. Vi fikk med så mye fint! Og apropos vi.. Jeg ser mange av dere spør hvem ‘vi’ egentlig er, og som jeg svarte på de første kommentarene fra ferien så er jeg altså på tur med kjæresten. Akkurat den biten er noe jeg ønsker å holde privat av tidligere erfaring, og jeg håper på forståelse! I dag står hjemreise for tur, og jeg kjenner jeg blir helt trist bare av å skimte bort på kofferten som står borti hjørnet. Men heldigvis har jeg MASSE bilder å dele når jeg er hjemme, så her inne er ikke drømmen slutt helt enda ♥

// Yesterday we rented the cutest cabriolet you can ever imagine, a Volkswaagen Beetle. I only have one thing to say! I WANT ONE MYSELF. We drove around all day from location to location, and every single one was breathtaking. When renting a car on vacay you get to see so much more of the city your in, and I love it! We shot over 4000 pictures and I can’t wait to share them with you the upcoming days. Even though the vacation is over for us today, it’s absolutely not over for the blog. Yay! And for you who wonder who I’m traveling with – I’m on vacation with my boyfriend. Yep, breaking news I have a boyfriend! But of past experience that’s a little something I want to keep private. I hope you’ll understand.. Thank you! Bahh, I really don’t wanna leave.. Xx

Previous Post
Next Post

35 thoughts on “Cabriolet dreamin’

 • Fantastiske bilder 🙂

  Hvilket objektiv bruker du her?

 • Susannecasandra
  Å så mange fine bilde , denne bilen var kjempe fin 🙂 hadde ikke du sån bil før ?
  Jeg har full forståelse for at du holder kjæresten litt vekke fra bloggen. Men gratulerer så masse med kjæreste. God tur hjem.
  Gleder meg masse til flere bilder 🙂

 • Kathrine
  Så fantastisk ut? Hvor er antrekket fra?

 • Malin
  Fine bilder 😀 Takk for at du har tatt oss med på ferie sammen med dere! Ha en fin reise hjem 🙂

 • OMG så fine bilder? Gleder meg til å få deg hjem jenta mi?

 • Karen
  Så mange fine bilder, jeg blir virkelig inspirert!!

  Jeg unner deg alt godt, og har full forståelse for at du vil holde det privat. Gratulerer så mye med kjæreste, jeg er så glad på dine vegne <3 håper dere har hatt det kjempefint!

 • Karen
  og forresten, hvor er den svarte toppen fra? så fin!! <3

 • Kan jeg spør har du Fleischer Couture jakken i svart eller blå ?<3

 • Randi
  Så utrolig morsomt å følge deg på den herlige reisen du er på! Begynner virkelig å kjenne på reisefeberen her jeg sitter, inne i regnværet.. Hvem er du egentlig på ferie sammen med? 😀

 • Kathrine Louise
  Så utrolig kule og freshe bilder 😀 Får veldig lyst til å reise selv!!

 • Sarah
  ååå så hyggelig! Gratulerer så mye med kjæreste <3 Helt i orden at du vil holde navn og bilde av han privat, det forstår jeg godt!

 • Victoria
  Gratulerer så mye med kjæreste! Kos resten av ferien og nyt 🙂

 • Tiffanie
  Girlfriend or Boyfriend ?

 • Den hvite fargen på bilen matchet deg 😉 Ønsk deg bilen til jul 🙂

  Du eide en Porsche Cayenne og kjøpte en Volkswagen e-Golf? Hva fikk deg til å skifte bil? Var Porsche Cayenne overkill for deg sammenlignet med hva du hadde bruk for?

  Bildene var nydelig. Man drømmer seg vekk når man ser på dem. Håper du legger ut bilder av e-Golfen din også.

  • Takk, kanskje jeg skal gjøre det 🙂 Ja, det er korrekt og sikkert ganske rart i manges øyne. Men grunnen er veldig enkel. Cayennen ble alt for stor, spesielt da jeg fikk kontor i byn – egner seg ikke for trange by-parkeringer og bykjøring. Den får vente til jeg får familie en gang tenker jeg 🙂 El-bil fordi det er så mye enklere, og fordi jeg har ladestasjon på parkeringen min både i garasjen hjemme og ved kontoret.

 • Kristine
  Åå der var jeg i sommer, og på fjellet bak deg på første bildet, i svingen etter Guantanamo og under hotel Riviera Vista, klatret kjæresten min opp i flip-flops og skrev «j+k» inni et hjerte – alt laget av glassbiter som lå der oppe, haha. <3 Man kan se det fra veien! So cute :*

 • Marte
  Hei!

  Hvor mye måtte dere betale for å leie bilen? 😀

 • Anne
  Det er altså så fantastisk å følge deg, både i hverdagen og på ferie! Du troner som inspirasjonskilde. Og hurra for kjærligheten!

 • Julie TL
  Hej smukke.
  EEEEEEEEELSER din blog.
  Ville du tipse hvem i har lejet bilen fra og hvorhenne på GC?
  Det ville være en kæmpe hjælp, kys fra Danmark 🙂

  • Hei søting! Takk for det 😀 Vi leide bilen på Ocean Beach Club via Avis bilutleie <3 Spurte bare om hjelp i resepsjonen på hotellet :* Klem

Comments are closed.