adlinks
The romance dress-001

Beach bag, dresstriangle bikinisunglassesbathing suitcrochetet bikinicoral bikininailpolishsun powderwedgesaftersun


· Let’s go to the beach, each. Let’s go get away ·

.. Helt siden jeg var liten har jeg vært skjemt bort med en sydenferie hver sommer, men da jeg begynte å nærme meg myndig ble det slutt på det for andre kall i livet – spesielt på sommeren. Nå er det flere år siden sist jeg var i varmere strøk, og savnet er veldig stort. I går ble det bestilt 8 dager til Gran Canaria i september og jeg gleder meg som et lite barn til avreise! Jeg hadde nesten glemt hvor morsomt det var å planlegge hva som skal være med i kofferten til en sydentur. Jeg gleder meg til å pakke lekkert badetøy, strandveske, solkrem, solhatt, strandkjole, sandaler, solbriller – you name it! Over har jeg plukket ut ting fra ønskelisten min til ferien, tror jeg må klikke noe hjem! Kanskje det kommer godt med om det er noen av dere som har varme ferieplaner også.

// .. Ever since I was a child I have been very lucky when it comes to vacations! Every summer I traveled with my family to warmer places, and it was always the highlight of the year. When I started to get closer to eighteen, I startet to get other commitments in life – especially in the summer. I haven’t been on a beach vacation for years! Last night I booked a trip to Gran Canaria in September with a friend and I’m so freaking excited. Haha! I almost forgot how fun it was to plan the packing for beach vacations. I made a little wish list of what I would love to pack, and hopefully it can be to inspiration for you as well! Xx 

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Beach ready

Comments are closed.