I samarbeid med Yoplait

D53A1036

Leiligheten er stadig i endring, og jeg har lært meg å leve med ‘kaoset’. Men en ting skal sies, og det er at jeg føler at hele livet mitt har blitt til det bedre etter flytting. Jeg som trodde jeg ikke kunne få det bedre enn der jeg leide tidligere! Jeg tok virkelig feil. Nå er spisestuen er flyttet ned, og oppe blir det daybed med bokhylle som en fin frisone. Det føles så mye mer riktig! Her nede kan jeg sitte å nyte frokosten til havutsikt så langt jeg kan se. Så utrolig idyllisk!

My apartment is still under renovating, but somehow I have learned to ‘live in the chaos’. But there’s one thing I’ll really have to say – my life has changed to the better after I moved in. I thought I couldn’t be happier than what I was in my old apartment, but obviously I was wrong! I moved the dining group down to first floor, and I’m gonna have a daybed and a book shelf on the second floor instead. It feels more right! The ocean view is amazing..

D53A1030

Yoplait Esra Røvik limited edition design

En frokost fra helgen – oppkuttet ananas, svart kaffe, isvann og et beger med Yoplait Double 0% sin Limited Edition med smak av sitrus. Designet av flinke illustratør og motetegner, Esra Røise. Som den kokoschips elskeren jeg er, har jeg brukt det som topping for litt crunch. Kokos er perfekt til sitrus!

Last weekend’s breakfast – fresh pineapple, my regular cup of black coffee, ice water and a portion of Yoplait Double 0% Limited Edition with taste of citrus. The design is developed by talented illustrator and fashion sketcher, Esra Røise. I added some coconut chips as topping too, for the love of crunch.
 D53A1023

Yoplait sine yoghurter egner seg til det meste, like så godt til frokost som til dessert eller rett og slett i treningsbaggen! Is kan du også lage, ved å stikke en trepinne gjennom lokket og fryse yoghurten. Og skulle søtsuget inntreffe og jeg får lyst på noe godt, da er et beger med Yoplait Double 0% redningen! Jeg liker å holde kostholdet mitt fritt for sukker i ukedagene, og denne kan jeg unne meg med god samvittighet men samtidig kose meg. Til tross for at Limited Edition varianten smaker friskt av sitrus, er den likevel veldig søt og god i tillegg. Den er helt fri for sukker, og søtet med den naturlige kilden Stevia.

// What I love about Yoplait is that you can enjoy it with any meal. For breakfast, snacks, dessert – even in the gym bag! You can also make yummy healthy ice cream by putting popsicles in the lid and then put it in the freezer. I like to stay away from sugar in the weekdays, and Yoplait is perfect when you get a sweet tooth. It’s totally free from sugar, and sweetened with the natural source ogf nature, Stevia. It still tastes amazing! I’ve been favoriting it for years.

D53A1094

D53A1027

D53A1097

...

Spisebordet er fra HAY, benken er ‘hjemmelaget’ av en snill type via finn.no, og stolene er i skinn fra Muuto. Jeg er så glad jeg gikk for svart og betong! Det utgjør en fin kontrast til de hvite veggene. Marmorplaten er fra Bolia og magasinene er fra Adlibris. Ha en strålende dag videre og nyt den til det fulle!

My dining table is from Hay, the bench is homemade by a nice guy through Finn.no, and the chairs is from Muuto. I’m so glad I went for the black and concrete combination! It’s a really nice contrast to the white walls. The marble plate is from Bolia by the way, and the magazines is from Adlibris. Xx

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “The dining place

 • Maren

  Hei 🙂

  Liker stilen din veldig godt! Overtar selv min nye leilighet om et par måneder, og i den anledning lurte jeg på om det er mulig at du linker til annonsen til denne snille typen på finn? 🙂

 • Hvilken str har du i den rosa skinnjakken fra Zara?

 • Kristina

  Hei! 🙂 Du, jeg har sett på den blå skjorten du har på deg i forrige innlegg en stund nå, men er så usikker på strl. Jeg føler selv at alle klær jeg prøver hos Zara er så små i størrelsen, at en Medium føles som XS nærmest, haha. Jeg vil ha skjorten også litt oversized og holdt på å bestille Large, vil vel si jeg har mye L i størrelse på klærne mine – men så at denne skjorten het faktisk “overzised shirt”, noe som sier meg at selve modellen allerede er oversized. Litt i tvil om jeg skal tro på at den er oversized å gå for L, eller om jeg skal gå for XL fordi jeg føler alle plaggene er så små vanligvis. Hvordan følte du din skjorte var? Så du hadde den i M da du skrev det i kommentarfeltet lengre nede. Jeg vil si jeg er kanskje ca. like høy som deg men litt bredere, brede skuldre. Hadde vært supert om du kunne hjelpe meg, hehe. Har slitt med å finne den perfekte blå skjorten og vil gjerne gå for denne 🙂

 • Eileen

  Hvor er koppen fra? Så fint du har det!

 • Gia

  Hvor er serviset ditt fra? Det hvite 🙂

 • Vårild

  Heia! Jeg lurte på noe angående de svarte skoene fra Bianco som var i ukens spalte “Eirin Tipser”. Blir du ikke veldig klam i de skoene? Jeg så på de i går og tenkte at fy, disse må jeg få masse gnagsår i… De var så kule så lurer litt på hva du har på?

  • Hei Vårild! Nei, absolutt ikke. Det er jo masse luftehull i de 🙂 Jeg bruker ingenting i skoene, bare den sprayen.

 • Idunn

  Hvor kjøper du Cereal magazine?

 • Mona

  Veldig fint kjøkken. 🙂 hvor er det kjøpt?

 • Victoria

  Hei Eirin 🙂

  Jeg lurte på hvilket mål du har på spisebordet ditt? Jeg er ikke på utkikk etter dette bordet, men jeg skal ha ca helt like spisestuestoler som deg, og jeg vil bare ha to på hver side! Så blir veldig usikker på hvor langt bord jeg burde hatt! Håper virkelig du kan svare 😀

  Ha en strålende fin dag videre!

Comments are closed.