D53A4355

D53A4285

D53A4356

D53A4392

D53A4297

D53A4400

Leather jacket: Acne
Dress: French Connection
Sunglasses: Céline
Boots: Zara

Hvite, luftige sommerkjoler i behagelige materialer har jeg blitt veldig glad i. Da jeg så denne i vinduet til Infinity på Cath og meg sin lille bytur, måtte jeg rett og slett snu å dra tilbake og inn i butikken. Såå fin både alene med noen sandaler, eller med en skinnjakke over for å røffe antrekket litt opp fra det sukkersøte! I dag er det grått i Bergen, og kjolen må nok dessverre bli hengende i skapet. Jeg skal om få strakser ut på noen ærend, og ta en ny synstest. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det her inne, men da jeg tok synstest for to uker siden viste det seg at jeg hadde behov for briller, med – 1 i styrke. Jeg er litt i tvil om denne styrken er riktig da jeg blir veldig dårlig og ser ikke helt optimalt med brillene mine, så da blir det ny sjekk. Hva er planene for lørdagen? ♥

// White, light and airy summer dresses in soft materials is something that I have fallen hard for this season. When I saw this cute summer dress in the window at Infinity when I was in the city with Cath, I just had to go back and buy it! It’s really nice just as it is styled with some sandals, but I also like to style it with a rough leather jacket. All of a sudden you take the whole look from cute to cool! This Saturday I’m running some errands and checking my sight. I just found out that I need glasses! Actually I had – 1 in strength. It’s hard to get older that’s for sure haha. What’s your plans for the day? ♥

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “From cute to cool

Comments are closed.