D53A7129

· 14 little things I want to do more often ·

D53A7071

Drikke mer te. Fordi det er godt, også for kroppen!
/ Drink more tea. Because it’s yummy and does good!

Lese flere bøker. Fordi det gir meg ro, og kunnskap!
/ Read more books. Because it gives me peace an knowledge!

Ringe besteforeldrene mine oftere. Fordi de betyr alt for meg!
/ Call my grandparents more often. Because they mean the world to me!

D53A2749

Strikke en genser til vinteren. Fordi hjemmelaget er mye koseligere!
/ Knit my own sweater for the winter. Because homemade is much cozier!

Passe på kroppen med regelmessig trening og sunn mat. Just because!
/ Take care of my body by working out regularly and eat healthy. Just because!

Være flinkere til å oppdatere spillelistene mine. Fordi musikk inspirerer meg!
/ Be better at updating my playlists. Because music inspires me in everything I do.

D53A21291

Bli flinkere til å spare. Fordi dyre designervesker og dill ikke gir meg noe glede lengre.
/ Be better at saving my money. Because expensive designer bags don’t give me anything.

Prøve å være litt mer personlig her inne. Fordi det er sunt, men jeg synes det er vanskelig.
/ Try to be more personal on my blog. Because it’s healthy, but I do think it’s really difficult..

Kure håret mitt oftere, 1-2 ganger i uken. Fordi det har godt av det, spesielt i høst!
/ Use hair masks more often, 1-2 times a week. Because it’s important, especially in fall! 

D53A0198

Mer søvn og mer vann. Fordi det er nøkkelen til alt i hverdagen, enkelt og greit!
/ More sleep and more drinking water. Because it’s basically the key to everything!

Bli flinkere til å bruke brillene mine. Fordi det sparer meg for mye hodebry!
/ Be better at wearing my glasses. Because it saves me from a lot of headache!

Gjøre mer Yoga. Fordi det gjør underverker på alle mulige måter.
/ Do more Yoga. Because it does wonders in every possible way.

D53A1414

Se flere dokumentarer. Fordi man kan aldri lære nok om ting!
/ See more documentaries. Because you can never learn enough!

Være mer utendørs i det fri. Fordi det gjør godt for kropp og sjel!
/ Be more outdoors. Because it does good to body & soul!

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “14 things I want to do more

 • Susannecasandra
  Her var det mange bra punkter 🙂 håper du kan legger ut oppskrift på genseren ? vis du begynner å strikke en 🙂
  Ha en kjempe fin dag videre 🙂

 • Mathilde
  Hei! Kan du lage et innlegg med tips til hva man kan finne på når kjæresten kommer hjem fra reiser osv?

  Kjæresten min reiser hele tiden og kommer tilbake igjen og jeg vil veldig gjerne finne på ting med ham så vi kan lage litt minner siden jeg ikke ser så mye til ham som jeg vil…

 • Jeg ELSKER dette innlegget! Takk for all inspirasjon du gir <3 God søndag!

 • T
  Har du solgt den nye chanelvesken din??

 • Serine
  Hei Eirin! Jeg legger sjeldent igjen kommentarer, men er innom bloggen din ett par ganger i uka, og det har jeg vell vært de 4-5 siste årene og jeg må få si at du har utviklet deg så mye! Wow. Føler jeg leser en helt annen blogg. For en bakkekontakt du har oppnådd, og et utrolig inspirerende tankesett! Jeg blir så inspirert og gla av å lese bloggen din nå, mens før kunne det desvere gå på bekostning av mitt eget selvbilde. Det føles ut som at du har blitt så mye mer åpen og det er virkelig en fryd å lese. Så tusen takk til deg, jeg gleder meg til å følge deg videre.

 • så mange fine punkter <3

 • Hanne
  For et herlig feel-good innlegg <3

 • Camilla
  Åh, du er inspirasjon på så utrolige mange måter!
  kunne du hatt en house tour av den nydelige leiligheten din? Ha en fantastisk bra dag <3

 • Hva sparer du til? Leier eller eier du kontoret som er på bildet?

 • Sandra Berge
  Må bare få sagt at jeg begynte å lese bloggen din for knapt 2 uker siden, og jeg elsker den allerede for simpelheten. Jeg har ikke fått med meg så mye enda, så jeg har ikke så mye jeg kan uttale meg om, men jeg liker deg veldig godt allerede, og gleder meg til å åpne bloggen din hver dag.

  Et lite tips fra meg, som har holdt på med blogg tidligere, er at du venner deg til tanken med å kun åpne deg for mennesker som er her for deg. Du har nok åpnet deg for dine nærmeste tidligere, men du burde også åpne deg for oss- dine lesere, som leser bloggen din hver dag, kun fordi vi liker og leser deg for den du er. Vi er her for deg. Vi er som deg. Vi våkner også iblant og er bitre på verden, vi har også dager hvor vi er så sårbare at vi kan grine av å ikke få til å lukke en knapp på en jakke, vi skjønner oss heller ikke på verden og vi har også dager hvor vi tenker «fuck» til alt. Det er så mye du tenker, lurer på og ønsker å få svar på som det vi gjør.

  Desto mer suksess du oppnår, jo vanskeligere vil det bli å snakke om det personlige. Prøv da å møte dine «fans», mennesker som du også kan inspireres av. Det er én ting å lese en kommentar som f.eks. «jeg blir så inspirert av deg», men faktisk møte mennesker som kommer for å treffe deg og forteller deg det ansikt til ansikt er en sterkere følelse.
  Slett også hver og enkel kommentar på Instagram eller blogg som er negativ. Tenk da at hvis du sletter den fra kommentarfeltet, vil den forsvinne for godt. Du er aldeles ikke svak som utelukker det negative, men ved å utelukke viser du hvor mye makt du faktisk har over din egen tilværelse. Litt av den samme følelsen som yoga vil gi deg, bare at den er betydelig mer langvarig. Tenk og ikke minst vis at det er DITT liv, ingen har noe som helst de skulle ha sagt her, og overbevis de som ikke er overbevist til deg at de ikke kan oppnå noe ved å spre negativitet.

  Vi heier på deg!

 • Alina
  Ja til flere personlige innlegg 🙂

 • Elise
  Nå fikk jeg plutselig en indre inspirasjon, også av et så simpelt men meningsfylt innlegg. Fikk også en god følelse av den ordentlige «down-to-earth-Eirin» med de riktige verdiene som jeg virkelig lar meg inspirere og gledes av. Fine punkter, jeg blir med på den 🙂

 • Susannecasandra
  Hvor er den fine kjolen fra ?:) den du viste på snap i sta :))

 • Denne listen tror jeg nesten jeg må printe ut,haha! Så mye fine og inspirerende ting man bør få til oftere! Du er såå inspirerende, håper dagen din blir bra <3

  Klem

 • Maria
  Denne listen likte jeg! Kan jeg spørre hvor den nydelige kåpen er fra?
  Ha en fin dag <3

 • B
  JA til flere personlige innlegg! Og angående dokumentarer, anbefaler deg å se Stuck(på aftenposten) og A girl like her på netflix.

 • Anna Tejera
  For å være helt ærlig har jeg savnet personlige innlegg, for det er det som er morsomt. Det er ikke det at alt må være så personlig, men ofte kan jeg føle at om det er upersonlig kan det også bli «overfladisk». Jeg elsket slik du gjorde i starten av denne bloggen, og er veldig glad for selv dette lille innlegget. Du må jo gjøre din greie, det er det som er deg! Men når du også får frem dine følelser og meninger inn i mellom, vil det også automatisk bli mer spennende. Du gjør en god jobb likevel Eirin, og dette er bare positiv tilbakemelding fra meg til deg 🙂 Nå fortjener du en ferie i Spania, så jeg håper du får stor kost deg der. Sol deg litt for meg også, please! Hilsen den kvarte spanjolen som er bleikere enn en normann right now (haha).
  Anna Tejera

  • Jeg skjønner ønskene deres veldig godt Anna, men vil at dere skal vite at jeg synes ikke det er så enkelt. Det er ikke for meg bare til å sitte meg ned og tvinge ut noe ‘personlig’. Jeg synes det er vanskelig :O Men jobber med det. Det lover jeg 🙂 Tusen takk for kommentar, sender sol hjem til deg <3 Klem

 • Christina
  Hadde blitt veldig glad om du ville meddele hvor du har kjøpt den stripete genseren 🙂 kjempefin!

 • Ine
  åh, mange av disse tingene burde jeg bli flinkere til selv! 🙂
  dette ga meg litt ekstra inspirasjon til å ta tak, så tuen takk for det!
  selv har jeg falt pladask for en høyhalset genser flettestrikk (den på forsiden av #STRIKK (boken) av ellen wessel), men jeg kan dessverre ikke strikke …

Comments are closed.