I samarbeid med L’Oréal Paris
D53A1973

For rundt ett år siden husker dere kanskje at gjorde jeg en kampanje i samarbeid med L’Oréal Paris i forbindelse med We Love Brows kampanjen deres. Da var det blant annet fokus på et produkt jeg vet falt i smak hos mange inkludert meg selv, Brow Artist Genius Kit. Produktet som tok for seg alt man trengte til å style de perfekte brynene. Pinsett, kost, børste, skygge og farget voks. Et perfekt kit å ha med i vesken for en rask touch up, eller i reisevesken!

We love brows

Kisses!

D53A2041

Jeg har igjen i samarbeid med L’Oréal à L’Oréal Paris laget en oppdatert tutorial som viser steg for steg hvordan jeg bruker Brow Artist Genius Kit, for å oppnå den elegante og uanstrengte looken som passer perfekt til enhver anledning. Med det riktige verktøyet kan du enkelt bli ekspert på bryn!

D53A1641

.. Grunnen til at L’Oréal Paris relanserer We Love Brows kampanjen er for en god grunn. De har nemlig lansert et helt nytt brynsprodukt for den litt mer vågale og glamorøse kvinnen! Navnet er Brow Artist Sculpt, og denne lille saken gir deg grafiske og markerte bryn på null komma niks. Jeg elsker markerte og definerte bryn, så produktet falt mildt sagt i smak hos meg. Jeg har også laget en step by step tutorial med dette produktet som dere kan se HER!

D53A1992

· Mer informasjon om kampanjen og produktene kan du lese her ·
Previous Post
Next Post

12 thoughts on “We love brows

 • Susannecasandra
  Dette produkte må jeg bare kjøpe 🙂

 • Margrete
  Jeg er på utkikk etter et slik produkt, så det passet veldig fint at du kom med dette tipset. Vil du anbefale dette fremfor Armani’s Eye & Brow Maestro, YSL’s eller Bobbi Brown’s Brow Mascara og Macs skygge? Hadde allerede notert disse siden du hadde anbefalt dem, og jeg tenkte jeg skulle teste dem ut, men nå ble jeg litt i tvil 🙂

 • Vilde
  Hei!
  Jeg la igjen en kommentar for noen dager siden og fikk ikke noe svar, så jeg prøver igjen 🙂

  Jeg lurer på en ting.. Ser du har skrevet før at daybeden er kjøpt hos Drømmehjem. Det kan virke som at Kristina Andersen også har kjøpt sin der, og hun skriver at hun er veldig misfornøyd med kvaliteten og at den trekker til seg alt mulig… Har du merket noe til dette? Synes den er utrolig fin og det var digg å endelig finne en til over halve prisen av Slettvoll sin daybed, så jeg håper virkelig du er fornøyd ?

  • Hei! Jeg synes kvaliteten er god, men den trekker til seg litt hvis du sitter i den med feks. en lys bukse eller ullgenser. Men slik er det jo med svart stoff 🙂 Jeg er veldig fornøyd med min!

 • karen
  HEEY 😀
  jeg lurer på hvilke størrelse du har i det nye samsøe samsøe skjørtet ditt ?
  Klem fra meg <3

 • Helene
  Flinke du!

  Ang. de Steve Madden skoene dine. Er de vanskelige å gå med? Og hvor høy er helen? De er jo bare sååå fine og du kler dem godt. Bruker sjeldent heler selv men kunne tenkt meg å unne med disse for å freshe opp antrekket til fest ?

 • Hedda
  Hei!
  Kan du lage en sminkevideo der du sminker deg hverdagslig?:) Og en eyebrowroutine?:)

 • Benedicte
  Hei vakre Eirin! Hva slags øyenskygge/øyenskygger bruker du i denne posten? Helt nydelig farge til høsten!

Comments are closed.