D53A3442

D53A3430

D53A3362

D53A3387

D53A3335

.. Getting home, putting sweats on, filling a bowl with
yummy snacks and make a cup of cinnamon tea!

Noe av det beste etter en lang dag på farten er å komme hjem til seg selv, hoppe i joggisen og innta plass i kosehjørnet i sofaen. Helst med en skål med noe godt oppi, ferskt lesestoff eller en god serie! I mitt tilfelle i kveld blir det norske jordbær, bringebær, blåbær og en rad mørk sjokolade. Mmm! Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det før, men når man er i en skikkelig dårlig sukker-periode smaker alt så lite og kjedelig. Så fort man blir kvitt sukkeravhengigheten smaker plutselig ALT hundre ganger mer! En skål med bær blir plutselig til snop. Og skulle søtsuget melde seg er en kopp med kanelte det aller beste. Men det er nå i grunn godt i seg selv, søtsug eller ei. Jeg drikker det hver kveld for tiden! Mmm.. Håper dere har hatt en bra tirsdag og kost dere masse! Klem

// One thing I absolutely love to do, is to get home to my own place after a long day and put my sweats on. Then I jump into my favorite corner in the couch with a little bowl of yummies, an inspiring magazine or my favorite tv-series. Tonight I’m snacking on norwegian strawberries, raspberries, blueberries and a little bit of dark chocolate. It’s the best! It’s funny how food tastes a hundred times more when you don’t have a sugar-addiction. Have you ever noticed it? I’ve stayed away from sugar some days now, and I can just feel how much better all food tastes. Interesting, but I love it! And If you ever get a sweet tooth, just make a cup of cinnamon tea and before you know it’s all gone. I drink it every night, but mostly because I simply LOVE cinnamon. It’s so good!

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Highlight of my day

 • Tuva
  Hei! Lurer på hvor «pleddet» er fra? Super fint!

 • Sunniva
  Hei!
  Jeg er ikke glad i å drikke vin, noe jeg la merke til at du ikke gjorde tidligere heller. Jeg lurer derfor på hvordan du klarte å lære deg å drikke det? Har du ei vin å anbefale for oss som har lyst til å lære oss å drikke det?:-)

  • Hei! Det var egentlig veldig merkelig, for jeg har aldri kunnet fordradd lukten av alkohol (still..) men plutselig en dag på nyåret skulle jeg gi hvitvin en sjanse til, og da smakte det godt. Og siden har det bare blitt bedre og bedre for hver gang..Jeg liker best Riesling Kabinett! Billig og veldig ‘snill’ vin for nybegynnere 🙂

 • Susannecasandra
  Dette så kjempe koselig å deilig ut 🙂
  Er enig med deg at det er digg å komme hjem til seg selv etter en slitsom da. Her kom vi akkurat inn fra shopping i gran canaria 🙂

 • Vilde
  Hei!

  Hva er navnet på sofaen din fra Bolia?

  • Bolia Seville Sofa i 100% ull 🙂

  • Margrete
   Jeg er på utikk etter en sofa, og synes den du har fra Seville er så fin! Er du fornøyd med din? Har hørt at en del synes ryggen på sofaen er ganske lav, og derfor heller velger den tilsvarende modellen som skal erstatte Seville, Hannah, for bedre støtte. Siden den skal byttes ut er den ikke lenger utstilt i noen av butikkene, så det hadde vært fint å høre din mening 🙂

   • Hei Margrete! Jeg er fornøyd med min, men det er ikke en ‘kosesofa’ man kan slenge seg på å ha filmkveld føler jeg. Den er lav i ryggen og hard. Her kjente jeg at jeg veide mer opp for interiør enn komfort, noe jeg lurer på om jeg angrer litt på nå i ettertid :O Men for all del, sofaen er nyydelig.

  • Margrete
   Takk for svaret ? Kan jeg også få spørre hvilken du ville valgt om du skulle valgt på nytt?

   • Jeg er faktisk ikke sikker :O Har ikke vært på utkikk etter noen andre! Men kanskje en kremhvit som er litt mykere med puter i!

  • Margrete
   Nei, det skjønner jeg. Så du hadde ikke gått for grå sofa i 100 % ull igjen?

  • Margrete
   Takk for svarene 🙂 Kos deg resten av helgen! <3

 • Gabriella
  Den kanelteen hørtes god ut! Hvor kjøper du den? ?

 • Maren
  heihei. Jeg lurte på hvor den skålen var fra? 🙂

Comments are closed.