Produktplassering, yoplait
D53A9358

· 4 little things I really like in the morning ·

D53A9340-001

.. Yoplait, Costume, green tea and cute sayings

D53A9385

.. Skru alarmen på en halvtime tidligere

Goood morgen! Hverdagsluksus er et mye omtalt ord, men hva betyr det egentlig for deg? For meg kan det være selv de minste ting, som for eksempel å skru alarmen på en halvtime tidligere slik at jeg får tid til en myk start på morgenen. Gjerne med noen av mine favoritting – et inspirerende magasin til å fylle opp inspirasjonen for dagen jeg har i vente, en kopp grønn te som gjør godt for kroppen, noen fine ord, et beger med Yoplait Double 0% med ekte vanilje, (min favoritt) uten tilsatt sukker – for kosen sin skyld med god samvittighet. Da det enda er tidlig på morgenen er dette en fin pre-breakfast, ikke minst.

// Good morning! Everyday luxury is a widely spoken saying, but what does it really mean to you? To me it can be everything from big to the smallest things in the everyday life. For example turning the alarm on half an hour earlier so that I can actually enjoy my morning hours and get a soft start to the day. In the morning I have a couple of favorite things that make it a liiittle bit better – an inspiring magazine with my green tea/coffee, my favorite vanilla yoghurt, and some sweet words for example.. It’s the little things! How about you? What does everyday luxury really mean to you? Mwah!

D53A9354

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Morgen-mys

 • Christine
  Hei 🙂

  Jeg vurderer å kjøpe svarte spisestuestoler, men er redd for at det blir for maskulint liksom? er du fornøyd med dine? synes du de «stjeler» romfølelse? 🙂 Jeg har hvitt bord..

 • Vårild
  Heia! Jeg er veldig glad i rolige morgenstunder, men hvis jeg skal stå opp 30 min tidligere må jeg sette klokken på 05.30 og DET syns jeg blir litt vel tidlig… Men kanskje det bare er meg?
  Ha en super dag
  – Vårild

 • Eline
  Hvilken grønn te er dette?

Comments are closed.