D53A2730-001

· Velvet pillows & a beautiful rug ·

Da var helgen offisielt over, og jeg er tilbake i Bergen etter en fantastisk koselig helg hos besteforeldrene mine. Det gjorde godt for å si det mildt! Som jeg såvidt nevnte for dere, fant jeg litt nytt interiør på lørdagsturen vår til Sandnes. Jeg dro hjem med to nye puter i fløyel, samt et nydelig gulvteppe. Jeg elsker når jeg finner interiør på reise, da betyr det så mye mer! Jeg er enda usikker på hvor jeg skal plassere det, men jeg tenkte likevel jeg skulle vise dere.

// Weekend is officially over and I’m back in Bergen after an amazing weekend with my Grandparents. It did me good! As I mentioned I found something new for my home when we where in Sandnes. I bought two beautiful velvet cushions and a stunning rug. I love when I find interior when I’m travelling! It just means a lot more to me then. I’m not sure where I’m gonna place the cushions or the rug yet, but I’ll find out. At least I got to show you first!

D53A2728

D53A2733

.. Jeg er glad jeg har en gjennomført svart og hvit stil gjennom hele huset, for da kan jeg leke meg med farger på mindre interiør, bilder og dekorasjon. Jeg synes rosa er fint akkurat nå, spesielt i fløyel da det gir en nydelig effekt i virkeligheten. Mot grønne, levende planter og gull blir det ekstra fint synes jeg!

//.. I’m so glad I have a consistent black and white style throughout the whole house, because then I can play around with colorful interior pieces, pictures and decoration. Right now I’m into the color pink and I think it goes well to especially green plants and gold interior pieces. What do you think?

D53A2726

D53A2729

...

Gulvteppet er veldig spesielt, men jeg falt virkelig for det. Det var kun ett igjen i butikken utenom utstilling, og da føltes det enda mer riktig! Lurer på hvor jeg skal plassere disse godbitene.. Det får tiden vise. Nå skal jeg opp å montere krakken som har kommet til butterfly stolen min. Den skal stå i lesekroken rundt hjørnet! Deretter skal det pakkes til Paris, jeg gleder meg sånn til avreise i morgen at dere aner ikke. Ha en nydelig mandag, solstrålene! Skrives senere.

// The rug is really special and I fell hard for it. Especially when I saw they only had one left haha! I’m weird that way.. Wonder where I should place it! Now I’m gonna close my laptop and mount the stool for my butterfly chair! After that I’m gonna pack for Paris. Can’t believe I’m leaving tomorrow already!

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “Something new for the home

Comments are closed.