D53A7580888

D53A4536

D53A7166

D53A7972

D53A1894

D53A8844

D53A1557

D53A8004

D53A0701

D53A4628

D53A8332

D53A1374-001

img_0986

D53A8374-001

D53A0332

D53A4998

D53A7201

The-red-bomber

D53A1489

D53A1011

D53A7129

D53A2912

D53A0129

D53A1645

D53A3006

D53A5234

· Do you have a favorite? ·

Er det en ting som er viktig for meg, så er det å lytte til dere. Jeg elsker når dere kommer med tilbakemeldinger, både fine og konstruktive. Jeg lærer mye om dem alle! For to dager tilbake var det en av dere som ønsket at jeg skulle samle alle mine favorittantrekk i ett innlegg til inspirasjon, og det gjør jeg med glede. Jeg elsker å dele antrekk med dere! Fremover skal jeg bli flinkere til å dele bilder av meg selv, både til hverdags og antrekk. Can’t wait!

// If there’s one thing that’s important to me, it is to listen to you guys. I love when you give me feedback, both positive and constructive. I learn a lot of them all! Two days ago one of you wanted me to gather all of my favorite outfits in one post, and let’s say that I wasn’t hard to ask. I love sharing outfits with you! From now on I promise I will try to be better at sharing pictures of myself in the everyday life, such as outftits. Hope your’re as excited as I am! Xx

Previous Post
Next Post

37 thoughts on “My favorite looks

 • Hvordan er det mulig å velge en favoritt blant alle disse vakre antrekkene? Men skal jeg si ett må jeg gå for den hvite kjolen med den rosa bikeren over! Helt nydelig <3

 • Merete
  Digget det svarte antrekket med rosa jakken!! Hvor er rosa jakken og den svarte toppen fra? Nydelig <3

 • Åååhhh….
  Eirín, jeg elsker stilen din! Alt kler deg på en så utrolig fin måte, og du
  kombinerer plaggene til en så fin, men unik stil!!
  Du er en så inspirerende person som man alltid blir glad av.

  Hilsen Johanna

 • Susannecasandra
  Gud hvor mye fint 🙂 digger det med den hvite kjolen å den rosa jakka 🙂
  Å ganni kjolen 🙂

 • julia
  Likte det antrekket med hvit kjole og den rosa skinnjakken:)
  Lurer på en ting angående den gule skinnjakken. Har tenkt å bestille en selv og lurte på åssen de er i str? er de normale i str eller burde man kjøpe en str større for å evt få plass til en litt oversizde genser under?

 • Elise
  Omg!! Love them all?? du har fineste stilen e noen sinne har sett. Akkurat på klesfronten synest e det er vanskelig. Liker enkle plagg som man kan matche i lag med andre klær, men e føle meg helt fjern når jeg skal handle. Vet ikke om det lønner seg og om det er noe e vil bruke noe særlig av. Setter stor pris om du lager klær-innlegg innimellom! Blir så inspirert!!

 • V
  Wii nå ble jeg glad! Kjempefine alle 😮 men favoritten er kanskje hvit kjole med rosa jakke, det antrekket var såå sommerlig og fint!

 • Anne
  Du er jo rene definisjonen av råfin!

 • Karoline
  Du kler deg virkelig utrolig fint! 🙂 Bilde nr.10 er min favoritt! Er det 501 jeans, isåfall hvilken farge er det?

 • Marie D.
  Liker ekstra godt antrekket med den gule jakken og stripete genseren. Ellers så gleder jeg meg veldig til flere antreksbilder og bilder av deg generelt, bloggen føles med en gang så mye mer personlig så fort vi får se litt bilder av deg:) Interiør er jo også flott, men siden jeg ikke er i samme innredningssituasjon selv, så blir det mer drømming enn direkte inspirasjon, om du skjønner:)

  • Jeg skjønner veldig godt Marie 🙂 En god blanding, med litt mer fordelig av begge deler tror jeg blir bra! Er lett å bli litt opphengt i innredningsboblen når man bor oppi det hver dag, hihi.

 • Mari
  Hei fine Eirin! Kunne du ikke laget et innlegg om veskesamlingen din?
  Vesker er også det området jeg føler jeg kan bruke litt ekstra penger, og «veskestilen» din, om man kan kalle det det er bare råfin!

  Jeg lurer litt på hvordan du går frem når du velger en veske (mtp. stil, farge, trend, osv), sparing i forkant, er det noe du har siklet etter lenge, eller går det litt på impuls? Jeg skjønner at det kan finnes mange grunner til at man kanskje ikke vil vise frem noe sånt, da det er en luksussamling, og man ikke vil virke «skrytete», selv om jeg ikke ser på det som skryting i det heletatt selvfølgelig (- hallo janteloven.. Hater den!). Hehe, liten avsporing der, men håper du skjønte hva jeg mente! Uansett, så elsker jeg bloggen din! Blir så inspirert hver eneste dag. STÅ PÅ! 🙂 <3

 • Lise
  Herregud for en RÅ stil du har! Du er uten tvil en av mine største inspirasjoner på klesfronten. Digger alle antrekkene over og hadde aaldri klart å velge en favoritt!

  Bloggen din er en gigantisk inspirasjonskilde, som jeg besøker flere ganger om dagen!

  Stor klem

 • Julie
  Elsker stilen din, du er så inspirerende i klesveien! Antrekk nummer 3 er en favoritt hos meg <3

 • Julie
  Du er en så fantastisk fin jente, med en like fin utstråling! Jeg har lest bloggen din helt siden den ble anbefalt av Andrea for mange år tilbake, og er fast leser den dag i dag også. Det har vært kjempespennende og følge deg og din vei mot suksess, og det er få jeg syns fortjener det like mye som deg!

 • Michelle
  Aaaahhh all these photos are so gorgeous! Love your style!
  I really cannot choose a favorite! I think my favorite is the white offshoulder blouse and the jeans, on the kitchen counter! Or the one with the striped sweater and the camel coat. Or the one with the white blouse and the black skirt and sneakers: perfect for work and school…! Really cannot choose one!!!? Love them all so much! Xxxx

 • Elise
  Du inspirerer noe enormt, spesielt på klesfronten! Må bare si at jeg digger stilen din og alle antrekkene ovenfor er bare helt amazing alle sammen! Har du noen tips til baseplagg det er verdt å invistere i? Blir som sagt bare såå inspirert av den fine stilen din. Jeg vil også være så flink på klesfronten..

 • Anneline
  Hei!
  Jeg lurer på hvor øreringene dine er fra, på bildet med den fne, sennepsgule skinnjakken?
  Veldig insprerende innlegg, håper du fortsetter med dette en gang i blant!

 • Elin
  Du har virkelig utrolig fin stil, synes virkelig alle antrekkene er stilige!
  Jeg lurte på om du kunne lage en stilguide om hvordan å kle opp en boyfriendjeans? Klem

 • Cornelia
  Den hvite kjolen med rosa skinnjakke + den fantastiske vesken din fra Chanel! Love! Men alt kler den smukke, så var vanskelig å velge en favoritt:)
  Angående vesken din så lurte jeg på hvor du kjøpte den og for hvor mye? Har siklet etter den lenge, men kun sett bilder av den på Instagram osv..
  Du er flott, stå på!

 • En typisk «kontor/jobbdag» for deg hadde vært gøy å lese 😀

 • Thora
  For noen flotte antrekk!! Du ser smashing ut <3
  Ønsker deg en veldig fin dag

 • ida
  Blir så vanvittig inspirert av antrekksinnleggene dine! Du klarer så fint og kombinere basic plagg men legger alltid til noe spennende slik at alle antrekkene dine blir unike og kjempefine <3
  Du er uten tvil min største inspirasjon i klesveien!

 • Emilie
  Jeg elsker virkelig klesstilen din, Eirin!! Den rosa/beige kåpen, hvor er den fra? Også lurte jeg på hvilke butikker i olslo du vil anbefale. Jeg skal dit i slutten av sommerferien for å handle klær osv – tenkte jeg skulle oppgradere HELE klesskapet, hvor mye penger tror du ville være lurt å ta med seg da? På forhånd; tusen hjertelig takk for svar! :))

  • Hei Emilie! Kåpen er fra Selected Femme 🙂 Når det kommer til butikker i Oslo er jeg ikke den mest erfarne, men jeg stikker alltid innom Acne, Zara og Eger på Karl Johan! Når det kommer til budsjett er det umulig å si, kommer helt an på om du skal kjøpe rimeligere klær eller av de dyrere merkene! Men kos deg masse på tur. Såå koselig der 🙂 Klem

 • Camilla
  Hei;) mange kule antrekk;) hvor er den rosa skinnjakken fra og den hvite blondetoppen ( med bare skuldre)?

Comments are closed.