I samarbeid med Santa Maria

D53A0844

Grillkveld

Noe av det beste med sommeren foruten lysere kvelder, sol og varme er definitivt grillkvelder! Jeg e-l-s-k-e-r grillmat, det er så mye smak på det og man kan fylle tallerkenen med så mye forskjellig godt. Det går superraskt å hive det man liker best på grillen, og smakskombinasjonene er uendelige! Jeg er utrolig fornøyd med grillen jeg kjøpte fra Jamie Oliver, den har allerede blitt brukt mye på bare noen få uker. Den skaper mye kos, samhold og glede på terrassen! I kveld sto biff pakket inn i deilig tørrmarinade av masse forskjellig krydder, grillspyd, fløtegratinerte poteter, mandelpoteter, bernaisesaus og salat på menyen. Det er med hånden på hjertet noe av det beste jeg har spist på lenge! Ble sittende ved bordet i over en time og nyte maten, jeg. Helt nydelig! Mmm..

D53A0857

D53A0658

I kveld testet jeg ut to nye grillprodukter fra Santa Maria til maten. Det ene var en American BBQ Sauce med en søt men mild smak som jeg penslet kyllingen på spydene med, og det ble supergodt! (fungerer også ypperlig alene til maten når den er ferdig). Det andre produktet var Santa Maria Rub Allround krydderblandning. Dette DIGGET jeg! Biffen har aldri smakt så godt før, og jeg var ikke alene om den teorien.. Det er enkelt og greit en tørrmarinade som man ruller kjøttet i før man hiver det på grillen (går så og si til alle varianter kjøtt). Den tar biffen rett opp til en tier uten at det krever noe særlig forberedelser av deg. Krydderblandingen fungerer også ypperlig som smakstilsetning i kalde sauser, dressinger eller til ‘hjemmelaget’ kryddersmør. Nam!

D53A0783

D53A0811

· Straight from the barbecue ·

D53A0922

D53A1050

.. Mmm

D53A1070-001

D53A1029

...

Grillspydene er fylt med fersk ananas (det er helt fantastisk på grillen), squash, maiskolbe, kylling i BBQ saus og diverse grovskåret grønnsaker. Det som er så fint med grillspyd er at man kan lage dem akkurat som man vil, etter egne favorittsmaker. Og til dessert? Da er det godt med jordbær og marshmallows på om du vil ta den litt ut. Og om dere er giret på en ekstra god dessert på grillen – lag et snitt i en banan (med skallet på), fyll sjokoladebiter inni snittet, pakk bananen inn i sølvfolie og hiv den på grillen. Voila, varm banan med smeltet sjokolade! Server gjerne med vaniljeis – det er nyydelig. Fin søndagskveld ♥

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “BBQ night

 • Susannecasandra
  Dette så kjempe godt ut ! Jeg elsker også å grille. Det er så koselig 🙂
  Men kan jeg spør hvor den stripete genseren du viste på snap i dag er fra ?:)
  Ha en fin kveld videre 🙂

 • Ser fantastisk ut! Takk for gode tips 🙂 Elsker grillmat jeg også!

 • Pia
  Hei! hvor er bordet, tallerknene og bestikket fra? Nydelig!

 • Ser deilig ut 🙂

 • Trine
  Hei Eirin! Jeg elsker virkelig Instagram feeden din, du er en stor inspirasjon<3 Jeg lurer veldig på hvilken app du bruker på Instagram for å få de hvite rammene på sidene av bildet. Blir sååå fint. Hadde satt stor pris på svar, klem ?

 • Yumyumyum! Dette så jo ut som et festmåltid! Jeg er stor fan av grillmat selv, og griller stort sett hver dag hele sommeren 😀 Ønsker deg en fin ukesstart <3

Comments are closed.