D53A0178

D53A0210

D53A0189

D53A0198

D53A0173

A good concealer + strong coffee

.. Mandager kan ofte være treige og tunge, og nå som det er sommerfester og full rulle i helgene er det ikke alltid man får tilstrekkelig med søvn på puten. Jeg snakker av erfaring etter fredagens festligheter og afterparty i anledning VG-lista! Jeg fikk snaue to timer søvn før alarmen gikk av, og la oss si det sånn at jeg er veldig glad denne concealeren fra YSL er et fast inventar i vesken min. Den redder mørke ringer på 1-2-3, så vel som at den ser lekker ut i vesken! Med et lag av denne under øyepartiet og en (eller fem) kopper sterk kaffe er jeg godt rustet for hva mandagen har å by på. Have a good one, sweeties!

// .. Mondays can often be slow and heavy, and in the summer the weekends are often hectic with summer parties and other late night activities. Let’s face it, the golden eight hours of sleep can easily turn into history! I speak from experience after the Friday afterparty. I barely got two hours of sleep before my alarm went off! Let’s say that I was really happy that this amazing concealer from YSL lives permanently in my bag. It works great and looks great! With this under my eyes plus a cup (or five) with strong coffee I am well prepared for whatever this Monday wants to throw at me. Have a good one, sweeties! Xx

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Monday SOS

 • Siri
  Den vil jeg også prøve!

  Kan jeg spørre deg hvor du finner all inspirasjonen til innredning av den nye leiligheten din? Har akkurat kjøpt men har ett år på meg til den er ferdig. Har nesten lyst å bare kopiere hele stuen din!! Har nok et litt strammere budsjett, men finnes jo heldigvis mye lignende 🙂

  • Du er skjønn 🙂 Inspirasjonen kommer litt og litt av seg selv, etterhvert som at jeg leter etter interiør eller faller over noe. Beste tips er å spare til interiør! Det er kjekt når du først er innflytningsklar om ett år 🙂 Klem

 • Vårild
  Så utrolig fin innpakning! Ha en kjempe fin mandag!
  Klem

 • Susannecasandra
  Denne hørtes bra ut 🙂 å den var kjempe fin , hvor får man tak i den ?

 • kari
  hei håper virkelig du kan svare på dette! har du brukt Olympus pen epl-7 kameraet på disse bildene? 🙂

 • Bildene dine er nydelige!
  Ha en fin mandag :*

 • Susannecasandra
  kan jeg spør hvor den stripete genseren du viste på snap i dag å i går er fra? den var kjempe fin! <3

 • Hei. Kva størrelse har du i NLY treningstoppene du kjøpte for ei tid tilbake? Så fine 😉

 • Trine
  Hei Eirin! Hvilken app bruker du for å få de hvite rammene rundt bildet på sidene på Instagram? Hadde satt stor pris på svar<3 klem

 • Kristin
  Hei 🙂 Så på bildet du la ut med favorittene dine fra Kicks at Clarisonic var en av dem.. Bruker du Clarisonic til daglig? Jeg har vurdert SÅ lenge å kjøpe det, men lurer på om det er verdt prisen.. Kan du evt. dele dine erfaringer med den? 🙂 Ha en fin uke!

  • Hei Kristin! Jeg har ønsket meg denne lenge selv, men aldri kjøpt den. Bildet jeg la ut var ting til vinner plukket ut av meg, men jeg må innrømme at jeg ble såpass fristet av Clarisonic at jeg klikket en hjem selv. Gleder meg til å prøve – da kan jeg skrive om den 🙂 Klem

  • Kristin
   Åja, jeg skjønner 😀 Spennende, da gleder jeg meg til du skal dele dine erfaringer med oss! Klem

 • Denne tror jeg at jeg må teste ut! Virket veldig bra, og så ser den jo så fin ut i tillegg 😀 Det liker vi! Hehe. Ha en fin tirsdag, vakre, og takk for nok et supert tips her inne <3

Comments are closed.