D53A4676

D53A4574

D53A4673

D53A4609

D53A4632

D53A4463

D53A4677

Shirt: Zara
Shoes: Converse
Bag & sunnies: Céline
Pants: H&M

· Just another casual outfit ·

Good morgen fine dere! Sovet godt og klar for å kickstarte dagen håper jeg? Vel, wish I could say the same! Jeg la meg ikke før sent i natt, så jeg kjenner at øyelokkene mine er litt ekstra tunge og at kaffekoppene må multipliseres i dag. Noen andre enn meg som blir mye mer kreativ om natten? Klokken 23:30 kan jeg gjerne si til meg selv at jeg skal legge meg, men så er jeg ikke i seng før 02:30 fordi jeg først «bare» skal sette på en maskin med klær, rydde litt i gangen, skrape stearin av bordet, børste ut en floke på Billy, bruke litt ekstra tid på hudpleien, finne frem antrekk til neste dag, svare litt på mails.. Og vipps så er timene gått! Haha.. Er det mulig, når skal jeg lære. Ja ja, jeg kom meg i hvert fall opp i morges til riktig tid så jeg sier meg fornøyd med det. Hva synes dere om antrekket forresten? Jeg elsker disse buksene! Det er faktisk dressbuksen jeg viste dere fra H&M som heter ‘slackers’. Går til det meste!

// Good morning sweeties! Slept well and ready to kickstart the day? Well, I wish I could say that but as a matter of fact that’s not the truth at all haha. Am I the only one getting super creative in the evening? Last night I said to myself that it was time to go to sleep 11.30 pm, but first I ‘just had to’ do some laundry, clean up the hallway, remove some wax from the candles dripping at the table, spend a little bit extra time on my skin care, remove a tangle from Billy, find an outfit for the next day, answer some mails.. All of a sudden it was 2:30am instead! Bahh, when will I ever learn. Waking up today I felt almost hungover, and I’m for sure gonna have to multiply my latte’s today. Haha! Well well.. What do you think of my outfit by the way? I love my H&M slackers!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Lattes and stripes

 • Susannecasandra
  Elsker disse buksene å antrekke 🙂
  Hehe du er nok ikke aleine om å være kreativ på natta. Jeg ligger syk å har vært oppe halve natta pågrunn av det.
  Ha en fin dag 🙂

 • Susannecasandra
  Er conversene skinn ? Har du link ?:)

 • Emilie
  Liker antrekket, skulle gjerne copy pastet det over på meg selv om det gikk! ? Ha en finfin (og våken!) dag!

 • Marlene
  Veldig fint antrekk Eirin! Liker godt skjorten 🙂
  Men hvilken str bruker du på denne? Går du opp en str for å få den litt oversized?
  Ha en fin dag videre 🙂

 • Sigrid
  Har du link til buksene? 🙂

 • Så herlig! Ha en fin dag 🙂

 • Malin
  Ohlala! ? Fresht!

 • Maiju
  Love your outfit! Especially that shirt 🙂 you look beautiful.
  And haha, you sound like me. Sometimes when it’s late and time to go to bed I really am in a mood to clean my closet or clean the living room, organize stuff, etc.. 😀

 • Hilde
  Du er nydelig!! Hvilken str har du i skjorten?

 • M
  Hvilken størrelse har du i buksen? Enten blir de for vide rundt midjen eller for trange over rumpa her som oftest hehe!

  Klem

 • Juliane
  Hei! Hvilken størrelse har du i blusen? 🙂

 • Amalie
  Har du link til buksene?

Comments are closed.