D53A0453

D53A0455

D53A0511

D53A0467

God morgen søte! I dag befinner vi oss oppe i andre etasje. Som dere ser så er det helt tom her oppe, og det er enkelt og greit fordi jeg ikke ønsker å forhaste meg med noe. Ved å investere i en og en ting på interiørfronten, er det lettere å skape et space jeg blir ordentlig fornøyd med! Det første møbelet og mulig den største investeringen oppe, er denne daybeden som har stått på ønskelisten siden grunnmuren ble satt. Jeg har siklet etter den lenge, og endelig har den kommet på plass! Det er vanskelig å skape den gode romfølelsen gjennom bilder, for enda finere er den i virkeligheten. Men da får dere i hvert fall sett den! Planene videre er å finne et lite kafébord til å ha på siden med litt magasiner og diverse, samt en stor og fin gulvlampe som skal henge over daybeden. Det blir prosjektor i taket, slik at man kan kose seg med filmer oppe også på mørke og sene kvelder, eller på late, regnfulle søndager om man vil. Jeg tenker at et gulvteppe og flere puter også er fint, for å skape en behagelig frisone. Jeg gleder meg stort til innredningsprosessen videre!

// Good morning sweeties! Today we are in the second floor in my home, and as you can see I haven’t really done much yet. It’s simply because I don’t want to rush into any decisions, but instead take time so that I will be completely satisfied with all my choices when it comes to decorating. The først furniture and maybe the biggest investment is this beautiful black daybed that I’ve been wanting for what feels like a decade. It’s even more beautiful in ‘reality’! I’m planning to find a beautiful side table where I can place magazines and such, maybe a floor carpet, some more pillows, and a big lamp. It’s gonna be a projector in the ceiling, which makes it possible to enjoy late movie nights upstairs as well. Or just slow and lazy Sundays if you’d like! I’m all about creating that relaxing free zone and I can’t wait to keep on with the process. And of course I’m gonna include you in it as well! Have a great day. Xx

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “The daybed

 • Ingrid
  Kjempefin var den!
  Jeg vet du har skiftet blogg-fokuset vekk fra det personlige og over på et glansmagasin, men jeg savner å se bilder av deg! Og antrekk! Og trening! Ikke bare, «nå skal jeg trene», men hva du gjør, hvordan du gjør det osv. Og selvfølgelig de deilige matoppskriftene. Angående bilder, de siste innleggene dine er uten bilder av deg, og når vi først får sett deg, er det siden av ansiktet ditt, dekket av håret. Du har et så nydelig ansikt, og det er mye mer inspirerende å lese bloggen din når man ser og dermed husker hvem som skriver den, og at det ikke bare er et masseprodusert medium. Skjønner godt at du vil skjerme venner og privatliv, men bilder fra dagen din (bare av deg, feks) og generelt bilder av deg, hadde hjulpet godt. Og som sagt, så savner jeg treningsinspirasjonen. Vet det er mange som savner det samme som meg, gjennom både venner og folk som kommenterer på bloggen. Det er til og med laget et tråd om deg på Kvinneguiden, om dette… De der inne kan jo ta det litt langt, men slapp av, den er ikke like fæl som den om fotballfrue, oh my. Uansett, lang kommentar. Poenget er at jeg, og mange, savner bloggen din.

 • Susannecasandra
  Herremin å fin den var 🙂 skulle øsnske jeg også hadde plass. Hvor er den kjøpt ?

 • Anette
  Så utrolig fin! elsker stilen din, simpel og elegant. Hadde vært utrolig gøy med en «hjemme hos meg» video, der du filmer huset!! Det tror jeg leserne hadde likt godt <3

  Klem

 • Michelle
  Dear Eirin,
  Wow, such beautiful photos! Your daybed looks so beautiful and cozy! Where is it from?
  I LOVE your blog, I check and read it every day… You’re such an inspiration!
  Much love from your fans from the Netherlands xxxxx

  • Thank you so much, that makes me so happy Michelle! You’re the sweetest. The daybed is from the Norwegian store ‘drømmehjem’ 🙂 xxx

 • Bell
  Veldig fin! Jeg liker bildene dine og stilen du har på bildene du legger ut veldig godt, men akkurat her syns jeg det ble litt mye kontraster og høy lysstyrke – for jeg ser daybed’en kun som en sort firkant!:-/ Så den på snapchaten din også, så så jo at den var veldig fin der, men her ble den litt «borte». Vanskelig å ta et bra bilde av en sort gjenstand i motlys kanskje ? Gleder meg til flere bilder ved en senere anledning!:-D

  • Jeg er enig Bell, men det ble null kontrast før redigering også. Vanskelig å fange svart mot hvite vegger på kamera :O Klem <3

 • J
  Hei Eirin 🙂 kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt det justerbare veggfestet til tvn din ? Har du bilder av det ? Veldig praktisk 🙂
  ha en fin dag!

 • Ååå, den var lekker! En dag skal jeg kjøpe meg en sånn selv (må bare få større leilighet først, hah!), rett og slett fordi jeg ønsker meg det avslappende miljøet, som bare er mitt. Så deilig! Ha en superfin kveld, fine deg <3

 • Kjempefin!! Ser heilt heerlig ut å slenge seg ned på 🙂

  Savner at du skriver kor ting er ifra slik at eg slipper å lese igjennom kommentarene dine eller spørre,
  ellers ELSKER eg alt du legger ut – ønsker deg ein fin kveld i den lekre leiligheta di!!

Comments are closed.