D53A1268

D53A1345

D53A1320

D53A1499

D53A1267

D53A1273

Jacket: Zara
Jeans & kicks: Mango
Bag & sunnies: Céline
Watch: HERE (adlink)

God morgen, håper alt står bra til med dere! Her kommer antrekksbildene av hele antrekket med den nye bomberjakken som lovet. Den har blitt til en stor favoritt in no-time, så vel som sølvskoene mine som snart begynner å bli ett år gamle. Jeg bruker de virkelig hele tiden, synes de er så freshe! Nå sitter jeg hjemme ved frokostbordet, og om få strakser skal jeg avgårde på flyplassen å hente en dyktig dame som jeg skal jobbe med i hele dag i forbindelse med det spennende prosjektet jeg har startet på. Hjelpes, så stas! Utover høsten kan jeg nok dele det med dere, og gjett om det kribler i magen. Går det som planlagt er det forhåpentligvis noe jeg kan drive med for alltid! Det er bare til å smøre seg med tålmodighet! Bahh.. Ønsker dere en superfin lillelørdag. Klem ♥

// Good morning sweeties, hope your doing great! Here you have the pictures of the entire outfit with my new bomber jacket as promised. It turned out to be a favorite in no-time, just as my silver kicks. They’re almost a year old now, but still I wear them like everyday. Haha! Now I’m sitting at the dining table and I just finished my breakfast and morning coffee. In a little while I’m heading to the airport to pick up an amazing woman who will work with me all day on my exciting project. Ahh, got so many butterflies in my stomach! Can’t wait to tell you all about it in the fall. Hopefully this is something I can work with for the rest of my life. I hate being so secretive, but soon it will be worth it I promise! Well, just stopping by to wish you a great day! See you later.. Xx

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Casual chill

Comments are closed.