D53A9802

· Highlight of the day ·

Nom nom…! Jeg må si at jeg er overrasket over hvor flink jeg har vært til å ta med meg hjemmefra siden jeg fikk meg kontor i byn, men noen dager må det rett og slett til med litt fast food fra hjørnet også. Ikke så gale for magen med fullkornsbrød, kylling og kremete avocado, men lommeboken foretrekker hjemmelaget! Men hey, man må jo få unne seg litt innimellom. I dag sitter jeg og tripper i kontorstolen – etter siste møte klokken tre har jeg avtale med skjønne Cath og Amalie. Vi har playdate i dag, og jeg har gledet meg i flere dager! Planen var å leie vannscootere, men det gikk i vasken da det så dårlig ut på værfronten. Nå tittet søren meg solen frem likevel, og Amalie vil paraglide fra Ulriken – vi får se hva vi ender opp med. Jeg er med på alt, haha!

// Yum yum yum…! I gotta say that I’m surprised when it comes to how good I have been to bring my own lunch from home since I got the office. But hey, some days we all just gotta spoil ourselves with some fast food. This one wasn’t bad at all, but my wallet prefers homemade haha. After my last meeting in about two hours I’m meeting up with Cath and Amalie for a real girls day. So excited! Wonder what we’re gonna do.. We were suppose to rent water scooters, but we cancelled because of the weather. Now all of the sudden the sun showed up anyway, so we’re up for anything fun! Any suggestions?

D53A9826

Green juice of avocado, spinach
and apple + coconut latte + sandwich

D53A9824

Have a great day ♥

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Lunch break please

Comments are closed.

Translate