D53A9446

En sunn, naturlig og duggfrisk glød er noe av det fineste jeg vet. Det gir meg en følelse av naturlig, ren og frisk skjønnhet. Et kosthold som tar for seg masse grønt, essensielle fettsyrer (en ss kokosolje om dagen smører kroppen fra innsiden!) og minimalt med raffinert sukker er med på å bevare den fine gløden fra innsiden. Men hei, den vakre gløden kvinnen passerer deg på gaten har over seg er kanskje ikke alltid helt naturlig. Det er fullt lov til å jukse litt ekstra på sommeren! Jeg får mange spørsmål om huden min, og to av mine hemmelige våpen i sminkevesken skal jeg vise dere i dag. Disse har vært fast inventar i godt over ett år, og jeg elsker dem begge minst like høyt i dag som i går! De gir meg akkurat den duggfriske gløden jeg ønsker meg, og er drøy i bruk.

// A healthy, natural and dewy fresh glow is super pretty in my eyes. It gives me this clean, natural and fresh sense of beauty. A diet that includes a lot of vegetables, essential fat acids (a daily tbsp of coconut oil lubricates the body from the inside) and minimal of refined sugar keeps the skin glowy and naturally beautiful. But hey! The pretty lady with a nice glow passing you in the street may not always be 100% natural. It’s fine to cheat a little bit with the glow, especially in the summer! I get a lot of questions about my skin, and I will reveal two of my secret weapons today. I’m sure you will love them too!

D53A9413

· Giorgio Armani Fluid Sheer ·

Denne lille flasken bærer på masse glød, og jeg blander inn noen dråper i foundationen min på hånden, som jeg deretter påfører i ansiktet med kosten dere ser på bildet. Det gir en fin all-over glød til ansiktet, uten at det blir too much! Begge produktene er kjøpt hos Sephora, men finnes også hos Kicks.

// This little bottle is hiding a lot of glow. I like to mix some drops into my foundation on my hand, and then apply it on my face with the brush you can see in the photos. It gives this nice looking all over face glow, without being too much! Both of the products can be bought at Sephora or Kicks.

D53A9424

· Mac Strobe Cream ·

Klassikeren hele verden har falt for – for en veldig god grunn. Jeg elsker, elsker, elsker dette produktet! Det gir den fineste gløden uten noen form for glitter eller shimmer i seg! Det er nesten litt magisk. Når jeg har lagt foundation klapper jeg strobe cream lett på kinnbena, neseryggen og leppekanten. Skal jeg på fest blander jeg gjerne litt inn i bodylotionen min også, samt litt på kragebeina for en nydelig glød! It is a-mazing..! Kan også blandes i foundation.

// The classic that seems to have been taking over the world for a very good reason. I love love love this product from Mac! The Strobe cream gives the most beautiful glow, without any form of glitter or shimmer. It’s almost kind of magical! When I have applied my foundation I like to apply some of this directly on my cheek bones, nose and upper lip line. If I’m going to a party, I also like to mix some in by bodylotion and directly on my collarbones. It is a-mazing!

D53A9449

Previous Post
Next Post

43 thoughts on “My secret to glowy skin

 • Emilie
  Du tar så utrolig fine bilder, og bloggen din er så inspirerende og fin å lese!! Kan jeg spør deg om du kan si litt!!! om hvordan du redigerer bildene?? ?? Og evt hvilket program du bruker?? Hadde suttet veldig pris på svar? Håper du får en fin kveld?

 • Nora
  Aah, jeg ELSKER Mac strobe cream! Den gir en sånn nydelig glød…

  Lurte også på hvilken foundation du bruker til vanlig? Du har nydelig hud<3

  Stå på videre, Eirin!! Må innom hos deg flere ganger om dagen for påfyll av inspirasjon. Du er rett og slett, ja, inspirerende!

 • Elisabeth L
  Har hatt så lyst til å prøve begge produktene en god stund, men problemet er at jeg har oily combo skin! Kan være kjempe tørr uten grunn til tider, men så har jeg en tendens til å bli skikkelig oily utover dagen, spess i t-sonen. Vet du om man blir ekstra oljete ved bruk av disse produktene, har du merket noe når du blander det inn i din foundation? 🙂

  • Nei, det har jeg ikke merket noe til. Så lenge du påfører feks. Strobe cream kun på de stedene du vil highlighte og unngår t-sonen, så vil det nok ikke bli noe problem 🙂

 • Hva slags farge er den: giorgio armani fluid Sheer flasken i?

 • amalie
  Hei Eirin. Kan du legge ut bilder av badet ditt?

 • Susannecasandra
  disse så veldig bra ut ! blir så glad når du kommer meg så mange bra tips om skjønnhet og mote 🙂
  ha en fin tirsdag ! <3

 • Älskar glow skin, så himla fräscht! x
  http://josefinmolanders.blogspot.co.uk/

 • Kristin
  Hei 🙂 så du bruker Mac strobe cream som en highlighter, etter du har lagt basen? Akkurat på samme måte som om du skulle brukt en highlighter i pudderform? Kunne så gjerne tenkt meg å prøve den!! Også lurer jeg på hva kosten heter? Om du har navn/merke så jeg kan kjøpe samme hos KICKS? Har lett etter en god foundationkost lenge 🙂

 • tonje
  Hvilken nyanse har du på giorgio armani?? 🙂

 • Hedda
  Synes bloggen og boka de er veldig inspirerende og til stor hjelp! Elsker stilen din og bildene dine. Lurte på hva slags fuktighetskrem du bruker til ansiktet? Noen du vil anbefale?

 • Mina
  Hei Eirin 🙂
  Selger de armani produkter utenom parfymene på Kicks ?
  I såfall hvilken ? Må ha.
  Litt vanskelig å få øye på hvordan produktene ser ut da bildene er noe uklare.

 • Great recommendations! These are exactly the stuff I need to keep in mind, thanks!

  -Aizel
  //aizelnuttt.blogspot.com

 • Julie
  Takk for tips! Hvilker nr bruker du i Giorgio Armani Fluid Sheer ? Klem!

 • Du og alle de gode tipsene dine! Jeg elsker å hente inspirasjon her inne på bloggen din 🙂 Håper onsdagen blir topp! Stor klem <3

 • Karina
  hvilken farge har du i Giorgio Armani sin fuild sheer?

 • Anne Kristine
  Hei! 🙂 er det ulike nyanser på giorgio armani fluid sheer? Hvilken har du/anbefaler du evt?

 • Hannah
  I love checking in with your blog, it’s such a big dose of inspiration for me! Your photo’s are extra beautiful too recently Eirin. Hope you have a lovely week, love from the UK x

 • Sandra
  Hei! 🙂
  Du har en fantastisk fin blogg og har mange gode tips! Jeg bare lurte på hvilken farge du bruker i Dior STAR foundationen din? 😀

 • Elise
  Hei Eirin! Må bare starte med å si at jeg elsker bloggen din! 🙂
  For noen dager siden så jeg at du reklamerte for piz buin-solkrem. Jeg har også brukt denne solkremen i lang tid og liker den veldig godt. Men i morges da jeg tittet innom Aftenposten siden nettsider fant jeg en artikkel om at Forbrukerrådet sin solkremtest. Her ser man at piz buin inneholder hormonforstyrrende stoffer og er allergifremkallende. Du kan lese det her: http://www.forbrukerradet.no/test/tester/solkremtesten-2016/ Jeg stoler alltid på det du reklamerer for, men når det gjelder hygieneprodukter og slikt så anbefaler jeg deg å ta litt research før du inngår et samarbeid slik at leserne vet at de kan stole på det du skriver.
  Fortsett med det gode arbeidet med bloggen din 🙂 Klem!

 • Ingeborg Johanne
  Måå bare legge igjen en kommentar, og vil bare si hvor fantastisk inspirert jeg blir av deg! Hele bloggen din oser kvalitet, og jeg merker at du virkelig brennner for det du gjør. Blir spesielt glad for slike innlegg, hvor du anbefaler uten at det er noen form for annonse. DU er bare så BRA! <3
  Klem

 • M
  Hei! Leste litt lenger opp her at du bruker Dior Star Foundation – en foundation jeg har hatt lyst til å teste lenge! Jeg bare lurer på hvilken farge du har i den? 🙂

 • Sandra
  Hei! Så du linket til douglas sin nettside i en kommentar her, vet du om siden fører ektevarer? 🙂 takk for kjekke tips as always!

Comments are closed.