the_intern-3

THE INTERN

The_Intern-Experience_never_gets_old (1)   150923_MOV_TheIntern.jpg.CROP.promo-xlarge2

The_Intern_Screenshot_3

· The perfect ‘Sunday night’ movie ·

Du vet den følelsen når du har sett en fantastisk koselig film, og du kunne ønske du aldri hadde sett den bare for ‘å kunne se den på nytt’? Slik har jeg det med denne filmen, og jeg ser den gang på gang på gang på gang. The Intern får meg til å le, bli inspirert, gråte, ville jobbe hardt, og ikke minst ringe til besteforeldrene mine. Haha! Dette er i mine øyne den perfekte filmen, spesielt til late søndagskvelder med popcorn i chipsskålen, stearinlys og dempet belysning. Så om dere ikke har noen spesielle planer for i kveld – dra dynen inn i sofaen og kos dere med The Intern. You won’t regret it!

// You know the feeling when you have seen a really cozy movie, and you wish you’d never seen it just to see it ‘for the first time again’. That’s how I feel about this movie, and I’ve seen it again and again and again. The Intern makes me laugh, cry, being inspired to work hard, and not at least wanting to call my grandparents just to say hi. Haha! This is in my eyes the perfect movie, especially for lazy Sunday evenings. Cuddle up under the duvet, make some popcorn, lighten som candles and enjoy. You simply won’t regret it! I love Robert De Niro and Ann Hathaway together in this movie. They’re both amazing actors!

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Filmtips til søndagskvelden

 • Madeleine

  Elsker den filmen!
  Jeg har ett lit spørsmål om ansiktsrensen din fra Kiehl´s. Vet du om den inneholder oljer? Jeg vet at du brukte den samtidig som du hadde vippe extension, følte du at de datt av fortere enn de burde, på grunn av evt oljer i den? 🙂

 • Takk for tips! Denne vil jeg se i kveld 🙂

 • Birgitte

  Så denne filmen nå og den var superkoselig! 😀 Minner meg litt om “its complicated”. Hvis du ikke har sett den må du se den, skikkelig feel good film 🙂

 • Kamilla

  God kveld eirin:)
  Har tenkt veldig lenge på å se den filmen, men har glemt det helt bort. Må hvetfall få sett den, virker så koselig 🙂 hvor så du den? Så lurte jeg på om det er lenge siden du kjøpte den sorte chasmire vesten du viste her for leden?:) vet du om noen andre butikker som har noe lignende?
  Ha en fin kveld:))

  • Den er superkoselig! Jeg ser på Netflix 🙂 Vesten er over ett år gammel. De har den i kremhvit nå! Så også at de hadde en som lignet veldig på Høyer her forleden. Klem!

 • Susannecasandra

  Skal se denne filmen i kveld gleder meg 🙂

 • Martine

  Åå, for en feel good film! <3 Loveit!

 • Dette tipset passet perfekt nå! Gleder meg til å se 🙂

 • Andrea

  Nå har jeg nettopp sett filmen ferdig, og den var helt utrolig nydelig! Tusen takk for filmtipset <3

 • Lene

  Litt off topic, men hva heter gulvet du har i huset? Det er såå fint i farge og design!

 • Åsa

  Veldig bra filmtips! 🙂 Såg først tipset på lørdag (?), og det var også perfekt underholdning på en litt slapp lørdagskveld, under teppet sammen med hunden og hånda i smågodtposen etter en lang dag med jobb! Elsket den, og kommer garantert til å se den igjen!

 • Margrete

  Denne gleder jeg meg til å se! Jeg elsker slike filmer, så jeg setter veldig pris på filmtips 😀

 • Martha

  Så denne filmen på søndag kveld faktisk, tilfeldigheter! 🙂 Den var helt fantastisk, og akkurat sånn film man helst ikke skulle ha sett, bare for å se den på nytt, ja. Skikkelig feel good, og jeg trenger et lass av filmer på listen som denne, virkelig!

 • Denne filmen er så koselig 🙂

Comments are closed.