D53A9682

D53A9505

D53A9687

D53A9494-001

D53A9546

D53A9662

D53A9610

D53A9667

D53A9540

D53A9640

D53A9577

D53A9694

· Thanks for the best birthday weekend ever ·

Da banket mandag omsider på døren, og når jeg ser tilbake på helgen kan jeg ikke gjøre annet enn å smile. Jeg føler jeg har opplevd mer de siste tre dagene enn jeg vanligvis ville gjort på en hel uke! Helgen min har vært fylt med fest og moro fra start til slutt. Først og fremst med min fantastiske familie, men også med nydelige venner. Blir nesten litt sentimental bare av tanken, jeg! Lørdagen hadde jeg bursdagslunsj etterfulgt av familiebesøk og fest på kvelden. Søndagen møtte jeg familien i byen over pizza, og utover dagen ble jeg overrasket med tidenes surprise i… vent… En amerikansk skolebuss av alle steder! Haha, for en opplevelse. Etterpå dro alle avgårde til den fineste bryggen, og klirret vinglassene i solnedgangen. Jeg er evig takknemlig for å ha så mange fantastiske mennesker i livet mitt. Love you! Men hey, moroa er ikke over enda. I dag skal vi kjøre vannscootere! Tusen takk for alle gratulasjoner ♥

// Well, Monday is here again but I just can’t get over the weekend. When I look back at it I almost get a little bit sentimental! I feel like I have experienced more the last days than what I usually would through a whole week. It has simply just been all party and fun from Friday to Sunday! I dare to say that this has been the best birthday I’ve ever had. On Saturday there was a birthday lunch followed by a family gathering and party in the evening. On Sunday I met my family over pizza in the city (best hangover food haha) and later my friends threw me a surprise party. I’m out of words! It found place in… wait… an american school bus! Haha. What an experience! Afterwards we all left to the coziest brew and drank wine in the sunset. I’m so thankful to have all of these amazing people in my life! But hey, the fun isn’t over yet.. Today we’re renting water scooters! Thank you so much for all the gratulations ♥

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Let’s celebrate!

 • Looks like you had the most wonderful birthday! 🙂
  And that cake looks so yummy!!
  xx
  http://mariannelle.com/

 • Tuva
  Ser ut som du koste deg! Når kommer oppskriften på kaken? Den ser bare så utrolig nydelig ut. Stor klem

 • Susannecasandra
  Dette fortjener du så virkelig 🙂
  Ser ut som du har kost deg masse 🙂
  Her var det mange fine bilder og, du er så flink på kameraet 🙂
  Ha en strålende mandag 🙂

 • Caroline
  Wow, har du bakt den kaken selv? Så helt nydelig ut<3 Gratulerer med overstått, Eirin

 • Carina
  Ååh, høres helt herlig ut! Gratulerer med overstått <3

 • Synne
  Gratulerer så masse med vel overstått!! Kan du kanskje legge ut oppskrift på kaken?:D

 • Birgitte
  Hei, hvor har du kjøpt kakefatet? 🙂

 • Eirin
  Gratulerer så mye med overstått, Eirin! Håper du har kost deg og hatt noen fine dager 🙂 Wow, kaken så helt amazing ut!! Har du oppskrift på den? klem.

 • Kine
  Gratulerer så mye med dagen som var:) Kaken så fantastisk god ut, så jeg og er veldig nysgjerrig på oppskriften 😉

 • bell
  Gratulerer så mye med dagen! ? herlige bilder du deler av feiringen din, helgen hørtes helt super duper ut! Haha, det bursdagskortet var bra!! 😉 Deler du oppskrift på bursdagskaken din etterhvert ? Eller kan du si her hva slags fyll du hadde inni. Jeg er så spent, så på snap at det var marsmellows og bringebær ?! Jeg ELSKER marsmellows og bringebær ?

 • Ana
  Når kommer oppskrift på kaken?

 • Mathilde
  så hyggelig! Hvem er du så heldig å få kjøre vannscooter med? 😀

 • therese
  det er bare å innrømme det nå, alle har skjønt at det er noe nytt på gang på «kjærlighetsfronten» din… Who`s the lucky man?

 • silje
  hadde satt stooooor pris på oppskriften på den kaken den? Den så bare såå god ut 😉

 • Charlotte
  Åå den kaka så sykt god ut, kan du dele oppskrift?

 • Gratulerer så mye! 😀
  Hvor får du leid vannscooter her i Bergen? 😀

Comments are closed.