D53A3022

D53A2912

D53A2989

D53A2947

D53A3012

D53A2940

D53A3006       D53A2916

D53A2976

Shirt: Zara
Skirt: Object
Shoes: Bianco
Sunnies: Céline
Bag: Céline

Det er fullt mulig å være chic men fremdeles komfortabel og classy på jobb. Gå for en litt oversized skjorte og et blyantskjørt (sommer) eller dressbukse (kaldere årstider), til noen gode men freshe sko! Jeg valgte de mest casual skoene jeg eier om dagen, bare for å bryte den stramme looken. Uheldigvis tok jeg et aldri så lite karatespark på slutten av dagen, slik at splitten revnet helt opp. Piiiiinlig! Skjørtet er nå hos skredder, og jeg håper det kan repareres. Haha! Er det muuulig.. Jeg og alle rundt meg fikk i hvert fall en god latter. Nå er Cath og jeg i Oslo og vi gleder oss til Stylista & Olympus Pen festen!

It’s possible to stay chic but still comfortable and classy at work. Go for an oversized shirt and a pencil skirt (in the summer) or suit pants (for cooler days) styled with a pair of comfy and fresh pair of shoes! I chose the most chill ones I have, just to break the stiff and super conservative look. Unfortunately I did this crazy karate kick at the end of the day, so the split in my skirt got all ripped up to the top. Ohhh that was so embarrassing, but at least we all got a good laugh. Haha! Cath and I are now in Oslo and super ready for tonights big Stylista & Olympus Pen summer party. It’s gonna be so much fun!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Office wear

Comments are closed.