D53A4311

D53A4573

D53A4429

D53A4345

D53A4236

D53A4266

D53A4638

D53A4248

D53A4547

Dress: Zara
Shoes: Steve Madden
Bag & sunnies: Céline

· The most peaceful place I’ve been in a long time ·

Jeg forstår meg ikke helt på sesongen vi er i nå. Noen dager føles det som om høsten har ankommet, mens plutselig viser sommeren gjensyn igjen. I går for eksempel, det var deilig temperatur og blå himmel uten et snev av høstfølelse foruten at trærne har begynt å skifte farge! Det måtte jo bare utnyttes, så jeg ringte familien og før jeg visste ordet av de møttes vi på Er-An Veikro, som jeg har skrevet så varmt om tidligere. Det var så koselig til tross for at det var ganske fullt.. Men hva kan man vel forvente på en søndag! Jeg hadde på meg skjortekjolen jeg kjøpte på Zara, Champs-Élysées i Paris, og jeg elsker den! I mine øyne er disse skjortekjolene perfekt til hverdags, og på høsten kan man også bruke dem til strømpebukser, skinnjakke og støvletter!

.. I dag derimot er jeg veldig casual, med rutete skjorte, svarte bukser og sneakers. Jeg startet dagen hos regnskapsfører, og nå sitter jeg på kontoret. Magen rumler, og om litt skal jeg få i meg lunsj på Sumo. Jeg gikk fra å hate Sushi til og faktisk like det litt, og ‘Ebi Ringo’ er favoritten. Mmm! Snill Sushi for nybegynnere, som jeg velger å kalle det. Verdt å prøve om du er litt skeptisk! I kveld kommer Cath og Julia til meg på filmkveld, og jeg gleder meg masse til tross for at vi hadde det i går også som dere kanskje fikk med dere på Snapchat, haha. Jeg prøver å slå ihjel så mye venninnetid jeg bare kan før jeg reiser på ferie til Gran Canaria på onsdag! (Skulle likt å se meg skrive den setningen for noen år tilbake..) Jeg er så takknemlig for å ha fått så mange fine mennesker i livet mitt. En liten periode kunne jeg ikke se for meg å gå ut utenfor husets fire vegger engang.. Livet altså, det er ganske underlig! I like it.

// I can really not tell if it’s summer or fall yet. The weather is changing from day to day, but I can’t complain! Yesterday I got to wear my new dress that I bought at Zara, Champs-Élysées, and I’m in love with it. I believe it’s the perfect every day dress and it can also be worn in fall/winter with tights, boots and a leather jacket! Don’t you agree? I spent my Sunday with both family and friends. My family and I went to this beautiful place by the lake called Er-An Veikro to have dinner, and it was so cozy. I love spending time with the family as often as I possibly can! After we finished I went to Julia with Cath and we had movie night (or, we didn’t watch the movie though haha, so typical). Today we’re repeating the movie night and I’m trying to spend as much time as I possibly can with my friends before I leave for vacation on Wednesday. Really looking forward to it though! I’m longing for it right now.. It’s gonna be amazing!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Break by the lake

Comments are closed.