annonse
D53A7609

.. The glass beverage dispenser!

Farris punch

.. Er det en ting som alltid slår an i selskap, så er det en glassdispenser med kran! Jeg kjøpte min hos Ellos for en liten stund tilbake, og den har blitt en real sommerfavoritt så langt. I anledningen bursdagen min i går, fylte jeg den med drikken som alltid er en vinner hos alle – Farris! Og for å gjøre drikken enda litt mer innbydende blandet jeg inn friske limeskiver, mynteblader, agurkskiver og isbiter. Det ble til en perfekt forfrisker i sommervarmen. Mmm!

D53A7589

Hooray!

D53A8263

Farris
Mynteblader
Agurkskiver
Limeskiver
Isbiter
D53A7512

Jeg bruker alltid Farris som hovedingrediens i punch til fest, eller om jeg skal servere bedre middager til gjester. Grunnen til det er at det er forfriskende, noe som oftest alle liker, og det passer helt ypperlig til all slags mat! I bursdagen ble det servert alt fra kaker til varm fingermat, så glassdispenseren passet perfekt inn som tørsteslukker. Farris er noe av det sunneste du kan drikke med 0 kalorier og et høyt innhold av mineraler kroppen trenger.

D53A7589

Takk for en super feiring, beste familien!


Previous Post
Next Post

8 thoughts on “It’s a party winner

 • Susannecasandra
  Denne var kjempe fin:) så bra at du hadde en fin bursdag 🙂
  Ha en fin søndag 🙂

 • Helene
  Hei Eirin!
  Jeg har vært fast leser av bloggen din lenge, og syns den er utrolig inspirerende. Nå har jeg også lest boken din, og jeg syns du fortjener en real dose med skryt! For en fantastisk vellaget og gjennomført bok! Den har gjort så mye for meg og hvordan jeg tenker om meg selv og hverdagen min. Jeg kjenner meg igjen i det aller meste, og er så utrolig glad for at du har tatt på deg den enorme jobben med å formidle sånn utstråling og livsglede som du gjør hver eneste dag! Spesielt likte jeg teksten din om janteloven og om «kommer vi lengre selv hvis vi ikke heier andre opp og frem?». Dette er noe jeg har tenkt mye på, og jeg er så glad for at du skrev om det! Håper den vekker noen tanker hos noen andre, og at vi rett og slett blir litt vennligere mot hverandre. Du virker som en utrolig positiv og reflektert jente, og jeg ønsker deg alt godt! Dette ble visst en fryktelig lang kommentar, men jeg håper du leser den og tar den til deg. TAKK for alt du gjør for meg og mange andre unge mennesker hver eneste dag! <3 Stor klem

 • Marie D.
  Gratulerer så mye med gårsdagen, flotteste Eirin!

 • Åå, jeg har også en sånn! De er såå fine, og utrolig praktiske. Jeg drikker mye mer vann når jeg har den stående fremme 😀

 • Karoline
  Farris har desverre for mye salt i til at det er sunt å drikke ofte.
  Men av og til går jo bra, og er bedre enn brus ihvertfall 😉

 • Ida
  Hei Eirin 🙂

  Hvor er glassene fra?

 • Victoria
  Hei! Så søt kjole/skjorte. Hvor er den fra?

 • Jeg elsker myntevann, er så forfriskende og godt!

Comments are closed.