Sponset opphold
D53A0126

D53A0028

D53A0129

D53A0073

D53A0116

D53A0012     D53A0084

D53A0018

D53A0091

D53A0063   D53A0132

Jacket and t-shirt from Zara
Bag and wallet from Malene Birger

I går fikk jeg og en venninne et spontant innfall, og bestilte billetter til Oslo i siste liten. Regnet falt over Bergen, agendaen min var tom og jeg var klar for litt action! Så her våknet vi da, til sol og fint vær. Flere venner skal spille på VG-lista i kveld, så da er det klart å komme og juble litt for dem. Jeg gleder meg masse! Og litt hotelltid er alltid deilig. Snille Clarion Royal Christiania (de er forresten det offisielle Pride hotellet, her er det god stemning!) booket oss inn i siste liten, og jeg er så takknemlig for det. Beste stam-hotellet! I morges våknet vi brått til at brannalarmen gikk, og hele hotellet måtte ut på gaten. Da jeg våknet ante jeg ikke hvor jeg var, og ba venninnen min om å skru av mobilalarmen, ha ha ha. Helt i svime! Nå har vi akkurat kommet inn etter deilig hotellfrokost en liten tur ut, og jeg har blant annet fått skaffet meg en ny telefon. Min streiket for to dager siden (…) Ønsker dere en deilig helg ♥

// Yesterday my friend and I got a spontaneous whim and bought tickets to Oslo. The rain was pouring down in Bergen and my agenda was clear, so I was super in for some action! Today we woke up in Oslo to sunny weather, and it is so lovely. Tonight some friends of mine will perform at VG-lista and of course I want to support them! Can’t wait for the show to start. Not excited for the big crowds though but still.. We’re staying at Clarion Royal Christiania and when I called them yesterday they booked us in the last minute. So thankful for that, thank’s your the best! What’s your plans for the weekend? Have fun sweeties ♥ 

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Weekend getaway

Comments are closed.