D53A88966

W e l c o m e  S e p t e m b e r

Denne måneden begynner sakte men sikkert sommeren å bli fjernere, og tegnene på at vi beveger oss inn mot høst blir forsterket. Da jeg kjørte bil hjem fra kontoret i går, la jeg merke til at noen av bladene på trærne allerede hadde begynt å skifte farge. Gule, oransje og røde. Jeg synes det er så deilig, jeg elsker høsten! Spesielt høstmoten.. Den er min soleklare favoritt! Denne måneden skjer det vanvittig mye. Jeg skal blant annet til besteforeldrene mine i Stavanger til helgen (bestemte meg litt spontant i går), til Paris neste uke for jobb, Gran Canaria uken etter for ferie, og ikke minst hente et nytt tilskudd i familien når jeg kommer hjem etter det. Høsten er mye lagt opp for å tilpasse den lille firbeinte tassen til familien som allerede er! Mer om det kommer i et eget innlegg i løpet av uken tenker jeg. Ellers er jeg veldig klar for å ta fatt i disse 10 punktene på listen over ting jeg så gjerne vil gjøre i September! De lyder nemlig slik…

Cluse-001

· 10 things I want to do this month ·

1. Planlegge reisene som er lagt opp nøye, slik at jeg får mest mulig ut av hver og en av dem. Jeg kan nesten ikke tro at jeg skal tilbake til Paris, verdens fineste by på alle mulige måter! Og det skal også bli veldig avslappende med en ordentlig solferie.. Det er flere år siden sist! Sol og sand mellom tærne..

2. Denne måneden er offisielt høsten i gang på jobbfronten, og jeg har aldri vært mer motivert! Hverken på bloggfronten eller de andre prosjektene jeg jobber beinhardt med på siden hver eneste dag. Det er verdens beste følelse, og i September måned skal jeg prøve å holde både gnisten og strukturen oppe gjennom ukene. I’m readyyy!

3. Jeg vil begynne å lage Chai Latte igjen! Er ikke denne måneden perfekt for det så vet ikke jeg. Her er oppskriften min om dere ikke allerede har plukket den opp: 0,5 dl vann · 2 dl melk · 1-2 chai teposer ·  Litt honning (smak deg frem til ønsket sødme) · 1 cm ingefær · 1 ts kanel.

4. Jeg vil se Bridget Jones’s Baby på kino! Jeg har gledet meg helt siden traileren kom ut, og fredag 16. september kommer den på kino. Merk dere datoen jenter, det blir så morsomt og ikke minst koselig! Jeg har så mange gode minner med Bridget Jones filmene, har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sett dem. Jeg ler hysterisk hver eneste gang! Noen andre som gleder seg? Haha..

5. Frisonen i 2. etasje er ikke ferdig, men denne måneden har jeg bestemt meg for å fokusere på nettopp den. Jeg fikk beskjed i går om at krakken som tilhører Butterfly skinnstolen er på vei, og jeg tenker å spesialbestille en bokhylle til skråtaket fra møbelsnekker. Det blir fint! Med et pledd, gulvteppe, stearinlys og en leselampe blir det SÅ bra.. Denne blir nok mye tatt i bruk i høst med Chai Latte og en god bok!

6. For at energien og motivasjonen skal være oppe i hverdagen, er det viktig at jeg holder meg i form og passer på kostholdet. Det har jeg jo alltid som mål for hver måned, og det er viktig å minne seg selv på det også mener jeg! Hver uke har jeg fast Yoga-date med mamma, stefar og lillesøster (er så gøy at de har begynt!), og utover det liker jeg å variere treningen mellom styrke og kondisjon. Alt handler om gode rutiner og selvdisiplin! We can do this!

7. Sveisen trenger en oppfriskning! Denne måneden må jeg se å komme meg til frisøren, aka my mom å friske opp etterveksten ♥

8. Jeg har som mål å rydde ut alt av sommerklær og pakke dem bort til neste år! Da blir det god plass til nye høstklær, og det er enda et par ting som står på ønskelisten. Blant annet en god strikkelue, og en nyyydelig veske fra Chloé. Men sistnevnte tror jeg får vente enn så lenge. Det kan ikke være økonomisk prioritering akkurat nå! Opphold i New York i julen, og ting til nye tassen vil bli førsteprioritet. Og akkurat det er jeg veldig tilfreds med! 

9. Forrige uke var jeg på årlig helsekontroll med Billy, og alt sto helt supert til foruten av at den ene kneskålen hans dessverre er litt løs.. Jeg ble anbefalt å variere turterrenget for å styrke opp lilles muskulatur rundt kneskålen, så denne måneden MÅ et av målene bli å utforske skogsstiene her jeg bor litt bedre. Men det er jo bare koselig, og det har jeg også godt av! Ingenting er mer forfriskende enn tur i skog og mark. Både for kropp og sjel!

10. Jentekvelder! Hva er vel koseligere enn å invitere eller dra på jentekvelder hvor joggis er obligatorisk? Ingenting! ♥

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i september

 • Susannecasandra
  her var det mange bra punkter:)
  gleder meg til å følge deg fra paris og gran canaria å se bilder av det nye familie medleme ditt:)
  ha en kjempe fin dag 🙂

 • Ada
  Hei fine 🙂 Hvilken Chloe-veske ønsker du deg? Synes det er litt gøy å høre om drømmeveskene/plaggene til andre, er nok litt veskoman selv! Så ønsker meg også gjerne et drømmeveske-innlegg…

 • Så gøy å lese! Liker veldig godt denne spalten 😀

 • så mange fine mål <3

 • Karoline
  Elsker listene dine. Veldig inspirerende. Lurte på om du har noen boktips? Evt skrive et innlegg om dette?:)

 • Maren
  hei
  den buksen du hadde på deg på magasinet fra gina,Hvilken str har du i den?
  den satt så fint på deg..
  jeg tok min vanlige str med syns den ble litt stor…
  Har du 36 i din?

  ha en nydelig høstdag
  klem fast leser
  elsker bloggen din

  • Hei Maren! Jeg har 36, men synes også den er litt stor i størrelsen. Synes dog det er det fineste til akkurat den buksemodellen 🙂 Klem

 • Hanne
  Fine mål for favoritt måneden min 🙂 Kan jeg spørre hvilket programm du har brukt til å redigerer collagen?

 • Malin
  Hvor er genseren fra? Den så helt nydelig ut nå når det er høst!

 • Sigrid
  Hei Eirin! Bloggen er nydelig som vanlig, hva bruker du til å redigere bildene dine? klem 🙂

 • Hilde
  Hei
  Hvilken størrelse har du i Samsøe-genseren? Og hvordan er den i størrelsen? Jeg tenker å bestille den på nett da de ikke hadde den i Samsøe butikken:(

 • Jenny
  Hvilke kamera bruker du?:)

 • Nye tassen??? =)

 • Alice
  Hey Erin! I love this post that you do at the beginning of every month! I think it’s such a good idea! Just wondering, do you go back to it at the end of the month and tick off what you’ve got done? Maybe you could do a blog post about that to, closing the month like bookends? Much love xx

 • Emilie
  Hei, Eirin! Ble litt nysgjerrig på ditt nye familiemedlem. Skal du få deg en ny maltipoo valp? For om to uker så flytter en søt liten maltipoo tispe hjem til oss, kanskje de er søsken?

 • Her var det mange hyggelige og fine ting 🙂 Jeg syns det er ekstra gøy å lese om interiør på bloggen din! Samboer og jeg skal kjøpe leilighet eller hus i løpet av et halvt år, så det går en god del tid til å drømme seg bort allerede 🙂 Ha en fin septembermåned!

 • Guro
  Hei! Jeg syntes det er hyggelig å lese at jentekveld står på listen din. Det tror jeg ikke stod på mange lister hos deg i fjor eller de siste årene før det. Det er gøy å se at du fyller hverdagen din mer med venner! Det gir meg enn «det blir bedre» følelse. Nå er jeg selv en veldig sosial person med mange venner, men i og med at du har uttrykket deg for å være en enstøing, som mast din plass i vennegjengen, tror jeg at du utrykker noe veldig positivt til andre!!

  • Du har så rett Guro 🙂 Tidene endrer seg, og godt er det av og til! I hvert fall i denne sammenhengen. Jeg har fått meg en god håndfull fantastiske venner med årene og jeg er så takknemlig for det!

 • Maria Bakke Holten
  Herlig å lese innleggene dine 🙂 Du er så inspirerende 🙂

Comments are closed.