I samarbeid med Piz Buin
Piz Buin

Sommer, sol og varme kom nokså brått på oss alle, men godt er det. Plutselig var sommeren her og det føles så deilig! Jeg kjenner humøret og hverdagen blir en helt annen når man våkner til blå himmel og varme som tillater lette plagg og sene kvelder ute. Jeg føler alle får en helt spesiell glød over seg om sommeren. Det har nok med den sterke solen å gjøre! Vi blir brunere og freshere i huden, og da er det viktig å huske og smøre seg. Da jeg var yngre skjønte jeg aldri viktigheten med det, men med årene har jeg blitt veldig forsiktig og observant når det kommer til viktigheten med å ta vare på huden min. Nå bruker jeg sminke i ansiktet med SPF året rundt, og om sommeren passer jeg på å bruke minst solfaktor 30 i ansiktet. Det vil jeg få igjen for når jeg blir eldre!

D53A9738-001

Piz Buin-002

...

Jeg personlig har nærmest vokst opp med Piz Buin i strandvesken på alle sydenferiene, og jeg liker virkelig merket godt. Det har eksistert i hele 70 år, og klassikere som har vært på markedet lenge tviholder jeg alltid på! Piz Buin har produkter for alle behov, og jeg liker spesielt godt ‘Allergy’ produktene for kropp og ansikt som er vist over. Er jeg for lenge i solen får jeg fort rød, irritert og prikkete hud på brystet spesielt. Disse produktene hjelper huden å forsterke dens forsvar mot solen, samtidig som at de gir mange timers fuktighet for å berolige huden og forhindre flassing.

D53A6716-001

· Nå er det – 30% på alle solkremer HER ·

Nå har Piz Buin lansert et nytt produkt som jeg kjenner blir et fast inventar i strandvesken min i sommer. Slik det ser ut nå blir det en uke til varmere strøk i juli, og jeg gleder meg sånn! Det kjenner jeg at jeg virkelig har godt av.. Er det noen av dere som skal til varmere strøk? Kom gjerne med tips til hvor jeg bør reise! Det er mange år siden jeg var på en ordentlig strandferie med avslapning og ro. Men over til nyheten – Protect & Cool er i mine øyne nesten litt som et velvære produkt såvel som det er beskyttende. Dere vet den følelsen når man ligger og steker i solen? Denne solkremen med SPH 15 virker avkjølende!

Et lite tips: oppbevar solkremen din kjølig når du kan, da føles den mye deiligere å påføre i varmen!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “God sommer

 • Susannecasandra
  Disse solkremene er bare helt nydelige 🙂 jeg skal til gran canaria i begynnelsen av juli 🙂
  Du bør reise enten ditt eller Mallorca 🙂

 • B
  Hei Eirin!
  Du kom inn i mine tanker i går kveld, og jeg kjenner jeg måtte bare skrive til deg i dag 😉 For meg er du en utrolig inspirerende kilde, både når det kommer til mote og interiør! Digger livsstilen din 🙂 Et lite forslag til deg, som oss fleste jenter har vi mange ganger problemer med å finne hva vi skal ha på oss. For meg hadde det vært skikkelig kult viss jeg bare da kunne trykke meg inn her hos deg, og finne et antrekk som jeg kunne tenke meg den dagen. Altså, en plass hvor du samler antrekkene dine? 😉 Du har en utrolig kul stil! Stå på videre, du stråler!!

  Stor klem fra Stavanger-jente :):)

 • Reis til en gresk øy! 😀 Du vil gaarantert ikke angre, Santorini er jo veldig populært og enkelt å komme til. Ellers er det så mange fine mindre øyer, men de er det litt mer krunglete å komme til med båt. Naxos er også helt fantastisk!

 • Hege
  SPH? Ikke SPF? :p

 • E
  Jeg har bodd i varmere strøk i snart et år. Piz Buin har bestandig vært en favoritt, heldigvis har dem den også her 🙂
  Jeg ville anbefale å ta turen til den lille øya Malta. Utrolig fint og koselig!!

 • Helena Stokstad
  Hei Eirin,
  Bordet ditt var så fint. Jeg leter etter ett svart/brunsvart bord…
  Er det mulig å få vite hvor det kommer fra, evt hva slags materiale bordplaten er laget av?
  Helena:)

Comments are closed.