Sponset opphold

D53A6881

D53A6903  D53A6923   D53A6894     D53A6887

Good morgen, håper dere har sovet godt! Siste innspurt i dag før vi kan si at det endelig er fredag og helg igjen i morgen. Hang in there! Flere av dere lurer nok sikkert på hvorfor jeg er i Oslo, og denne gang er anledningen et nokså morsomt møte, samt en fotoshoot som jeg har (gru)gledet meg til i uker. Jeg føler meg såå ute av komfortzonen når jeg gjør slikt, men noen ganger er det viktig å miste litt ‘kontrollen’ også.  Jeg kom i går slik at jeg kunne lade batteriene litt før det smeller i gang nå, og det gjorde virkelig godt! Jeg bor på fantastiske Clarion Royal Christiania som alltid, og her føler jeg meg alltid godt tatt vare på. I går tok jeg turen ned i underetasjen og fikk gjennomført en fullkropp-styrkeøkt, samt en svett halvtime på møllen. Deretter tok jeg meg en liten svømmetur i bassenget, og det var helt herlig! Jeg føler meg med andre ord veldig klar for hva dagen måtte bringe. Ville bare titte innom å ønske dere en fin torsdag!

Good morning lovelies, hope you slept good! We’re only one day from Friday and weekend, so just hang in there! Many of you who follow me on snapchat (EirinK) might wonder why I’m in Oslo again after just a few days. This time I’m here for a meeting and a photoshoot that I’ve been looking forward to for a long time. Can’t wait to show you the results! I came to Oslo the night before, just so I could charge my batteries before the big day. Let’s say that I’ve been enjoying my stay here at Clarion Royal Christiania! Last night I spoiled my body with a full body workout, and a swim in the pool here at the hotel. So lovely! This morning I woke up feeling super ready for whatever the day will throw at me. Well, I just wanted to say hi and wish you all a great day! Xx

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Morning in Oslo

 • Susannecasandra
  Så gøy med fotoshoot 🙂
  Kos deg masse i Oslo 🙂

 • Sigrid
  Hei Eirin! Dette spørsmålet er veldig off topic, men har du bestilt noe fra nettsiden til By Malene Birger? Jeg er usikker på toll og ekstra avgifter når jeg bestiller. Har du noen erfaring med dette? Det er forresten stort salg på nettsiden nå:) På forhånd takk for svar, og takk for en superinspirerende blogg!

 • Maria
  Hei:) Den shooten kommer til å komme til å gå kjempebra, du er jo så vakker? Jeg skal til Bergen neste helg og lurte på om du har tips til steder man må besøke og gode restauranter??

 • Ida
  Håper fotoshooten har gått bra 🙂 Jeg fikk boken din i posten i går, jeg ble helt oppslukt! Tror aldri før jeg har sittet stille så lenge for å lese en bok som ikke er pensumbok 😉 Mange gåde tips og råd! Klem til deg

 • Depending on the place the crack is, and the way
  giant it’s, you should utilize a sprig bottle or garden hose.

Comments are closed.